Hvordan kan du købe Ageas aktier?

Ageas har været et selskab med et par forsikring komponenter siden 2008. Banker og den Belgiske stat har opkøbt de resterende bank dele af virksomheden. Den stærkt nedklædte form for virksomheden har den fordel, at virksomheden kan fokusere på de rentable aktiviteter. Forbrugernes tillid til virksomheden er steget de seneste år. Overvejer du selv at investere i Ageas? I denne artikel kan du læse alt, hvad du har brug for at vide, før du køber Ageas aktier.

Hvordan kan man købe Ageas aktier?

Hvis du har tillid til dette forsikringsselskabs fremtid, kan du købe Ageas aktier. Har du lyst til at købe Ageas aktier? Du kan handle direkte med Ageas-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ageas aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ageas aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Ageas lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Ageas? Grafen nedenfor viser, hvordan Ageas s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Ageas:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Ageas.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Ageas de seneste 5 dage:

Den store bank Ageas

Ageas var engang en stor bank og et forsikringsselskab. Virksomheden var aktiv i Holland og Belgien. Under navnet Fortis Holding var selskabet Fortis moderselskab indtil 2008. I 2008 var der en finanskrise hvor Fortis mærket gik tabt.

Ved indgreb fra både de Belgiske og de Nederlandske myndigheder blev vigtige dele af Fortis forhindret i at gå konkurs. De købte forretningsenheder fra Fortis. Hvad der var tilbage af Fortis Holding var den Belgiske og Hollandske forsikring filial og en majoritets aktie i en låneportefølje.

Ageas share buy

Ageas forsikringsselskab nu

Navnet Fortis havde lidt omdømmeskade. I 2010 blev selskabets navn med aktionærernes samtykke ændret til Ageas. Livsforsikring og anden forsikring tilbydes af det belgiske forsikringsselskab Ageas. Virksomheden har en andel på 75% i virksomheden AG Insurance. Ageas er dette selskabs moderselskab. Ageas er en vigtig spiller på forsikringsmarkedet. Virksomheden opererer i 12 lande.

Aktivt i Europa og Asien

Ageas er hovedsageligt aktiv i Europa og Asien. Gennem joint ventures opererer Ageas i hurtigt voksende lande i Asien. Lande i Asien, hvor virksomheden opererer, omfatter Folkerepublikken Kina, Filippinerne, Indien, Thailand og Vietnam.

Komponenterne i Ageas

  • En andel på 75% i AG Insurance. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance Belgium.
  • Ageas Insurance International. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance International.
  • En andel på 45% i den strukturerede låneportefølje Royal Park Investments.

Erstatning til tidligere aktionærer Fortis

Aktionærer har lidt tab på grund af Fortis død. I 2016 indgik Ageas en aftale med disse tidligere aktionærer. Ageas var i stand til at gøre det uden at anerkende nogen forseelse. Dette forlig sluttede det vigtigste af retssagen. Virksomheden udtrykte sin vilje til at kompensere de forurettede aktionærer ved at betale 1,2 milliarder euro.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *