Køb af Ontology Gas: Hvordan kan man investere i Ontology Gas?

Hvis du har lyst til at investere i kryptokurver, skal du tænke over de mønter, du vælger. Da der er næsten tusindvis af muligheder at vælge imellem, er det nyttigt at foretage et valg. En af de mønter, du kan vælge at investere i, er Ontology Gas. Gad vide, om det er smart at investere i Ontology Gas? Vil du vide, hvad forbindelsen mellem Ontology Gas og Ontology er? Læs derefter videre; i denne artikel kan du læse alt om det!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Ontology Gas?

Du kan handle i Ontology Gas på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle [X] ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Ontology Gas.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Ontology Gas.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Ontology Gas for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Ontology Gas blive købt på din konto!

Hvordan kan man aktivt handle med Ontology Gas?

Har du lyst til at aktivt handle med Ontology Gas? Du kan gøre dette med en online børsmægler! Hos en online børsmægler kan du bruge CFD’er til at satse på både stigende og faldende priser på Ontology Gas. På Bitvavo kan du prøve at handle CFD kryptovaluta med en demo, helt gratis og uden risiko. Brug knappen herunder til at åbne en konto med Bitvavo med det samme;

Den dedikerede Ontology platform

For at se, hvad Ontology Gas gør, er det nødvendigt at tage et kort kig på selve Ontology. Ontology er en platform designet af skaberne af NEO, den velkendte kinesiske kryptovaluta. Med Ontologys platform håber teamet, at de kan gøre teknologien bag Blockchain tilgængelig for alle typer virksomheder. Ved at tilskynde virksomheder til at oprette deres blockchain og oprette deres tokens, forsøger de at opnå storskala adoption.

Ontologi gør det muligt at sende data anonymt til en tredjepart ved hjælp af en offentlig blockchain. Denne blockchain sikrer, at det ikke længere er nødvendigt at sende alle former for data. En slags digital signatur er nok til at verificere transaktioner eller udføre smarte kontrakter. I vores anden artikel, vi vil vise dig meget mere om, hvordan den specielle Ontology platform fungerer.

Hvad betyder Ontology? – projektets mål

Ontologi gør brug af et såkaldt Dual token. Dette kaldes også ONT og ONG modellen. ONT er det token, der kan bruges til implementering af konsensus. ONG er det særlige token, der bruges til on-chain-tjenester. Siden Ontology MainNet gik live den 30. juni 2018, er MainNet ONT begyndt at frigive ONG med jævne mellemrum.

Når Ontology MainNet bliver virkelig aktiv, vil ONT med jævne mellemrum distribuere ONG. Hovedfunktionen for dette token er at belønne og motivere brugerne af platformen, men dette er ikke dens eneste funktion, da token også bruges som ‘chain currency’. Du får flere ONG tokens, hvis du har flere ONT tokens i din besiddelse. Hvis du har en officiel ONT-wallet, får du din ONG hver dag på et bestemt tidspunkt. Hvis du har dem på en udveksling, får du belønningen månedligt.

Belønning af brugerne

Så ONG kan dybest set ses som belønningen for brugernes arbejde. Når et firma bringer en ny blockchain til platformen, belønner Ontology det i form af en ONG. Dette sikrer, at brugerne tilskyndes til at fortsætte samarbejdet. Platformen accepterer både private og offentlige blockchains. Jo flere blockchains der tilføjes platformen, jo højere belønning for mængden af ONG.

Denne platform har tre grundlæggende protokoller for dens drift. Disse er ONT ID med den digitale identitet. Den anden proces er ONT Data, som er en særlig proces til dataudveksling og smart kontraktstyring. Endelig er der ONT Scores til kreditvurdering og logistik. Disse processer holder Ontologys platform kørende uden problemer. ONG er en slags smøremiddel for at få denne platform til at fungere korrekt, så den er virkelig tæt forbundet med Ontology selv.

Fordeling af ONT og ONG

Den maksimale forsyning af ONT er 1.000.000.000, og hver ONT er udelelig. Den maksimale forsyning af den tilsvarende ONG er 1.000.000.000 og kan deles med ni decimaler. Antallet af ubundet ONG bestemmes af tidsintervallet og funktioner af ONT, der holder. Der er en vigtig regel for udbetaling og frigivelse af ONG. Dette er som følger: 1 ONG frigives hvert sekund, når en ny blok genereres.

Alt ONG frigives om cirka 18 år, hvorefter der ikke frigives mere ONG. Når mønterne alle er frigivet, vil der opstå en vis form for knaphed. Denne mangel er meget nyttig til din investering. Efterhånden som flere mennesker begynder at bruge ONG, vil prisen også blive stegt yderligere. Dette kan resultere i og højt afkast, selvom spørgsmålet er, om målene alle vil blive realiseret.

Ontology Gas opbevares i en særlig wallet

En fejl mange begyndere begår, når de først begynder at investere i Ontology Gas, er at lade mønterne stå på børsen. Dette er muligt, hvis du vil sælge dem hurtigt, men det er ikke særlig nyttigt til langsigtede investeringer. Det er en kendsgerning, at en udveksling kan hackes, noget der desværre er sket tidligere. Derfor er det klogt altid at lægge dine mønter i en særlig wallet.

Hvis du vil holde din Ontology Gas sikker, er det tilrådeligt at vælge enten en hardware eller en software wallet. Dette er stadig de to mest sikre muligheder i øjeblikket. Med en hardware wallet som en Ledger er du lidt bedre beskyttet, men denne mulighed koster nogle penge. En software wallet kan derimod let installeres på en computer. De fleste software wallets kan installeres gratis.

Konklusion – skulle man investere i Ontology Gas?

Oplysningerne i denne artikel har gjort det muligt for dig at få en bedre idé om, hvorvidt du skal investere i Ontology Gas. Om du selv skal investere i det, er virkelig et personligt valg at tage. Hvis du tror, at Ontology vil klare sig godt, er det logisk at investere i Ontology Gas. Hvis du tror, at et andet projekt vil tage overskuddet med hjem, så er det bedre at vælge de andre kryptovalutaer på markedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *