Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Hvis man har lyst til at investere i en ølproducent, kan du ikke komme udenom InBev. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber InBev aktier. Men før man gør dette, er det klogt at undersøge, om det stadig er klogt at investere i Ab InBev. I denne samlede analyse vi taler om aktien. Man kan også se den sidste Ab InBev aktiekurs her.

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Har du lyst til at købe Ab InBev aktier? Du kan handle direkte med Ab InBev-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Ab InBev’s aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan AbInbev selskabets aktiekurs udvikler sig? I nedenstående graf kan du se, hvordan CFD aktien Ab Inbev har udviklet sig i den sidste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en handelsposition direkte.

Er det klogt at investere i Ab InBev?

Som ejer af mange af verdens mest kendte og mest populære ølmærker synes investering i Ab InBev at være et ret indlysende og sikkert valg. Da operatøren i forskellige regioner og egne forskellige mærker, er risiciene spredt ud. Der er dog også potentielle risici forbundet med Ab InBev aktier.

Sammenlignet med Ab InBev ‘s spidsbelastningsperioder ser det ud til, at virksomheden er i stand til at sælge mindre øl. F.eks. var der i 2017 (et absolut rekordår for Ab InBev) og årlig mængde på 613 mio. hl. I 2018 faldt denne mængde betydeligt til 567 mio. hl. Hvis denne nedadgående tendens fortsætter, kan aktiekursen komme under yderligere pres.

Den nedadgående tendens synes at skyldes flere mennesker, der skifter fra øl til spiritus. Samtidig kan man se flere og flere ignorerer alkohol. Farerne for sundheden bliver mere og mere tydelig, og folk vælger i stigende grad en bevidst livsstil.

Buy AB inBev shares

Flere og flere skifter også til specialøl. Disse øl fremstilles ofte af små lokale producenter. Ab InBev forsøger ved styrke sin position ved at købe specialøl produceret af bryggerier. Det skal stadig ses, om dette i tilstrækkelig grad vil genoprette salget.

Heldigvis er virksomheden ikke fuldstændig passiv. For eksempel har de for nylig oprettet et “øltog”, hvor øl kan transportere til havnen med tog i stedet for lastbil. Dette reducerer virksomhed CO2-emissioner med mindst 75%. Det kan være en god grund til, at den grønne investor køber aktier i Ab InBev.

Virksomheden forsøger også at åbne nye markeder. Tror de, at virksomheden vil være i stand til at erobre nye markeder med disse nye produkter? Så ville det være klogt at investere i Ab Inbev.

Om virksomheden InBev

Ab InBev, der er oprettet af en fusion af Interbrew og AmBev, kan på det tidspunkt, hvor selskabet skriver, kalde sig verdens største bryggeræge. Det multinationale selskab har hovedsæde i Belgien i byen Leuven.

Flere af verdens kendte og mest kendte øl som Stella Artois, Leffe, Hoegaarden og Budweiser tilhører selskab. Aktierne i AB InBev er noteret på Euronext og børsen i New York. Tikkerne på Euronext er ABI, og tikker på børsen i New York er BUD.

Ab InBev’s centrale mærker

Der er mange forskellige mærker, der tilhører selskaber Ab InBev rundt om i verden. Hvad betyder de globale mærker, bør der skelnes mellem tre hovednavne. Det er Stella Artois, Budweiser og Corona. Belgisk ø Stella Artois sælges på skrivende tidspunkt i 80 forskellige lande verden over.

Den Amerikanske Budweiser er stolt af ved kalde sig selv det mest populære ølmærke i USA. Det er ikke kun beruset i USA, men også i Canada. Desuden er det ikke en offentlig hemmelighed, at Ab InBev har seriøse planer om at lancere dette mærke i mange andre lande rundt om i verden i fremtiden. Præcis hvilke lande der ville være involveret, kendes anden ikke på skrivende tidspunkt. Ølmærket Corona er særlig vigtig for selskab, fordi det er den dominerende aktør på det Mexicanske marked.

Ud over disse mærker findes der også såkaldte ‘Multi Island brands’, som udgør et mulig ført i Ab InBevs net. Selv om disse mærker kan regne med en ikke ubetydelig succes på verdensplan, appellerer de kun til en (mere) begrænset målgruppe. Det er for eksempel, fordi mange af disse øl er mørkt øl. De kan også indeholde en ingrediens, der gør dem meget forskellige fra “klassisk øl”.

Nogle velkendte eksempler på nødvendige flere landemærker, der indgår i Ab InBevs portefølje, herunder Leffe, Hoegaarden, Goose Island, Beck og andre.

Ab InBev’s historie

Ab InBev blev grundlagt i 2004. Virksomheden blev oprettet ved sammenlægning af Interbrew og AmBev selskaberne. Efter fusionen blev der foretaget flere ændringer af Ab InBev. Disse ændringer resulterede i, at virksomheden opnåede og højere fortjenstmargen. Disse ændringer blev anset for at være kritiske over for virksomheder evne til at sikre sin fremtid. Desuden har bidraget til en større styrkelse af virksomhedens konkurrencemæssige stillinger.

Selskabet Ab InBev forudsagde en væsentlig erhvervelse i 2012. Den 29. juni blev det meddelt, da den havde erhvervet mexicanske Grupo Modelo. Indtil overtagelsen ejede Ab InBev 50% af virksomheden.

Den 1. juli 2012, kort efter meddelelsen om den strategiske overtagelse, nåede Ab InBev og markeret kapitalisering på Euronext på over 100 milliarder euro.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *