Hvordan kan man købe New Gold aktier?

Hvis du leder efter en attraktiv guldmine investering, kan New Gold være en god mulighed. Har du lyst til at investere i New Gold aktier? På denne side finder du alt, hvad du behøver at vide for at købe New Gold aktier selv. Du kan også se den nuværende pris på New Gold aktier her.

Hvor kan man købe New Gold aktier?

Har du lyst til at købe New Gold aktier? Prisen på en New Gold aktie hænger stærkt sammen med den generelle markedsudvikling. Når priserne på råvarer som New Gold ønsker at stige, vil aktiekursen sandsynligvis stige. Inden du køber New Gold aktier, er det derfor klogt at kontrollere, hvordan det går med økonomien.

Har du lyst til at købe New Gold aktier? Du kan handle direkte med New Gold-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for New-Gold-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for New-Gold-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for New Gold lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på New Gold? Grafen nedenfor viser, hvordan New Gold s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om New Gold:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om New Gold.

Analyse af New Gold:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge New Gold-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan New Gold-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for New Gold de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på New Gold gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at New Gold vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for New Gold, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om New Gold virksomheden

New Gold er aktiv i minedrift: det kaldes en guld mine virksomhed Imidlertid, sølv og kobber findes også i de miner, som virksomheden driver. Denne multinationale virksomhed er aktiv i USA, Mexico, Canada, Sydamerika (Chile og Brasilien) og Australien. New Golds aktiviteter er efterforskning og drift af miner. Virksomheden har hovedkontor i Toronto, Canada.

Ikke kun gold

Det er ikke kun guld, der findes i de miner, der udnyttes af New Gold. Der er miner, hvor der findes flere metaller. For eksempel er der millioner af pund guld og kobber i New Afton minen. New Gold producerer guld og kobber der fra 2012 og frem. Serro San Pedro minen indeholder en betydelig mængde guld og sølv.

Fordi New Gold også udvinder andre ædle metaller, er risikoen ved en investering noget lavere. Når prisen på guld falder, kan prisen på kobber f.eks. stadig stige. En virksomhed, der ikke er afhængig af en råvarer er ofte en mere sikker investering.

New Gold

New Gold er resultatet af fusioner

New Golds historie begynder i 1980, men det nuværende selskab, som vi har kendt det siden 2008, blev skabt af forskellige fusioner. I 2008 fusionerede virksomhederne Metallic Resources, Peak Gold Ltd. Og Bob Golding. Denne CEO for Peak Gold var også den første CEO for New Gold. I 2009 overtog New Gold Western Goldfields.

Erhvervelser, der gør det muligt at udnytte nye miner, kan bidrage til New Golds driftsresultater. Et nyt opkøb kan derfor være en god grund til at købe New Gold aktier.

Virksomhedens miner

Virksomheden har fire operationelle miner:

Mesquite Gold guld mine: denne mine blev overtaget fra Western Goldfields på tidspunktet for fusionen i 2009. Minen, der ligger i Imperial County, Californien, tegner sig for 45% af New Golds samlede produktion.

Cerro San Pedro er en guld og sølvmine. Denne mine kan findes i den Mexicanske delstat San Luis Potosi. I 2005 blev denne mine betragtet som ulovlig af mexicanske dommere. Siden har den arbejdet i minen uden en gyldig tilladelse.

I Peak Gold Mines du kan finde guld, kobber og bly. Denne mine er placeret i Cobar Gold Field i NSW Australia. Minen har været i brug siden 1992.

Guld, sølv og kobber findes i New Afton minen. Denne mine er placeret på samme sted som den gamle Afton mine. New Afton findes 10 kilometer vest for Kamploops, British Columbia. Minen har været aktiv siden 2012.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *