Køb af DigiByte: hvordan kan man investere i DigiByte?

Hvis du har lyst selv til at investere i kryptovalutaer, er du bestemt ikke alene om dette. Priserne på mange mønter går regelmæssigt gennem taget. En af de mønter, der er vokset i popularitet indenfor krypto samfundet, er DigiByte. Hvis du gerne vil vide, hvad DigiByte er, og hvis det er nyttigt at investere i DigiByte, ville du være klogt at læse videre. I denne artikel viser vi dig alt, hvad du behøver at vide om DigiByte.

Hvordan og hvor kan du købe/handle DigiByte?

DigiByte er en kryptovaluta, der er velegnet til hurtig udførelse af mikrotransaktioner. Det tager kun 15 sekunder at gennemføre en transaktion, hvilket betyder, at du kan sende penge til andre brugere på ingen tid. En anden fordel ved DigiByte er, at dens sikkerhed er meget stærkere. Disse opgraderinger i forhold til Bitcoin kan gøre investering i DigiByte attraktiv.

Du kan handle i DigiByte på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle DigiByte ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af DigiByte.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg DigiByte.
  4. Indtast det beløb, du vil købe DigiByte for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil DigiByte blive købt på din konto!

Oprettelsen af valutaen

Inden vi ser på selve projektet, lad os se på, hvordan det opstod. DigiByte blev undfanget af den kendte iværksætter Jared Tate. Denne iværksætter var utilfreds med sikkerheden og hastigheden på Bitcoin. Derfor kom han på ideen om at skabe noget anderledes. Han grundlagde DigiByte i 2013 og lancerede blokken i januar 2014. Efter lanceringen fortsatte Tate med at hellige sig fuld tid til udviklingen af DigiByte. Siden da er al finansiering til projektet kommet fra donationer til DigiByte Foundation. Hovedmålet er at skabe en hurtig og sikker kryptovaluta.

Hvad betyder DigiByte – projektets mål

Målet med DigiByte er at skabe en slags forbedret version af Bitcoin. DGB er en særlig kryptovaluta, hvor nye transaktioner ikke kommer fra Wallet saldoen. I stedet har hver kryptovaluta en identifikator. I det øjeblik en bruger sender en mønt til en anden, betragtes kun denne mønt som den udstedte mønt. Dette sikrer, at en mønt ikke længere kan ‘dobbelt udstedes’’.

Hver DigiByte blok udvindes på 15-18 sekunder. Hver af de fem mine algoritmer opretter en blok på cirka 1,5 minutter. Inden for hver blok er transaktionsstørrelser begrænsede. DigiByte var den første til at vælge at implementere Segregated Witness innovation. Dette er en særlig teknik, der hjælper med at holde blockchain lille og skalerbar. Med den hurtigste bloktid for enhver mønt er DigiByte en af de bedste blockchains, der findes til dato.

DigiByte

Fordelene ved DigiByte

Hvis du nu overvejer at investere i DigiByte, er det nyttigt at vide, hvad de største fordele ved dette projekt er. DigiByte største fordel er, at blockchain er helt sikker at bruge. Det mest specielle ved projektet er, at blockchain netværket bruger fem mine algoritmer. De fleste projekter bruger kun et. Disse fem forskellige mine algoritmer har til formål at forhindre mine centralisering og gøre netværket mere sikkert. Udover at have fem mine algoritmer har DigiByte også meget mere stabilitet i forhold til andre projekter. På grund af stabiliteten er blockchain beskyttet mod hackerangreb.

Udover løbende at udvikle tekniske opgraderinger og forbedringer af selve blockchain, lancerede DigiByte DigiStats i efteråret 2019. Dette bruges til at levere interaktiv og historisk blockchain statistik. Det betyder, at det er lettere for brugerne at se oplysninger om blockchain. Denne nye teknologi gør det også muligt at øge mulighederne for mobil og betalingsbehandling betydelig i forhold til tidligere.

Ankomsten af DigiByte Foundation

I år 2020 lancerede virksomheden DigiByte Foundation. Dette er et fundament designet til at hjælpe med fundraising inden for samfundet. Fonden arbejder i øjeblikket på at sikre partnerskaber til projektet samt fremme bevidsthed og vedtagelse af DigiByte. I juli 2020 blev DigiByte donation platformen lanceret. Dette giver donorer mulighed for at bidrage til vedligeholdelsen af DigiByte’s økosystem. Det giver dem også stemmeret i DigiByte Foundation beslutninger, hvor samfundet skal inddrages.

Fremtiden af DigiAssets – investering i DigiByte

DigiBytes største mål er ankomsten af DigiAssets. Hvis alt går efter planen, bliver et helt økosystem af dapps og ICO’er en integreret del af netværket. Vi må understrege, at det er tilbage at se, om dette rent faktisk vil ske. Det er et mål, som mange projekter allerede arbejder på. Hvis introduktionen af DigiAssets lykkes, vil DigiByte faktisk være et system, der kombinerer det bedste fra flere kryptoprojekter. Hvis dette virkelig er tilfældet, kan prisen på DigiByte stige meget. Dette kan være en god grund til at investere i DigiByte.

Investering i DigiByte igennem en børs

Investering i DigiByte er bestemt ikke en dårlig mulighed, hvis du tror, at teamet vil få succes. Hvis du vil investere i DigiByte, vil du faktisk altid gøre dette gennem en børs. Som en slags krypto udveksling er børsen stedet at placere dine transaktioner. Ved at vælge en central som Bitvavo, det er let at investere i DigiByte selv. Hvis du vælger at investere i CFD produkter, er det ikke nødvendigt at overføre dine mønter til din tegnebog. Hvis du vælger de almindelige mønter, kan det være praktisk at overføre dine mønter.

Konklusion – skulle man investere i DigiByte?

Hvis du vil have et ensidigt svar på, om du er klog på at investere i DigiByte, skal vi skuffe dig. Svaret på dette spørgsmål afhænger helt af, om du tror, at projektet vil blive vellykket eller ej. Hvis du tror, at teknologien i DigiByte bliver standarden, er det naturligvis ikke en dårlig idé at investere i DigiByte. Men husk, at det er tvivlsomt, om dette rent faktisk vil ske.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *