Køb af Nano: hvordan kan man investere i Nano?

Krypto markedet tiltrækker i øjeblikket mange nye investorer, som alle ønsker at få et stykke af de enorme afkast, der kan opnås her. Et af de projekter, der har oplevet stor vækst, er Nano. Hvis du overvejer at tilføje Nano til din portefølje, men du ikke er sikker på, hvilken slags mønt det er, skal du ikke bekymre dig. I denne artikel viser vi dig alt, hvad du har brug for at vide om at investere i Nano!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Nano?

Nano kan være en lovende investering. Mønten løser nogle af bitcoin kendte problemer: transaktioner udføres hurtigere og billigere, og systemet er også skalerbart. Hvis Nano formår at fange en større del af markedet i fremtiden, kan det være smart at købe Nano.

Du kan handle i Nano på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Nano ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Nano.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Nano.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Nano for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Nano blive købt på din konto!

Hvad betyder Nano – projektets mål

Den første ting at overveje er funktionen af Nano. Nano (NANO) kan beskrives som en digital valuta designet til at muliggøre hurtige transaktioner uden omkostninger. Projektet lover at tilbyde en høj grad af skalerbarhed, i modsætning til f.eks. Bitcoin. Projektet blev oprindeligt kendt som RaiBlocks (XRB). De har siden omdøbt kryptovalutaen til Nano for at gøre den mere tilgængelig for investorer.

Teamet på Nano forsøger at gøre målene mulige ved at kombinere en særlig blockchain med en unik acyklisk graf teknologi. Denne teknologi tildeler hver konto sin blockchain. Som følge heraf har Nano en del følgere, der synes, at investering i Nano er det bedste valg at tage i øjeblikket.

Oprettelse af Nano – original vision

Nano blev oprindeligt undfanget af Colin LeMahieu. Dette er en velkendt softwareingeniør, der har arbejdet på kendte virksomheder som Dellog AMD. Han grundlagde RaiBlocks i 2014, lancerede mønten i 2015 og har været med holdet alle disse år. I virksomhedens hvidbog fokuserede han på at løse tre store problemer, som Bitcoin stod overfor:

  • Dårlig skalerbarhed og meget høje transaktionsomkostninger
  • Høj latenstid med en gennemsnitlig bekræftelses tid på 164 minutter
  • Strømeffektivitet, hvor bæredygtighed halter bagefter

Denne hvid papir viste sig at være meget populær. Dette er grunden til, at mange mennesker begyndte at investere i Nano, med håb om, at det ville opleve en masse vækst. I skrivende stund er LeMahieu stadig hovedudvikler af Nano. Han er især fokuseret på udviklingen af møntens kerne protokol. Selvfølgelig er teamet blevet meget større gennem årene.

investing in NANO

Hvordan fungerer Nano blockchain

Nano kombinere flere elementer i blockchain med en DAG eller rettet acyklisk graf, algoritme. Under denne struktur har hver Nano konto sin blockchain, der gemmer dens transaktions- og saldo historik. Dette kaldes også en konto chain. Kun kontoejeren har fuld kontrol over dette. Hver konto chain kan opdateres asynkront fra resten af Nano netværket. Dette høje kontrolniveau findes ikke i andre projekter.

Når en kontoejer sender et antal Nano tokens, tilføjes en “sending block” til deres konto chain. Deres balance opdateres derefter. Den modtagende konto tilføjer derefter en “receiving block” til deres konto chain for at opdatere deres saldo. Som følge heraf indeholder den seneste blok i enhver kæde den aktuelle saldo på kontoen. Dette sikrer, at Nano -systemet snart kan opnå højere behandling hastigheder end mange andre digitale valutaer. Dette bidrog naturligvis til Nano’s stigende popularitet gennem årene.

Risiko ved investering i Nano

Der er ikke mange risici forbundet med at investere i Nano. Den største risiko, investorer bør tage i betragtning, er imidlertid, at Nano i sidste ende ikke kan nå sine mål. Nu hvor teamet gør store fremskridt, er chancen for at dette sker lille, men du ved ikke, hvad fremtiden vil bringe. Det er også muligt, at et andet projekt viser sig at blive bedre. Det er vigtigt at huske, at investeringer i Nano altid vil indebære risici. Dette gælder også for alle andre kryptovaluta, ikke kun Nano. Trods alt er kryptomarkedet meget volatilt.

Ved aktivt at investere i Nanos aktiekursudvikling kan du perfekt forudse de seneste markedsforhold.

Hvad er fordelene ved at investere i Nano?

Der er mange fordele ved at investere i Nano. En stor fordel ved Nano krypto mønten er de hurtige transaktioner. Fordi mønten bruger Directed Acyclic Graph (DAG) andre teknikker, bremser andre konti ikke behandlingen af transaktioner på en løs chain.

De (næsten) gratis transaktioner er også en god grund til at købe Nano. Dette skyldes igen den måde, transaktionerne behandles inden for Nano kryptovalutaen: kun en afsender og en modtager er påkrævet, hvilket betyder, at omkostningerne beløber sig til $0,000035 pr. transaktion.

Mønten skal også være tilstrækkelig skalerbar: 7000 transaktioner i sekundet burde ikke være et problem ifølge dens skabere. Fordi mønten løser bitters problemer med bitcoin, kan den være en god erstatning. Har du tro på Nanos fremtid? Så kan det være smart at købe Nano -kryptovaluta.

Opbevar Nano i en særlig wallet

Det er muligt, at du efter at have læst ovenstående gerne selv vil investere i Nano. Hvis du har købt mønterne på en af de mange børser, der kan findes online, er det ikke en dårlig idé at overføre dine mønter til en wallet. I modsætning til udvekslingen ejer du virkelig dine NEM tokens i en wallet. Dette sikrer, at du er mindre tilbøjelig til at blive hacket, noget du naturligvis ikke ønsker.

Der er forskellige typer wallets at vælge imellem. Det bedste er at vælge en hardware tegnebog som en Ledger. Disse wallets er de sikreste, da de aldrig er forbundet til internettet. Det er rigtigt, at disse wallets kan koste ret mange penge. Hvis du ikke købte så meget Nano, men du ønsker at sikre dine mønter, kan du altid vælge en særlig software wallet. Dette er en wallet, som du nemt kan installere på din computer.

Konklusion: skulle man investere i Nano?

Vi ser, at samfundet stærkt tror på, at Nano kan have en god fremtid. Det kan betyde, at det er en god idé at investere i Nano. Der er dog også kritikere, der mener, at Nano ikke vil være i stand til at leve op til sine løfter. Så er det klogt at købe Nano? Dette er virkelig et personligt valg at tage. Det afhænger helt af, om du tror, at Nano vil nå sine mål og vækstrate eller ej. Under alle omstændigheder vil oplysningerne i denne artikel hjælpe dig med at tage en bedre stilling til mønten.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *