Belgium shares

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan du købe Ageas aktier?

Ageas har været et selskab med et par forsikring komponenter siden 2008. Banker og den Belgiske stat har opkøbt de resterende bank dele af virksomheden. Den stærkt nedklædte form for virksomheden har den fordel, at virksomheden kan fokusere på de rentable aktiviteter. Forbrugernes tillid til virksomheden er steget de seneste år. Overvejer du selv at … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt er en kendt Belgisk supermarkedskæde, der er mere og mere aktiv i andre lande. De er kendt for deres lave omkostninger og effektive operatører. Vil du også investere i Colruyt ved at købe aktier? Denne artikel kan du læse hvordan du gør det! Du kan også finde Colruyt ‘s sidste aktiekurs på denne side. … [Lees meer]

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Hvis man har lyst til at investere i en ølproducent, kan du ikke komme udenom InBev . I denne artikel ser vi på, hvordan man køber InBev aktier. Men før man gør dette, er det klogt at undersøge, om det stadig er klogt at investere i Ab InBev. I denne samlede analyse vi taler om … [Lees meer]

Hvordan kan du købe Ageas aktier?

Ageas har været et selskab med et par forsikring komponenter siden 2008. Banker og den Belgiske stat har opkøbt de resterende bank dele af virksomheden. Den stærkt nedklædte form for virksomheden har den fordel, at virksomheden kan fokusere på de rentable aktiviteter. Forbrugernes tillid til virksomheden er steget de seneste år. Overvejer du selv at investere i Ageas? I denne artikel kan du læse alt, hvad du har brug for at vide, før du køber Ageas aktier.

Hvordan kan man købe Ageas aktier?

Hvis du har tillid til dette forsikringsselskabs fremtid, kan du købe Ageas aktier. Har du lyst til at købe Ageas aktier? Du kan handle direkte med Ageas-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ageas aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ageas aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Ageas lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Ageas? Grafen nedenfor viser, hvordan Ageas s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Ageas:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Ageas.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Ageas de seneste 5 dage:

Den store bank Ageas

Ageas var engang en stor bank og et forsikringsselskab. Virksomheden var aktiv i Holland og Belgien. Under navnet Fortis Holding var selskabet Fortis moderselskab indtil 2008. I 2008 var der en finanskrise hvor Fortis mærket gik tabt.

Ved indgreb fra både de Belgiske og de Nederlandske myndigheder blev vigtige dele af Fortis forhindret i at gå konkurs. De købte forretningsenheder fra Fortis. Hvad der var tilbage af Fortis Holding var den Belgiske og Hollandske forsikring filial og en majoritets aktie i en låneportefølje.

Ageas share buy

Ageas forsikringsselskab nu

Navnet Fortis havde lidt omdømmeskade. I 2010 blev selskabets navn med aktionærernes samtykke ændret til Ageas. Livsforsikring og anden forsikring tilbydes af det belgiske forsikringsselskab Ageas. Virksomheden har en andel på 75% i virksomheden AG Insurance. Ageas er dette selskabs moderselskab. Ageas er en vigtig spiller på forsikringsmarkedet. Virksomheden opererer i 12 lande.

Aktivt i Europa og Asien

Ageas er hovedsageligt aktiv i Europa og Asien. Gennem joint ventures opererer Ageas i hurtigt voksende lande i Asien. Lande i Asien, hvor virksomheden opererer, omfatter Folkerepublikken Kina, Filippinerne, Indien, Thailand og Vietnam.

Komponenterne i Ageas

  • En andel på 75% i AG Insurance. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance Belgium.
  • Ageas Insurance International. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance International.
  • En andel på 45% i den strukturerede låneportefølje Royal Park Investments.

Erstatning til tidligere aktionærer Fortis

Aktionærer har lidt tab på grund af Fortis død. I 2016 indgik Ageas en aftale med disse tidligere aktionærer. Ageas var i stand til at gøre det uden at anerkende nogen forseelse. Dette forlig sluttede det vigtigste af retssagen. Virksomheden udtrykte sin vilje til at kompensere de forurettede aktionærer ved at betale 1,2 milliarder euro.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt er en kendt Belgisk supermarkedskæde, der er mere og mere aktiv i andre lande. De er kendt for deres lave omkostninger og effektive operatører. Vil du også investere i Colruyt ved at købe aktier? Denne artikel kan du læse hvordan du gør det! Du kan også finde Colruyt ‘s sidste aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt foretager interessante investeringer. De er blevet hovedaktionærer i data specialisten Daltix. Med disse data håber de at indsamle flere oplysninger om forbrugernes adfærd, således at de kan opnå bedre resultater. Der er dog også risici forbundet med en investering i Colruyt: Konkurrenterne Jumbo og Ahold åbner nye filialer i landet. Som følger heraf faldt aktiekursen.

Har du lyst til at købe Colruyt aktier? Du kan handle direkte med Colruyt-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Colruyt-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Colruyt-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Colruyt lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Colruyt? Grafen nedenfor viser, hvordan Shopify s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Colruyt:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Colruyt.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Colruyt de seneste 5 dage:

Om Colruyt, virksomheden

Colruyt Group startede i 1928 som et lille selskab. Denne gang besluttede bagerens søn Franz Colruyt at starte en gros forretning med koloni gods i Lembeck. Med ting som salt, sukker og kaffe kom han henvender sig til kunder i Bruxelles.

Denne familievirksomhed fra Lembeck, Flamsk, Brabant er vokset og indeholder nu flere virksomheder. Selskabet kaldes derfor Colruyt Group. Hvad har firmaet at tilbyde? Forskellige detail formler, produkter af deres mærke og alle former for aktiviteter. Colruyt ‘s hovedkontor ligger i Halle.

købe Colruyt-aktier

Aktiv i tre lande

Supermarkedskæden Colruyt fokuserer hovedsageligt på familier med børn. Denne rabat forretning er kendt i Belgien, som er supermarked med laveste prisgaranti. I 1979 blev selskabet offentligt kendt. Siden børsnoteringen, IPO er selskabet vokset betydeligt, og selskabet er også blevet aktivt i andre lande. I 1997 blev selskabet indført i Frankrig og i 2008 blev der åbnet en filial i Luxembourg.

Beskedne butikker

Colruyt er kendt for sin ikke noget vrøvl tilgang, der gør det muligt at reducere omkostningerne, der er mest mulige. I de ynderligt dekoreret butikker finder man ingen dekoration, og det spiller ingen musik. Der findes et nyt markeret i form af et stort, køleplads. I det rum vil du finde mejeriprodukter, frugt, grøntsager og delikatesser. Frosne fødevarer findes i frosne fødevare mad sager.

Fra hulkort til stregkodelæsere

Colruyt var den første butik, der brugte hulkort og computere i 1965. Kunderne indkøbte hulkort, mens de var ude at shoppe. De hulkort, kunderne indsamlede, blev behandlet af kassererne.

Hvorfor var denne hulkort brugbart? Disse kort var nyttige til levering af butikker og lagerstyring. I 1985 var virksomheden også den første, der fik skiftet til fuld scanning. Dette er den optiske scanning af stregkoden på emballagen med en håndholdt scanner.

Virksomhedens mange aktiviteter

Colruyt er ikke blot en detailhandel med butikker, web butikker og tjenester til enkeltpersoner. Det er også en grossist med web butikker og tjenester til virksomheder.

Siden 2000 har Colruyt indsamlings tjenesten Samt & Go. Med en computer eller smartphone kan kunderne reservere deres ordre. Næste dag kan de hente deres ordre på et af de 200 Collect & Go point forbundet til en Colruyt butik. Siden 2011 har kunderne været i stand til at sende deres indkøbslister og reserve produkter via en smartphone app.

Denne type innovation kan tiltrække flere kunder til Colruyt supermarkeder. Det kan derfor være en god grund til at købe Colruyt aktier.

Forsøg med automatisk anerkendelse af frugt og grøntsager

I 2019 blev Colruyt den første supermarkedskæde til at teste den automatiske anerkendelse af frugt og grøntsager. Et kamera, der blev udviklet i samarbejde med selskab Robivision, blev hængt over en skala i en Colruyt-butik i Kortrijk. Hvad sker der, hvis en kunde sætter frugt eller grøntsager i denne størrelsesorden ved kassen? Kameraet bestemmes, hvilket produkt der er. Denne nye teknologi kan spare tid og øge effektiviteten på det tidspunkt.

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Hvis man har lyst til at investere i en ølproducent, kan du ikke komme udenom InBev . I denne artikel ser vi på, hvordan man køber InBev aktier. Men før man gør dette, er det klogt at undersøge, om det stadig er klogt at investere i Ab InBev. I denne samlede analyse vi taler om aktien. Man kan også se den sidste Ab InBev aktiekurs her.

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Har du lyst til at købe Ab InBev aktier? Du kan handle direkte med Ab InBev-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ab InBev aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ab InBev aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for InBev lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på InBev? Grafen nedenfor viser, hvordan InBev s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om InBev:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om InBev.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for InBev de seneste 5 dage:

Er det klogt at investere i Ab InBev?

Som ejer af mange af verdens mest kendte og mest populære ølmærker synes investering i Ab InBev at være et ret indlysende og sikkert valg. Da operatøren i forskellige regioner og egne forskellige mærker, er risiciene spredt ud. Der er dog også potentielle risici forbundet med Ab InBev aktier.

Sammenlignet med Ab InBev ‘s spidsbelastningsperioder ser det ud til, at virksomheden er i stand til at sælge mindre øl. F.eks. var der i 2017 (et absolut rekordår for Ab InBev) og årlig mængde på 613 mio. hl. I 2018 faldt denne mængde betydeligt til 567 mio. hl. Hvis denne nedadgående tendens fortsætter, kan aktiekursen komme under yderligere pres.

Den nedadgående tendens synes at skyldes flere mennesker, der skifter fra øl til spiritus. Samtidig kan man se flere og flere ignorerer alkohol. Farerne for sundheden bliver mere og mere tydelig, og folk vælger i stigende grad en bevidst livsstil.

Buy AB inBev shares

Flere og flere skifter også til specialøl. Disse øl fremstilles ofte af små lokale producenter. Ab InBev forsøger ved styrke sin position ved at købe specialøl produceret af bryggerier. Det skal stadig ses, om dette i tilstrækkelig grad vil genoprette salget.

Heldigvis er virksomheden ikke fuldstændig passiv. For eksempel har de for nylig oprettet et “øltog”, hvor øl kan transportere til havnen med tog i stedet for lastbil. Dette reducerer virksomhed CO2-emissioner med mindst 75%. Det kan være en god grund til, at den grønne investor køber aktier i Ab InBev.

Virksomheden forsøger også at åbne nye markeder. Tror de, at virksomheden vil være i stand til at erobre nye markeder med disse nye produkter? Så ville det være klogt at investere i Ab Inbev.

Om virksomheden InBev

Ab InBev, der er oprettet af en fusion af Interbrew og AmBev, kan på det tidspunkt, hvor selskabet skriver, kalde sig verdens største bryggeræge. Det multinationale selskab har hovedsæde i Belgien i byen Leuven.

Flere af verdens kendte og mest kendte øl som Stella Artois, Leffe, Hoegaarden og Budweiser tilhører selskab. Aktierne i AB InBev er noteret på Euronext og børsen i New York. Tikkerne på Euronext er ABI, og tikker på børsen i New York er BUD.

Ab InBev’s centrale mærker

Der er mange forskellige mærker, der tilhører selskaber Ab InBev rundt om i verden. Hvad betyder de globale mærker, bør der skelnes mellem tre hovednavne. Det er Stella Artois, Budweiser og Corona. Belgisk ø Stella Artois sælges på skrivende tidspunkt i 80 forskellige lande verden over.

Den Amerikanske Budweiser er stolt af ved kalde sig selv det mest populære ølmærke i USA. Det er ikke kun beruset i USA, men også i Canada. Desuden er det ikke en offentlig hemmelighed, at Ab InBev har seriøse planer om at lancere dette mærke i mange andre lande rundt om i verden i fremtiden. Præcis hvilke lande der ville være involveret, kendes anden ikke på skrivende tidspunkt. Ølmærket Corona er særlig vigtig for selskab, fordi det er den dominerende aktør på det Mexicanske marked.

Ud over disse mærker findes der også såkaldte ‘Multi Island brands’, som udgør et mulig ført i Ab InBevs net. Selv om disse mærker kan regne med en ikke ubetydelig succes på verdensplan, appellerer de kun til en (mere) begrænset målgruppe. Det er for eksempel, fordi mange af disse øl er mørkt øl. De kan også indeholde en ingrediens, der gør dem meget forskellige fra “klassisk øl”.

Nogle velkendte eksempler på nødvendige flere landemærker, der indgår i Ab InBevs portefølje, herunder Leffe, Hoegaarden, Goose Island, Beck og andre.

Ab InBev’s historie

Ab InBev blev grundlagt i 2004. Virksomheden blev oprettet ved sammenlægning af Interbrew og AmBev selskaberne. Efter fusionen blev der foretaget flere ændringer af Ab InBev. Disse ændringer resulterede i, at virksomheden opnåede og højere fortjenstmargen. Disse ændringer blev anset for at være kritiske over for virksomheder evne til at sikre sin fremtid. Desuden har bidraget til en større styrkelse af virksomhedens konkurrencemæssige stillinger.

Selskabet Ab InBev forudsagde en væsentlig erhvervelse i 2012. Den 29. juni blev det meddelt, da den havde erhvervet mexicanske Grupo Modelo. Indtil overtagelsen ejede Ab InBev 50% af virksomheden.

Den 1. juli 2012, kort efter meddelelsen om den strategiske overtagelse, nåede Ab InBev og markeret kapitalisering på Euronext på over 100 milliarder euro.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!