Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Hvis man har lyst til at investere i en ølproducent, kan du ikke komme udenom InBev. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber InBev aktier. Men før man gør dette, er det klogt at undersøge, om det stadig er klogt at investere i Ab InBev. I denne samlede analyse vi taler om aktien. Man kan også se den sidste Ab InBev aktiekurs her.

Hvordan kan man aktivt investere i Ab InBev?

Fortiden har vist, på Ab InBevs aktiekurs kan svinge meget. I 2017 var aktien for eksempel mere end 100 euro værd. Derefter blev prisen halveret i løbet af nogle få år. Som følge af krisen i korona forsvandt folk mindre, så virksomheden solgte mindre øl. Som aktiv erhvervsdrivende kan man drage fordel af disse udsving.

Du kan gøre det ved at gå short på aktien ved at bruge CFD’er. Med en short position opnår man et positivt resultat, når aktiekursen falder. Du kan selvfølgelig også vælge at købe CFD ‘en. Et godt sted, hvor du kan spekulere på Ab InBev aktien er Plus500. Med Plus500 kan du prøve mulighederne fuldstændig fri for risiko med en demo. Brug knappen nedenfor til at åbne en demo med det samme:

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Vil du, til trods for at folk drikker mindre og mindre øl, stadig gerne investere i Ab InBev? Du kan gøre det bedste med en billig og pålidelig børsmægler. Vores forskning viser, at eToro er det bedste valg. I eToro er man garanteret aldrig at betale kommission, hvilket betyder, at man kan få et godt afkast selv med en lille investering. Brug knappen nedenfor til at købe Ab InBev aktier direkte fra eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er Ab InBev’s aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan AbInbev selskabets aktiekurs udvikler sig? I nedenstående graf kan du se, hvordan CFD aktien Ab Inbev har udviklet sig i den sidste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en handelsposition direkte.

Er det klogt at investere i Ab InBev?

Som ejer af mange af verdens mest kendte og mest populære ølmærker synes investering i Ab InBev at være et ret indlysende og sikkert valg. Da operatøren i forskellige regioner og egne forskellige mærker, er risiciene spredt ud. Der er dog også potentielle risici forbundet med Ab InBev aktier.

Sammenlignet med Ab InBev ‘s spidsbelastningsperioder ser det ud til, at virksomheden er i stand til at sælge mindre øl. F.eks. var der i 2017 (et absolut rekordår for Ab InBev) og årlig mængde på 613 mio. hl. I 2018 faldt denne mængde betydeligt til 567 mio. hl. Hvis denne nedadgående tendens fortsætter, kan aktiekursen komme under yderligere pres.

Den nedadgående tendens synes at skyldes flere mennesker, der skifter fra øl til spiritus. Samtidig kan man se flere og flere ignorerer alkohol. Farerne for sundheden bliver mere og mere tydelig, og folk vælger i stigende grad en bevidst livsstil.

Buy AB inBev shares

Flere og flere skifter også til specialøl. Disse øl fremstilles ofte af små lokale producenter. Ab InBev forsøger ved styrke sin position ved at købe specialøl produceret af bryggerier. Det skal stadig ses, om dette i tilstrækkelig grad vil genoprette salget.

Heldigvis er virksomheden ikke fuldstændig passiv. For eksempel har de for nylig oprettet et “øltog”, hvor øl kan transportere til havnen med tog i stedet for lastbil. Dette reducerer virksomhed CO2-emissioner med mindst 75%. Det kan være en god grund til, at den grønne investor køber aktier i Ab InBev.

Virksomheden forsøger også at åbne nye markeder. Tror de, at virksomheden vil være i stand til at erobre nye markeder med disse nye produkter? Så ville det være klogt at investere i Ab Inbev.

Om virksomheden InBev

Ab InBev, der er oprettet af en fusion af Interbrew og AmBev, kan på det tidspunkt, hvor selskabet skriver, kalde sig verdens største bryggeræge. Det multinationale selskab har hovedsæde i Belgien i byen Leuven.

Flere af verdens kendte og mest kendte øl som Stella Artois, Leffe, Hoegaarden og Budweiser tilhører selskab. Aktierne i AB InBev er noteret på Euronext og børsen i New York. Tikkerne på Euronext er ABI, og tikker på børsen i New York er BUD.

Ab InBev’s centrale mærker

Der er mange forskellige mærker, der tilhører selskaber Ab InBev rundt om i verden. Hvad betyder de globale mærker, bør der skelnes mellem tre hovednavne. Det er Stella Artois, Budweiser og Corona. Belgisk ø Stella Artois sælges på skrivende tidspunkt i 80 forskellige lande verden over.

Den Amerikanske Budweiser er stolt af ved kalde sig selv det mest populære ølmærke i USA. Det er ikke kun beruset i USA, men også i Canada. Desuden er det ikke en offentlig hemmelighed, at Ab InBev har seriøse planer om at lancere dette mærke i mange andre lande rundt om i verden i fremtiden. Præcis hvilke lande der ville være involveret, kendes anden ikke på skrivende tidspunkt. Ølmærket Corona er særlig vigtig for selskab, fordi det er den dominerende aktør på det Mexicanske marked.

Ud over disse mærker findes der også såkaldte ‘Multi Island brands’, som udgør et mulig ført i Ab InBevs net. Selv om disse mærker kan regne med en ikke ubetydelig succes på verdensplan, appellerer de kun til en (mere) begrænset målgruppe. Det er for eksempel, fordi mange af disse øl er mørkt øl. De kan også indeholde en ingrediens, der gør dem meget forskellige fra “klassisk øl”.

Nogle velkendte eksempler på nødvendige flere landemærker, der indgår i Ab InBevs portefølje, herunder Leffe, Hoegaarden, Goose Island, Beck og andre.

Ab InBev’s historie

Ab InBev blev grundlagt i 2004. Virksomheden blev oprettet ved sammenlægning af Interbrew og AmBev selskaberne. Efter fusionen blev der foretaget flere ændringer af Ab InBev. Disse ændringer resulterede i, at virksomheden opnåede og højere fortjenstmargen. Disse ændringer blev anset for at være kritiske over for virksomheder evne til at sikre sin fremtid. Desuden har bidraget til en større styrkelse af virksomhedens konkurrencemæssige stillinger.

Selskabet Ab InBev forudsagde en væsentlig erhvervelse i 2012. Den 29. juni blev det meddelt, da den havde erhvervet mexicanske Grupo Modelo. Indtil overtagelsen ejede Ab InBev 50% af virksomheden.

Den 1. juli 2012, kort efter meddelelsen om den strategiske overtagelse, nåede Ab InBev og markeret kapitalisering på Euronext på over 100 milliarder euro.

Handige links: aan de slag met beleggen

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *