Hvordan kan man købe Dell aktier?

Den Amerikanske virksomhed Dell blev grundlagt den 1 Maj 1984. Selskabet udvikler og sælger bærbare computere, smartphones og udstyr i forbindelse med computere. Virksomheden er grundlagt af Michael Dell, som er en af verdens største teknologivirksomheder. Virksomhedens hovedkontor ligger i Round Rock,Texas. Har du lyst til at investere i Dell? I denne artikel vi kommer til at diskutere de bedste metoder man kan bruge til at købe Dell aktier!

Hvordan kan man købe Dell aktier?

Har du tillid til computerproducenten Dell? Så er det måske klogt at investere i Dell ved at købe aktierne. Før man investere i Dell, det er meget vigtigt at analysere deres konkurrenter. Tidligere har Dell ikke holdt trit med sin konkurrent i et stykke tid. Det kan naturligvis ske igen. Forskning i, hvorvidt virksomhedens nye produkter stadig er populære.

Har du lyst til at købe Dell aktier? Du kan handle direkte med Dell-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Dell aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Dell aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Dell?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Dell udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Dell kan købe og sælge.

Dell Company Information

Nedenfor kan du se Dell vigtigste virksomhedsinformation.

Dell analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Dell, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Dell har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Dell aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Dell pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Dell vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Dell aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Den første PC

Da virksomheden blev grundlagt i 1984, blev den kaldt PC’s Limited. Michael Dell byggede derefter de første bærbare computere på et kollegieværelse. Da han var 19 år, besluttede han at forlade universitetet for udelukkende at fokusere på hans selskab PC’s Limited.

I 1985 kom turboPC på markedet. Denne første selvdesignede pc, der kostede 795 kroner, blev først produceret efter bestilling. Denne PC var en succes: Virksomheden tjente hele 73 millioner dollars i sit første eksistens år.

buy dell shares

PC’s Limited bliver Dell

I 1988 blev virksomhedens navn ændret til Dell Computer Corporation. Dell besluttede nu også at arbejde internationalt. Otte år efter at selskabet blevet grundlagt, blev virksomhedens succes belønnet med et sted på Fortune 500’s liste over de mest succesrige virksomheder i verden. Som 27 årig var Michael Dell den yngste virksomhedsleder med et sted på Fortune 500 liste.

Dell bliver den største computerproducent

Dell opgav sin hensigt i 1993 om at forsyne sine computere til store outlets, som f.eks. Walmart. Som tidligere var computeren  kunne bestilles.anvendt til at bestille. Fra og med 1996 kunne kunderne bestille computere via Dells websted.

Efter opkøbet af ConvergeNet Technologies i 1999 blev virksomheden den største PC producent i verden. Efter fusionen af Compaq med Hewlett-Packard skulle selskabet midlertidigt opgive det første sted. Men Dell kom hurtigt til førstepladsen igen. Sidst i 1990 ‘blev Dell kendt som leverandør af de mest pålidelige computere med god service.

Navneændring og fremstilling af anden elektronik.

I 2002 besluttede Dell at producere andre elektronisk udstyr udover PC’er. I 1983 blev virksomhedens navn ændret til Dell Inc. Dette selskab fremstiller også bærbare computere, printere og fjernsyn.

Dell’s nedtur

I 2006 var Dells omsætning langt lavere i 2005. Årsagen hertil var det mættede computer marked. Dell fokuserede heller ikke i den nødvendige grad på biprodukter. I modsætning til konkurrenterne Hewlett-Packard tilbød Dell heller ikke kvalitetscomputere til en lav pris. Dells computere var ikke til salg i stormagasiner, mens mange forbrugere var ivrige efter at se en computer eller en bærbar, før de besluttede at købe.

Virksomhedens vækst forværrede kvaliteten af deres kundeservice. Kunder, der var utilfredse med tjenesten, dannede et online fællesskab. Dette var ikke uden konsekvenser: I 2006 måtte Dell overdrage sidde første sted som den største computerproducent i verden til Hewlett-Packard.

Dell følger en ny strategi

I 2007 bekendtgøre Dell en ny strategi. Dell begyndte at tilbyde flere produkter, og deres kundeservice blev forbedret. Siden 2008 har Dell opkøbt specialiseret software, system management og teknologi. Som følge heraf begynder virksomheden at gøre det bedre. Dell Inc nåede det 44 sted i Fortune-500 listen. I øjeblikket er Dell den tredje største computerproducent i verden efter Hewlett-Packard og Lenovo.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *