Køb af Tezos: hvordan kan man investere i Tezos?

Tezos (XTZ) er en kryptovaluta, der har til formål at overgå det velkendte Ethereum. I 2017, Tezos blev introduceret til kryptomarkedet, og snart vandt denne kryptovaluta en masse tillid fra alle slags handlende. På grund af forskellige tekniske problemer forblev Tezos imidlertid under radaren et stykke tid. I dag er alle disse tekniske problemer blevet løst, og Tezos forsøger at komme tilbage til kryptomarkedet.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Tezos?

Som en (ny) trader kan du undre dig over, om det er klogt at begynde at handle Tezos. Derfor har vi lavet en praktisk oversigt med de vigtigste oplysninger om Tezos i denne artikel. Tezos er unik ved, at brugerne selv kan bestemme fremtiden for kryptovaluta. Dette demokratiske element kan gøre det interessant at købe Tezos. [A]

Du kan handle i Tezos på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Tezos ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Tezos.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Tezos.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Tezos for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Tezos blive købt på din konto!

Hvad betyder Tezos?

Tezos er et blockchain netværk forbundet til et digitalt token. Dette digitale token er kendt som tezzie eller Tez. Blockchain er decentraliseret. Det betyder, at der ikke er noget centralt sted, hvor systemet kontrolleres, og der er ingen central person, der kontrollerer systemet.

Tezos er en kryptovaluta, der er fuldt ud tilpasset fremtiden ved hjælp af praktiske smarte kontrakter. Under udviklingen af disse smarte kontrakter blev det besluttet at gøre brug af formel verifikation. Denne form for verifikation sikrer optimal sikkerhed og korrekthed, da den matematisk kan bevise korrektheden af koden.

Tezos blockchain indeholder også et indbygget konsensussystem, der undgår konflikter om udviklingen af netværket. På denne måde sikrer de, at Tezos vokser som en enhed, og at der ikke er splittelser.

Tezos

Hvordan opstod Tezos?

De kendte kryptokurver, som f.eks Bitcoin og Ethereum, er stærkt centraliseret. Det betyder, at beslutningstagningen om udvikling og design af disse kryptovaluta stort set er i hænderne på særlige udviklingsteam og forskellige miners. Som et resultat var blockchains for disse kryptovaluta ikke særlig fleksible.

Når der var uenighed mellem udviklingsteamene, besluttede de ofte at skilles fra og fortsætte med at arbejde på en ny kryptovaluta, hvor de kunne arbejde efter deres ideer. På grund af disse opdelinger kunne den originale kryptovaluta imidlertid ikke udvikle sig yderligere. Skaberne af Tezos ønskede at forhindre dette. Som et resultat valgte de at udvikle en decentraliseret blockchain, hvor beslutningsprocessen er i brugernes hænder.

Investering i Tezos

Der er en række regler, som brugerne skal overholde. Når de gør det med succes, kan de godkende eller afvise opgraderinger eller ændringer af Tezos netværket. Denne mere demokratiske tilgang tilskynder brugerne til at deltage i udviklingen og opgraderingen af netværket, hvilket gør det meget mere effektivt end en centraliseret kryptovaluta som Bitcoin.

Hvad er Tezos ‘funktioner?

De velkendte kryptovaluta som Bitcoin er kendt for at være mulige erstatninger for ‘rigtige penge’ som pundet eller den Amerikanske Dollar. Desværre er Tezos endnu ikke en erstatning for denne slags penge. Derfor købes Tezos- eller TXZ -tokens hovedsageligt af projektstøtte og forhandlere, der har tillid til projektet og udtrykker denne tillid ved at investere i projektet.

Investering i Tezos

De fleste traders i Tezos leder kun efter måder at tjene penge på kort eller lang sigt. Tezos ‘funktion er hovedsageligt at holde blockchain kørende og ikke så meget at blive en ægte alternativ valuta. Tezos mønter kaldes Tezzies og kan bruges til at holde en ICO eller til at foretage mikrobetalinger på netværket. At eje Tezos betyder selvfølgelig også, at du kan stemme om udviklingen af denne blockchain.

Hvad er fordelene ved Tezos?

Den første fordel ved Tezos er, at denne blockchain er en selv modificerende. Derfor er der ikke behov for en centraliseret placering eller et team for at foretage ændringer eller opgraderinger af systemet. Dette reducerer risikoen for fragmentering af denne blockchain og gør det muligt at justere belønningerne for brugerne.

For det andet tilbyder Tezos brugerne en systematisk og organiseret måde at nå til enighed om ændringer og opgraderinger i kæden. Den såkaldte valgcyklus sikrer, at hver bruger på blockchain kan deltage i administrationen af netværket. Dette vil forbedre forbedringen af netværket.

Belønning for ændringer

Den tredje fordel ved Tezos er dens belønningssystem. Med en decentral blockchain er det især vigtigt, at enkeltpersoner bliver motiverede til at bidrage til udviklingen af platformen. Til dette bruger Tezos et praktisk belønningssystem, hvor accept af et forslag sikrer, at en belønning er tilgængelig for dens udviklere. Der er trods alt ofte omkostninger forbundet med de ændringer, udviklere foreslår, og det er selvfølgelig rart, hvis disse finanser bliver tilgængelige ved accept af et forslag. På denne måde foreslås flere og flere ideer, hvilket gavner udviklingen af Tezos.

For det fjerde sikrer kombinationen af formel godkendelse og smarte kontrakter, at der er øget sikkerhed for applikationer. Denne mekanisme kan også let opdage og løse problemer, så eventuelle problemer har ikke stor indflydelse.

Den sidste fordel ved Tezos er den såkaldte Proof of Stake (PoS) protokol, der bruges til at opbygge konsensus om enhver blockchain udvikling. Hver bruger kan være en del af denne protokol og får en direkte belønning for at bidrage til udviklingen af netværkets sikkerhed. Adgangskravene er lave, hvilket gør deltagelse i PoS -protokollen ligetil.

Hvad er ulemperne ved Tezos?

Der har tidligere været tekniske problemer, der har gjort Tezos mindre populære. Dette skyldtes hovedsageligt, at disse problemer kunne undgås omkring ICO.

Bortset fra denne skødesløshed er der en række andre ulemper ved Tezos. Mange mennesker finder Tezos ’intentioner ret ambitiøse. Tezos vil konkurrere med Ethereum. Ethereum er en kæmpe på det nuværende kryptomarked, hvilket får det til at virke som en umulig kamp for Tezos.

Så Tezos bliver virkelig nødt til at bevise sig selv på kryptomarkedet, før det kan blive endnu mere succesfuldt end Ethereum. Hovedårsagen til at være mistroisk over for Tezos er helt sikkert svindel skandalen, der tidligere har fundet sted. I 2019 opnåede Tezos det højeste beløb, der nogensinde er hævet (på det tidspunkt) i en ICO.

Men kort efter denne succes blev Tezos sagsøgt for værdipapir bedrageri. Som et resultat mistede mange handlende og investorer deres tillid til denne kryptovaluta. Tiden vil vise, om Tezos kan genvinde denne tillid. Har du tro på Tezos? I så fald kan det være interessant at investere i Tezos ved at købe kryptovalutaen.

Hvad skal du passe på, når du handler Tezos?

Når du handler Tezos, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er muligt at være helt anonym. Dine offentlige adresser og transaktioner er ret anonyme, men du vil altid efterlade et digitalt fingeraftryk, når du handler Tezos, hvilket betyder, at en kyndig person eller et offentligt organ vil kunne spore de tilgængelige oplysninger tilbage til dig.

Du skal også indtaste personlige oplysninger under verifikationen, når du køber XTZ -tokens. Når du handler Tezos, er det også vigtigt at vide, at Tezos ikke har nogen køreplan. På grund af mange tidligere problemer kører Tezos bagefter tidsplanen, hvilket betyder, at der ikke er nogen nøjagtig køreplan tilgængelig for denne kryptovaluta. Så det er stadig tilbage at se, hvad planerne er for Tezos i fremtiden.

Køb af Tezos

Investorer, der ønsker at købe Tezos, bør også være opmærksom på, at Tezos opbevares i tilpassede tegnebøger, som andre digitale valutaer ikke må bruge. For en problemfri transaktion skal du oprette din tegnebog, før du køber Tezos.

Derudover vil du som potentiel Tezos -investor eller -handler også kunne købe Tezos uden verifikation. Denne form for handel finder ofte sted på åbne markedspladser. Som Tezos forhandler skal du dog passe på, når du støder på disse sandsynlige tilbud. Ofte bliver disse stjålet og forurenet krypto, hvilket kan bringe dig i fare som trader. Hvis du begynder at handle med denne type krypto, risikerer du at blive sporet og derefter mister alle dine Tezos eller endda står over for kriminelle anklager.

Det er derfor vigtigt som Tezos handel at sikre, at du får dine Tezos via sikre og pålidelige transaktioner, der finder sted med verifikation. På denne måde behøver du som erhvervsdrivende ikke at være bange for loven. Endelig bruger Tezos et særligt belønningssystem, hvor du modtager ekstra belønninger, hvis du gemmer dine tokens i særlige tegnebøger, der ikke er brugt i en bestemt periode.

Hvis du beslutter dig for at handle i Tezos i stedet for at investere, går du glip af disse ekstra belønninger. Det er derfor vigtigt at tage en god overvejelse mellem de afkast, du modtager, når du begynder at handle i Tezos, og de afkast, du modtager, når du beslutter dig for at investere i Tezos i en længere periode.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *