Hvordan kan man købe Intelsat aktier?

Intelsat er en af verdens største aktører inden for satellitkommunikation. Flåden af kommunikationssatellitter til rådighed består af mere end 52 satellitter, hvilket gør den til en af de største flåder af kommercielle satellitter på planeten.

I første omgang blev Intelsat grundlagt som en ‘International Telecommunications Satellite Organization’. I 2004 blev virksomheden overtaget af en gruppe internationale investorer. Købet involverede et beløb på omkring 3 milliarder dollars. Har du lyst til at investere i Intelsat? På denne side kan du læse, hvordan du køber Intelsat aktier!

Hvor kan man købe Intelsat aktier?

Har du tillid til markedet for satellitter, og tror du, at virksomheden Intelsat fortsat vil reagere godt på dette? Så kan det være attraktivt at købe Intelsat aktier på lang sigt. Har du lyst til at købe Intelsat aktier? Du kan handle direkte med Intelsat-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Intelsat aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Intelsat aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Et af de førende satellitkommunikation selskaber

Mange ting har gjort Intelsat gennem årene måske til verdens førende satellitkommunikation selskab. Det gælder for eksempel det faktum, at virksomheden er kendt for altid at bruge de mest imponerende satellitter i den nuværende generation. Dette sikrer, at brugen af tilstrækkeligt kraftige raketter altid skal tages i betragtning ved udsendelse af satellitterne.

Tidligere var Intelsat et af de virksomheder, der havde fordel af at holde Ocean Odyssey marine lancering platform operationel. Dette ændrede sig i 2014, da det blev besluttet ikke at bruge den flydende lancering platform længere. Den 30. Maj 2012 underskrev Intelsat en aftale med SpaceX om levering af et af de første Falcon Heavy affyrings køretøjer.

Intelsat shares

Intelsat’ historie

For oprettelsen af Intelsat skal vi gå langt tilbage i tiden. Mange mennesker og potentielle investorer ved det ikke, men det var den tidligere Amerikanske Præsident John F. Kennedy, der i sin tale til FN den 25. september 1961 først omtalte oprettelsen af et satellitkommunikation selskab.

Knap et år senere underskrev præsidenten den såkaldte ‘Communications Satellite Act’. Oprettelsen af Intelsat var således en kendsgerning, omend under navnet ‘International Telecommunications Satellite Organization’. Virksomheden forblev operationel indtil 2001. I det år kunne det fastslås, at det internationale satellite marked var fuldt kommercialiseret.

Ovenstående betød, at en privatisering af Intelsat syntes at være i orden … og så skete det. Den 18. juli 2001, 37 år efter at virksomheden blev stiftet, blev det besluttet at privatisere Intelsat. I januar 2005 blev Intelsat solgt for 3,1 mia. USD til fire private investeringsselskaber. Disse var Madison Dearborn, Apax Partners, Permira og Apollo Global Management. Virksomheden blev også ejer af det verdensberømte ‘PanAmSat’ den 3. juli 2006.

I det øjeblik denne artikel er skrevet kan Intelsat derfor med rette kalde sig verdens største udbyder af satellittjenester. I juni 2007 erhvervede BC Partners 76 procent af Intelsat. Det betalte en smuk sum på 3,75 millioner USD for dette.

investing in Intelsat

Fordele og ulemper ved en investering i Intelsat

Som et af verdens førende satellitkommunikation selskaber siger det sig selv, at virksomheden har en ikke ubetydelig attraktion blandt potentielle investorer. Gennem årene har Intelsat været i stand til at holde sig i den turbulens, der trods alt er det internationale satellitmarked. Ved konstant at innovere og bruge de bedst mulige satellitter i deres generation har de altid formået at overgå mange konkurrenter.

Når det er sagt, forbliver markedet for satellitkommunikation et utroligt konkurrencedygtigt marked. De gunstige resultater, den tidligere har opnået, er derfor på ingen måde en målestok for fremtiden. Dette er et vigtigt punkt, som enhver investor bør være opmærksom på.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *