Hvordan kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt er en kendt Belgisk supermarkedskæde, der er mere og mere aktiv i andre lande. De er kendt for deres lave omkostninger og effektive operatører. Vil du også investere i Colruyt ved at købe aktier? Denne artikel kan du læse hvordan du gør det! Du kan også finde Colruyt ‘s sidste aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt foretager interessante investeringer. De er blevet hovedaktionærer i data specialisten Daltix. Med disse data håber de at indsamle flere oplysninger om forbrugernes adfærd, således at de kan opnå bedre resultater. Der er dog også risici forbundet med en investering i Colruyt: Konkurrenterne Jumbo og Ahold åbner nye filialer i landet. Som følger heraf faldt aktiekursen.

Har du lyst til at købe Colruyt aktier? Du kan handle direkte med Colruyt-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Colruyt-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Colruyt-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Colruyt lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Colruyt? Grafen nedenfor viser, hvordan Shopify s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Colruyt:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Colruyt.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Colruyt de seneste 5 dage:

Om Colruyt, virksomheden

Colruyt Group startede i 1928 som et lille selskab. Denne gang besluttede bagerens søn Franz Colruyt at starte en gros forretning med koloni gods i Lembeck. Med ting som salt, sukker og kaffe kom han henvender sig til kunder i Bruxelles.

Denne familievirksomhed fra Lembeck, Flamsk, Brabant er vokset og indeholder nu flere virksomheder. Selskabet kaldes derfor Colruyt Group. Hvad har firmaet at tilbyde? Forskellige detail formler, produkter af deres mærke og alle former for aktiviteter. Colruyt ‘s hovedkontor ligger i Halle.

købe Colruyt-aktier

Aktiv i tre lande

Supermarkedskæden Colruyt fokuserer hovedsageligt på familier med børn. Denne rabat forretning er kendt i Belgien, som er supermarked med laveste prisgaranti. I 1979 blev selskabet offentligt kendt. Siden børsnoteringen, IPO er selskabet vokset betydeligt, og selskabet er også blevet aktivt i andre lande. I 1997 blev selskabet indført i Frankrig og i 2008 blev der åbnet en filial i Luxembourg.

Beskedne butikker

Colruyt er kendt for sin ikke noget vrøvl tilgang, der gør det muligt at reducere omkostningerne, der er mest mulige. I de ynderligt dekoreret butikker finder man ingen dekoration, og det spiller ingen musik. Der findes et nyt markeret i form af et stort, køleplads. I det rum vil du finde mejeriprodukter, frugt, grøntsager og delikatesser. Frosne fødevarer findes i frosne fødevare mad sager.

Fra hulkort til stregkodelæsere

Colruyt var den første butik, der brugte hulkort og computere i 1965. Kunderne indkøbte hulkort, mens de var ude at shoppe. De hulkort, kunderne indsamlede, blev behandlet af kassererne.

Hvorfor var denne hulkort brugbart? Disse kort var nyttige til levering af butikker og lagerstyring. I 1985 var virksomheden også den første, der fik skiftet til fuld scanning. Dette er den optiske scanning af stregkoden på emballagen med en håndholdt scanner.

Virksomhedens mange aktiviteter

Colruyt er ikke blot en detailhandel med butikker, web butikker og tjenester til enkeltpersoner. Det er også en grossist med web butikker og tjenester til virksomheder.

Siden 2000 har Colruyt indsamlings tjenesten Samt & Go. Med en computer eller smartphone kan kunderne reservere deres ordre. Næste dag kan de hente deres ordre på et af de 200 Collect & Go point forbundet til en Colruyt butik. Siden 2011 har kunderne været i stand til at sende deres indkøbslister og reserve produkter via en smartphone app.

Denne type innovation kan tiltrække flere kunder til Colruyt supermarkeder. Det kan derfor være en god grund til at købe Colruyt aktier.

Forsøg med automatisk anerkendelse af frugt og grøntsager

I 2019 blev Colruyt den første supermarkedskæde til at teste den automatiske anerkendelse af frugt og grøntsager. Et kamera, der blev udviklet i samarbejde med selskab Robivision, blev hængt over en skala i en Colruyt-butik i Kortrijk. Hvad sker der, hvis en kunde sætter frugt eller grøntsager i denne størrelsesorden ved kassen? Kameraet bestemmes, hvilket produkt der er. Denne nye teknologi kan spare tid og øge effektiviteten på det tidspunkt.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *