Hvordan kan man købe Umicore aktier?

Bæredygtighed er stadig vigtigere for den gennemsnitlige investor. Umicore er et Belgisk selskab, som ved, hvordan man skal reagere på denne tendens. Det gør de for eksempel ved producere genopladelige batterier. Har man lyst til at investere i firmaet Umicore? I kan se denne artikel, hvordan man kan købe Umicore aktier og se den nuværende aktiekurs.

Hvordan kan man aktivt investere i Umicore?

Priserne på en aktie kan svinge konstant. Dette er ikke anderledes med Umicore aktierne. Spekulanter handler aktivt med prisen på en aktie, hvilket gør det muligt for dem at opnå og godt resultat på alle markedsvilkår.

Et godt sted, hvor man aktivt kan handle med Umicore aktier er Plus500. Med Plus500 CFD kan man tage stilling til både en faldende og stigende pris, som giver mulighed for maksimal fleksibilitet. Brug knappen nedenfor til øjeblikkelig at åbne en gratis demo på Plus500:

Hvordan kan man købe Umicore aktier?

For alvorlige, langsigtede investorer kan en investering i Umicore være interessant. For at købe aktierne har man brug for en konto hos en online børsmægler, eller såkaldt broker. En broker er en del hvor man kan købe og sælge aktier på dine vegne. En god løsning for dette er eToro: På denne børsmægler betaler man ikke kommissioner for aktie transaktioner. Med knappen nedenfor kan man åbne en konto med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er Umicores aktiekurs?

Man kan se Umicore ‘s nuværende CFD aktiekurs i grafen nedenfor. Når man bruger køb og sælg knapperne, kan man direkte åbne en position på aktien.

Om virksomheden Umicore

Det multinationale selskab Umicore N.V. har hovedsæde i Bruxelles, Belgien. Tidligere var virksomheden kendt som Union Miniére. I 1989 fusionerede 4 virksomheder i mine- og lugte sektoren med hinanden. Denne fusion førte til oprettelsen af Umicore.

Efter at selskabet var blevet stiftet, blev selskabet omdannet til et mere teknologiorienteret selskab. Virksomhedens aktiviteter omfatter raffinering og genvinding af metaller. Umicore fremstiller også specialprodukter af ædle metaller, kobolt, zink, germanium og andre metaller. Siden stiftelsen i 1991 er Umicore blevet opdateret på de belgiske børshandlens indeks til BEL-20.

Buy umicore shares

Umicores aktiviteter

Virksomheden opnår sine indtægter hovedsagelig ved aktivt at opbygge et mere bæredygtigt samfund. Selskabet gør dette ved at producere genopladelige batterier. Desuden beskæftiger selskabet sig med emissionsbegrænsning og genvinding.

Virksomheden modtog Fray International Sustainability Award i 2011. Modtager denne pris for udvikling af banebrydende teknologier til genvinding af genopladelige batterier. Desuden havde virksomheden taget vigtige initiativer til at beskytte miljøet. I 2014 blev virksomheden rangordnet ni mellem de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden.

Tror De, ved denne bæredygtige tilgang vil bidrage til at opnå bedre resultater i fremtiden? Så kan det være klogt at investere i Umicore ved at købe aktier.

Farvel til minedrift

Tidligere var minedrift hovedaktiviteter i virksomheden. Virksomheden er ikke involveret i minedrift mere: Alle disse aktiviteter er blevet solgt. I 2005 blev kobber minedriften og raffineringen solgt til Aurubis. I 2007 blev zinc smelting aktiviteter solgt til Nystar.

I 2008 blev de seneste mine driftsaktiviteter afsluttet. Virksomheden havde en minoritetsandel i zink producenten Padaeng Industry som den eneste tilbageværende minedrift aktivitet indtil 2008. Denne zink producent driver og mine i den nordlige del af Thailand. Denne minedrift interesser blev solgt i April 2008.

Umicores divisioner

Umicore har fire afdelinger: Energi Materialer, Genbrug, Katalyse og Højtydende Materialer.

Energi Materialeafdelingen producere en række metalholdige og metalloide produkter til industriel brug. Et eksempel herpå er de produkter, der fremstilles af oxider af salt af kobolt. De producerer også lithium og nikkel, som anvendes i glas, keramik og batterier. Denne opdatering af Umicore fremstiller og sælger også produkter fremstillet af germanium.Måske er det klogt at investere i Umicore ved at købe aktier.

Genbrug Divisionens hovedaktivitet er raffinering og genvinding af forskellige ædle metaller og andre ikke jernholdige metaller. Med hensyn til genanvendelse er Umicore den største genbruger af ædle metaller i verden.

Genbrug Divisionen har også andre aktiviteter. F.eks. fokuserer Battery Recycling foretning del af virksomheden på genbrug af genopladelige batterier, der anvendes i bærbare computere og mobiltelefoner. Virksomheden Jewellery and Industrial Materials fremstiller halvfabrikata baseret på ædelmetaller. Skrot og restprodukter fra smykkeindustrien genanvendes også. Genbrug segmenten sælger ædle metaller i støbt form til industri kunder.

Katalyse Divisionen består af to dele: Precious Metal Chemistry and Automotive Catalystics. Denne afdeling har siden 1968 gennemført forskning inden for bil katalysatorer.

Afdelingen Performance Materials fremstiller specialartikler. Disse artikler er hovedsagelig fremstillet af ædle metaller og zink.

Når det overvejes at investere i Umicore, er det mulig omhyggeligt at undersøge disse forskellige afdelingers aktiviteter og perspektiver.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *