Køb af Komodo: hvordan kan man investere i Komodo?

Fremkomsten af blockchain teknologien er ikke gået ubemærket hen i de seneste år. Teknologien og de underliggende kryptovaluta får mere og mere opmærksomhed, og værdien af fx bitcoin stiger hurtigt. Komodo er det næste trin i blockchain -revolutionen. Komodo kaldes ofte blockchain 2.0.

Det hele lyder meget spændende, og derfor vil vi gerne se nærmere på Komodo i denne artikel. Vi vil diskutere, hvordan kryptovaluta opstod, og vi vil undersøge, om det er interessant at investere i Komodo.

Hvordan kan man købe Komodo?

Komodo er en kryptovaluta, der har privatliv øverst på sin liste. Mange brugere værdsætter kryptovaluta for deres høje privatlivs niveau. Derfor kan en investering i Komodo vise sig at være en god investering.

Har du lyst til at investere i Komodo ved at tilføje kryptovaluta til din portefølje? Det kan du gøre på Binance. Binance er et pålideligt selskab, hvor du kan købe og sælge Komodo krypto mønter til lave priser (maksimalt 0,25%). Når du åbner en konto med knappen herunder, betaler du heller ingen transaktionsgebyrer på de første € 1000, du handler:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Har du lyst til at aktivt handle med Komodo

Har du lyst til at handle aktivt med CFD kryptovaluta som Komodo? Derefter kan du åbne en konto på eToro. eToro er en børsmægler, der er ideel til den trader, der aktivt ønsker at reagere på den seneste markedsudvikling. For eksempel kan du åbne short positioner, så du også kan tjene på faldende priser. Brug knappen herunder til at åbne en konto på eToro med det samme:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder Komodo?

Som nævnt tidligere er Komodo en blockchain 2.0 teknologi. Komodo er derfor et decentraliseret netværk, hvor transaktioner af data eller penge skal sendes. Disse decentrale transaktioner bruger den højest mulige form for anonymitet. For eksempel er pseudonymer endda blevet brugt til udviklerne. Ingen ved derfor, hvem der udviklede virksomheden og teknologien.

Fraværet af en mellemmand (f.eks. En bank eller regering) i hver transaktion bør gavne brugernes privatliv. Desuden tilbydes maksimal sikkerhed til brugerne ved hjælp af en protokol om ‘forsinket bevis på arbejde’. Dette system kan ikke hackes. Hvordan dette fungerer præcist, vil blive forklaret senere i denne artikel under overskriften funktioner i Komodo.

Hvordan kom Komodo til?

Komodo blev grundlagt i 2016 som et resultat af anonymitet problemet med den dengang allerede store Bitcoin -platform. Komodo er derfor en afledning af blockchain netværket, somBitcoin også bruger. Udover at anonymitet var i spidsen for Komodos udvikling, var skalerbarhed også afgørende.

Problemet med blockchains, som blev udviklet indtil 2016, er, at de ikke var skalerbare. Systemet var ikke i stand til at håndtere store mængder transaktioner på kort tid. Omkostningerne pr. transaktion forblev således ret høje. Ved at opskalere mængden af transaktioner kan transaktionsomkostninger reduceres. Komodo fandt en løsning på dette problem i form af parallelle transaktioner kaldet ‘Multichain Syncing Technology’. Vi vil forklare dette mere detaljeret i det næste afsnit.

Hvad er målene med Komodo?

Komodos funktioner fokuserer på at øge anonymiteten og skalerbarheden i forhold til Bitcoins blockchain netværk. Komodo gør dette ved brug og udvikling af Delayed Proof of Work og Multichain Syncing Technology.

Først vil vi starte med lidt forklaring om forsinket bevis på arbejde. Denne teknologi sikrer, at der er et ekstra lag af beskyttelse omkring Komodo blockchain, i form af en Bitcoin blockchain. Denne blockchain danner et figurativt skjold omkring Komodo kernen. Hackere skal først hacke Bitcoin blockchain, før de kan få adgang til Komodos data. Dette gør Komodo platformen til et af de mest sikre systemer på området.

For det andet bruger den ‘Multichain Syncing Technology’. Dette sikrer skalerbarhed. Ved at udføre parallelle transaktioner bliver det muligt at udføre mange flere transaktioner samtidigt. Dette kompromitterer ikke systemets sikkerhed og pålidelighed. Desuden reducerer det omkostningerne pr. Transaktion betydeligt.

Hvad er fordelene ved Komodo?

  • Skalerbarhed igennem Multichain Syncing Technology
  • sikkerhed igennem Delayed Proof of Work
  • lavere omkostninger pr. transaktion
  • hurtigere gennemførelse af transaktioner

Som du kan se, er der bestemt fordele ved Komodo -kryptovaluta. Du bør derfor helt sikkert overveje en investering.

Hvad er ulemperne ved Komodo?

Udover de mange fordele, Komodo tilbyder, er der også en ulempe. Skabernes udgangspunkt for at sætte anonymitet først har været afgørende for dets udvikling. For eksempel nævnes udviklerne ikke direkte ved navn, men der bruges pseudonymer. Dette er til gavn for privatlivets fred, men kan også tiltrække svindel eller kriminalitet.

Tidligere undersøgelser har vist, at kriminelle er glade for at bruge krypto og blockchains til at dele data anonymt. Dette udgør derfor en risiko for den normale bruger, der værdsætter sit privatliv.

Køb af Komodo

Komodo har også sin egen krypto kaldet KMD. Du kan lade håndtere KMD gennem en online udveksling til kryptovaluta. I januar 2021 lå prisen på KMD på 0,59 %. Dette er en stor forskel i forhold til toppen i december 2017 på næsten $ 10 pr. KMD.

Vi vil aldrig komme med nogen erklæringer om den fremtidige værdi af kryptovaluta, men KMD og Komodo teknologien bag synes at have et stort potentiale. Når Komodo -netværket bruges af mange individer, og det bliver mainstream, kan værdier af KMD stige betydeligt i den nærmeste fremtid.

Hvad skal man være opmærksom på, når man investere i Komodo?

Når man investerer i Komodo eller KMD i dette tilfælde, bør man være særlig opmærksom på den kriminalitet, der ofte er forbundet med sådanne systemer. Forskning har vist, at mange kriminelle bruger en blockchain platform til at udveksle data anonymt. Komodo er nu ekstra sikker takket være protokollen ‘Delayed Proof of Work’.

Desuden er Komodo meget hurtig på grund af ‘Multichain Syncing Technology’. Desuden var brugerens anonymitet afgørende for skaberne under udviklingen af KMD. Alt i alt gør dette det til en perfekt platform for kriminelle at misbruge. Som investor skal du ikke ønske at være en del af dette i form af en faldende prisværdi på KMD.

At investere i Komodo eller ej?

Investering i Komodo ser ud til at tilbyde et stort potentiale. Platformen garanterer optimal anonymitet, høj sikkerhed, lave transaktionsomkostninger og hurtige transaktioner. Det decentrale netværk eliminerer behovet for en mellemmand i hver transaktion.

Ud over de mange styrker ved Komodo og KMD, har denne artikel også set på vigtige punkter at passe på som bruger. Flere og flere kriminelle ønsker at bruge en blockchain -platform, og det er derfor en risiko. Har du tro på Komodo og KMD’s potentiale? Så kunne KMD være en meget interessant investering. Undersøg altid din egen undersøgelse, før du investerer i en krypto.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *