Hvordan kan man købe Nikola Corporation aktier?

Nikola er måske den næste Tesla. En beskeden investering i Nikola Corporation kan derfor være interessant. Men hvad er det bedste sted at investere i Nikola? Og hvad er Nikolas nuværende pris? I denne artikel kan du læse alt om virksomheden!

Hvor kan man købe Nikola aktier?

Er du sikker på Nikolas fremtid? Virksomheden har bestemt interessante og innovative ideer. Da virksomheden stadig er ret ny, er der stadig stor usikkerhed om dens fremtid. Tesla har dog allerede bevist, at innovative virksomheder som dette pludselig kan klare sig meget godt. Har du lyst til at købe Nikola aktier? Du kan handle direkte med Nikola-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Nikolas nuværende aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan kursen på Nikola aktier udvikler sig? I nedenstående diagram kan du se til hvilken pris du kan købe og sælge Nikola CFD aktier.

Om virksomheden Nikola

Da elektrisk og klimaneutral kørsel i stigende grad bliver normen, har producenter af moderne køretøjer ikke siddet stille. Dette har endda ført til oprettelsen af Nikola Corporation i 2016. Dette er et firma grundlagt i Phoenix i staten Arizona i USA. Nikola Corporation står for at være bæredygtig og er derfor fokuseret på at lave nul emissions køretøjer, eller med andre ord køretøjer, som du kan køre mange kilometer med uden at skade ozonlaget og klimaet.

Navnet Nikola Corporation stammer fra den berømte opfinder Nikola Tesla, samt en anden stor aktør inden for emissionsfri kørsel. I 2015 startede grundlægger Trevor Milton konceptet under navnet Nikola Motor Company og ændrede dette navn et år senere for at kunne fokusere på markedet lidt mere bredt.

Buy Nikola shares

Virksomhedens vækst

Nikola Corporation er vokset enormt i størrelse og værdi på kort tid. Hvor det startede som en individuel virksomhed, blev der snart tilføjet yderligere datterselskaber. Kendte datterselskaber er Nikola One og Nikola Tre, der hovedsageligt fokuserer på lastbiler med seks hjul, der kører på brint. Disse lastbiler er hovedsageligt beregnet til det europæiske marked. Andre datterselskaber af Nikola Corporation er Nikola Powersports og Nikola Energy Company, der fokuserer på miljøvenlige sportsvogne og familiebiler drevet af elektricitet.

Nikola Corporations vækst skyldes hovedsageligt mange samarbejder og overtagelser. De brintdrevne lastbiler blev for eksempel muliggjort gennem et partnerskab med Iveco, en Italiensk producent af store køretøjer som lastbiler og busser. I 2020 steg værdien af Nikola Corporation eksponentielt ved blandt andet at indgå et partnerskab med General Motors, Amerikas største og mest kendte bilproducent, der i fællesskab designer en pickup truck.

Også i 2020 blev Nikola Corporation et børsnoteret selskab. Dette var muligt, fordi Milton havde indgået en aftale med VectorIQ, et eksisterende børsnoteret selskab, der ikke havde mange aktiviteter på børsen. Gennem en såkaldt omvendt overtagelse kunne Nikola Corporation erhverve VectoIQ for at konkurrere på den Amerikanske teknologiudvikling NASDAQ.

Aktierne i Nikola Corporation

Miljøvenlig kørsel i enhver form bliver stadig mere populær, og det er også tydelig hos Nikola Corporation. Selskabets aktier på børsen steg ret hurtigt i det første år. Værdien af Nikola Corporation før offentliggørelse blev anslået til at være omkring 13 milliarder dollars, med et salg på 80 millioner dollars alene i første halvår af dette år.

Da Nikola Corporation kun har været noteret på børsen i kort tid, er det endnu ikke muligt at sige, hvor meget virksomheden vil stige i værdi. Imidlertid ser fremtiden meget lys ud for Nikola Corporation og derfor også for dets aktionærer. Elbiler bliver mere og mere populære, og iværksættere og enkeltpersoner leder efter måder at minimere deres CO2 fodaftryk. På grund af dette vil virksomheder som Nikola Corporation vinde mere og mere terræn, især når elektrisk kørsel bliver standarden.

En aktie i Nikola Corporation er en god mulighed for dem, der stadig ønsker at komme ind på dette marked. På grund af navnegenkendelsen og populariteten af elektrisk kørsel kan Nikolas aktiekurs stige endnu mere. Grundlægger Trevor Milton er et levende eksempel på dette. Han arbejder ikke længere som ejer af virksomheden, men tjener stadig godt på sin andel af virksomhedens realisering.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *