Køb af NEM (XEM): hvordan kan man investere i NEM?

Som du sikkert ved, er der mange kryptovalutaer at investere i. Denne mangfoldighed gør det svært for mange mennesker at træffe et valg. Hvilken valuta skal du vælge? Et af de projekter, der har oplevet stor vækst, er NEM. I denne artikel viser vi dig, hvad slags digital valuta NEM er, hvad du egentlig kan gøre med det, og om det er smart at investere i det i øjeblikket.

Hvordan og hvor kan du købe/handle NEM?

NEM (XEM) kan bruges som en forbindelse mellem private og offentlige blockchains. Med denne kryptovaluta kan virksomheder lettere oprette forbindelse til netværk. Hvis de kan realisere deres vision, kan en investering i NEM vise sig godt.

Du kan handle i NEM på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle NEM ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af NEM.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg NEM.
  4. Indtast det beløb, du vil købe NEM for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil NEM blive købt på din konto!

investing_in_NEM

Hvad betyder NEM – projektets mål

Inden du investerer i NEM, vil du sandsynligvis vide, hvad det er. NEM står for “New Economy Movement” og har til formål at give iværksættere en mere effektiv måde at kontrollere og flytte blockchain data på. Du kan se virksomheden som en slags manglende forbindelse mellem private og offentlige blockchains ved at forbinde disse netværk. Tilslutning af netværkene gør blockchain meget mere effektiv. Selvom det stadig er at se, om det vil lykkes, er virksomhedens vision meget lovende.

NEM bliver især rost af store virksomheder, da de indser de mange fordele, NEM kan medføre. NEMs kunder kan nemt administrere aktiver og data mere effektivt ved at bruge en fuldstændig redesignet blockchain. Det er vigtigt at bemærke, at NEM blev bygget fra bunden med store virksomheders behov i tankerne. Dette ønske om at imødekomme markedets krav har givet dem til navnet “Smart Asset Blockchain”.

investing in NEM

Skift til erhverv

Hvorfor er det at investere i NEM smart, spørger du? NEM kan måske bare løse store problemer på krypto markedet. Et af hovedmålene med denne platform er at øge interoperabiliteten mellem private blockchain netværk. Der er i øjeblikket alt for meget kaos mellem den offentlige og private blockchain sektor. Virksomheder leder derfor efter noget nyt. Problemet i øjeblikket er, at alle blockchains er adskilt fra hinanden. De kan ikke kommunikere med hinanden over digitale aktiver.

Med NEM kan dette dog være muligt i fremtiden. Den særlige protokol sikrer en bedre overførsel af alle digitale aktiver i virksomheden. Her kan du tænke på tokens, kontrakter eller filer. Desuden er blockchain af NEM designet på en sådan måde, at den kan sende data fra et privat internt virksomhedsnetværk til en anden virksomhed ved hjælp af en offentlig blockchain. Hvis du forstår dette, forstår du sandsynligvis, hvorfor så mange mennesker er positive over for projektet.

Fordele ved NEM blockchain

Der er flere fordele, som NEM kan tilbyde det nuværende krypto marked. Platformen er afgørende for mainstream adoption, fordi den formår at samle nogle af de bedste blockchains i verden. Desuden gør virksomhedens fokus på store virksomheder det til en nøglespiller for institutionelle investorer. Udviklere erkender, at deres platform skal forblive smidig for at opnå yderligere vækst på markedet. NEM gør dette muligt ved f.eks. At tilbyde en fuld API interface.

NEM brugere kan tilpasse, hvordan de tillader adgang og brug af NEM. Bedst af alt udføres disse opgaver i en åben og selv framework. Systemet giver udviklere mulighed for nemt at oprette, distribuere og handle kryptovaluta og tokens via NEM blockchain. På grund af alle disse fordele er det bestemt et projekt, der kan blive utroligt stort i de kommende måneder. Har du tro på dette? Så kan det være smart at investere i NEM ved at købe kryptovalutaen.

Brug af XEM token

XEM kan betragtes som det token, der bruges på NEM -blockchain. XEM har flere vigtige roller at spille i NEM økosystemet. Først og fremmest får brugerne stemmeret, når de ejer token. De har også den særlige godkendelse ret. Desuden fungerer XEM som en hurtig valuta med meget hurtige transaktionstider.

Hovedformålet hidtil er at lette smarte kontrakter. Du kan derfor sammenligne dette med Ether funktionen på Ethereum netværk. Prisen på XEM er naturligvis forbundet med succesen med protokollen og blockchain.

Hvad er fordelene ved NEM?

Before investing in NEM, it is wise to investigate whether the advantages of the cryptocurrency are strong enough. A clear advantage of NEM is its low transaction costs: these never amount to more than 0.01% of your transaction. When you compare these transaction costs with those on your credit card, the choice is quickly made. Moreover, a transaction on the NEM network is carried out quickly: within 6 seconds.

Et potentielt problem for NEM er dens begrænsede skalerbarhed. Et begrænset antal transaktioner kan håndteres på samme tid, men en fremtidig opdatering kan øge dette antal. Selvfølgelig er NEM som system heller ikke beregnet til at være en transaktion: kryptovalutaen bruges f.eks. Kun til at sende dokumenter. Token XEM bruges derefter til at betale transaktionsgebyrer.

Det unikke ved NEM er, at transaktionerne er sporbare. Mange mennesker bruger kryptovaluta, netop fordi deres transaktioner er godt skjult. Ifølge skaberne af NEM kan sporbare transaktioner faktisk bidrage til sikkerheden ved f.eks. At anvende køber og sælger beskyttelse. Hvis du tror, at dette virkelig er tilfældet, kan en investering i NEM kryptovaluta være interessant.

En sidste fordel ved at investere i NEM er, at krypto mønten er mere miljøvenlig. NEMs algoritme bruger kun 1% af Bitcoins magt til at opnå det samme resultat.

Opbevar NEM i en særlig wallet

Hvis du vælger at investere i NEM, er det vigtigt, at du overfører din mønster til din pengepung. Dette er den eneste måde, hvorpå du virkelig kan udøve kontrol over dit mønster. Når du efterlader din mønster på din konto ved børsen, risikerer du altid, at de bliver hacket. Hvis du vil forhindre dette, er en tegnebog den eneste mulighed, du kan vælge.

Selvom du kan vælge en papir wallet, er det generelt praktisk at vælge en software- eller hardware wallet. Som du kan se fra navnet, er en hardware -tegnebog en lille fysisk enhed. Det ligner lidt et USB -flashdrev og kan placeres i computeren. En software wallet er en helt digital wallet, som du kan installere på din computer. software wallets er gratis, mens hardware wallets koster penge.

Konklusion – at investere i NEM eller ej?

Vi håber, at oplysningerne i denne artikel har givet dig en bedre idé om at investere i NEM. Om det er et godt projekt at investere i, afhænger virkelig af, om du understøtter teamets vision eller ej. De mange fordele gør blockchain af NEM speciel, selvom det naturligvis er tvivlsomt, om det i sidste ende vil blive den mest brugte blockchain inden for krypto markedet. Det er derfor vigtigt at være på vagt, når du beslutter dig for at investere i NEM.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *