Køb af Loopring: hvordan kan man investere i Loopring?

Der er i øjeblikket et par tusinde forskellige kryptovaluta. De fleste mennesker tænker på Rippleor Bitcoin, men der er masser af andre projekter, der har en lovende fremtid. Et af disse projekter er Loopring. Er du nysgerrig efter, hvad Loopring-projektet handler om, og hvis det er en valuta, du skal investere i? Læs videre, denne artikel fortæller dig alt om det!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Loopring?

Det kan bestemt være interessant at købe Loopring. Kryptovalutaen kan bruges til udveksling af aktiver mellem forskellige børser. Fordi ordrer fra forskellige børser kombineres, kan ordrer udføres til de bedste priser.

Du kan handle i Loopring på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Loopring ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Loopring.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Loopring.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Loopring for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Loopring blive købt på din konto!

Hvad betyder Loopring – projektets mål

Lad os først se på, hvad Loopring egentlig er. Loopring (LRC) kan klassificeres som en open source decentraliseret digital valuta protokol med et automatiseret udførelse system. påEthereum. Dette lyder lidt kompliceret, men det betyder, at det blev oprettet for at give brugerne mulighed for at udveksle aktiver mellem forskellige børser.

Loopring er ikke en decentral udveksling i ordets oprindelige betydning, men bruger teknologier til at matche ordrer og dele ringe. Projektet sigter mod at samle ordrer fra så mange børser som muligt. Derefter vil de matche dette bundt af ordrer med ordrebøgerne for alle børser, der findes på Loopring netværket.

Den unikke protokol bag Loopring

Loopring har en unik protokol sammenlignet med andre projekter på kryptomarkedet. Denne protokol gør det let at handle ERC20 tokens på Ethereum blockchain. For eksempel muliggør Loopring udveksling af flere tokens. Det sikrer også en høj grad af likviditet under forskellige betingelser på børsen. Dette giver fordele for både brugere og udvekslinger ved at reducere de involverede risici.

Risici reduceres ved at bruge smarte kontrakter og minimere gebyrer og omkostninger. Dette muliggør oprettelsen af mere rentabel ring matching og ordretildeling. Derudover giver det øget sikkerhed for online data. Enhver platform, der har implementeret smarte kontrakter, er berettiget til integration i Loopring netværket. Som du kan forestille dig, betyder det, at projektet kan vokse meget.

virgula in loop

Ankomsten af Loopring 3.0

Loopring 3.0 er den nyeste version af protokollen. Denne version formår at levere meget bedre ydeevne uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er designet med to hovedmål for øje: ydeevne og sikkerhed. Denne version sikrer, at brugerne altid kan trække deres magt tilbage, hvis de ikke har fuld tillid til den. Selv i værste fald kan brugerne få deres strøm tilbage med det samme ved hjælp af Merkle Proofs.

Brug af LRC token

Hvis du investerer i Loopring, vælger du at købe LRC token. LRC er det særlige token, der handles på Loopring netværket. Token bruges til at distribuere en procentdel af alle gebyrer, der genereres på netværket. 70% af gebyrerne betales til strejkende, 20% bruges til at finansiere Loopring DAO og de resterende 10% afskrives.

Det særlige LRC token spiller en vigtig rolle for Loopring omdømmesystemet. DEX ejere på Loopring er forpligtet til at bruge LRC til at opbygge deres ry og dermed give mere sikkerhed for alle brugere af platformen. Det betyder, at udvekslinger med dårlige hensigter vil miste nogle af deres indsatser, hvis de handler dårligt, og det giver brugerne forsikring.

Risiko af investering i Loopring

Der er nogle risici ved at investere i Loopring. Disse risici er de samme som for andre typer decentrale børser. Den vigtigste risiko er, at regeringer ikke går ind for en decentral børs. Med disse udvekslinger er det svært at holde overblikket. Manglen på en central myndighed gør det svært for EU medlemsstaterne at tackle hvidvask.

Der er en risiko for, at regeringer derfor beslutter, at handle via Loopring platformen ikke er tilladt. Dette kan helt sikkert have en negativ effekt på prisen på token. En anden risiko er, at der i sidste ende vil komme en bedre udveksling, der vil gøre Loopring forældet. Selvom chancen for at dette sker er lille, skal du være opmærksom på dette, hvis du vil købe Loopring.

Opbevar loop ringen i en særlig wallet

Når du har valgt at investere i Loopring, kan du undre dig over, hvad du skal være opmærksom på. Det første, vi anbefaler, er at overføre dine mønter til en wallet. Dette er den eneste måde, hvorpå du kan holde fuld kontrol over alle dine mønter. Du kan vælge forskellige slags tegnebøger til opbevaring af dine mønter. En papirpung kan downloades via internettet, men det er ikke særlig praktisk.

En software eller hardware wallet er derimod en god mulighed for opbevaring af mønterne. Hardware wallet er den sikreste, da den ikke er forbundet til internettet. Disse koster nogle penge. Hvis du ikke investerer så meget, er en softwarebog mere praktisk, da du kan installere den gratis på din computer. Uanset dit budget er det praktisk ikke at efterlade dine mønter på børsen. Det ville ikke være første gang, at en udveksling bliver hacket.

Konklusion – skulle man investere i Loopring?

Som du kunne have læst i denne artikel, er Loopring virkelig et projekt med en særlig vision for kryptomarkedet generelt. Hvis denne DEX udveksling ville blive brugt, er det muligt, at prisen på Loopring ville stige betydeligt. Spørgsmålet er dog, om det vil lykkes teamet. Spørgsmålet om du ville være klog at investere i Loopring er virkelig et personligt valg at tage. Desværre kan vi ikke klare det for dig, du skal selv tænke over det.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *