Hvordan kan du købe Ageas aktier?

Ageas har været et selskab med et par forsikring komponenter siden 2008. Banker og den Belgiske stat har opkøbt de resterende bank dele af virksomheden. Den stærkt nedklædte form for virksomheden har den fordel, at virksomheden kan fokusere på de rentable aktiviteter. Forbrugernes tillid til virksomheden er steget de seneste år. Overvejer du selv at investere i Ageas? I denne artikel kan du læse alt, hvad du har brug for at vide, før du køber Ageas aktier.

Hvordan kan man købe Ageas aktier?

Hvis du har tillid til dette forsikringsselskabs fremtid, kan du købe Ageas aktier. Har du lyst til at købe Ageas aktier? Du kan handle direkte med Ageas-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt investere i Ageas?

Ved aktivt at investere i prisudviklingen af Ageas kan du opnå et godt resultat i både gode og dårlige tider. Under en økonomisk krise ser man ofte, at finansielle virksomheder klarer sig dårligt. Ved at åbne en short position kan du opnå et godt resultat med din investering selv i disse tider. En god børsmægler til aktivt at investere i Ageas ved hjælp af CFD’er er Plus500. På Plus500 kan du prøve aktiv investering risikofrit med en demo. Brug knappen herunder til at åbne en konto med det samme:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

72% af detail CFD konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Ageas?

Er du nysgerrig efter, hvordan Ageas har det i øjeblikket? I denne graf kan du se kursudviklingen på CFD Ageas aktien i den forløbne periode. Du kan også bruge knapperne til at åbne en investering position på virksomheden med det samme.

Den store bank Ageas

Ageas var engang en stor bank og et forsikringsselskab. Virksomheden var aktiv i Holland og Belgien. Under navnet Fortis Holding var selskabet Fortis moderselskab indtil 2008. I 2008 var der en finanskrise hvor Fortis mærket gik tabt.

Ved indgreb fra både de Belgiske og de Nederlandske myndigheder blev vigtige dele af Fortis forhindret i at gå konkurs. De købte forretningsenheder fra Fortis. Hvad der var tilbage af Fortis Holding var den Belgiske og Hollandske forsikring filial og en majoritets aktie i en låneportefølje.

Ageas share buy

Ageas forsikringsselskab nu

Navnet Fortis havde lidt omdømmeskade. I 2010 blev selskabets navn med aktionærernes samtykke ændret til Ageas. Livsforsikring og anden forsikring tilbydes af det belgiske forsikringsselskab Ageas. Virksomheden har en andel på 75% i virksomheden AG Insurance. Ageas er dette selskabs moderselskab. Ageas er en vigtig spiller på forsikringsmarkedet. Virksomheden opererer i 12 lande.

Aktivt i Europa og Asien

Ageas er hovedsageligt aktiv i Europa og Asien. Gennem joint ventures opererer Ageas i hurtigt voksende lande i Asien. Lande i Asien, hvor virksomheden opererer, omfatter Folkerepublikken Kina, Filippinerne, Indien, Thailand og Vietnam.

Komponenterne i Ageas

  • En andel på 75% i AG Insurance. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance Belgium.
  • Ageas Insurance International. Det originale navn på dette selskab er Fortis Insurance International.
  • En andel på 45% i den strukturerede låneportefølje Royal Park Investments.

Erstatning til tidligere aktionærer Fortis

Aktionærer har lidt tab på grund af Fortis død. I 2016 indgik Ageas en aftale med disse tidligere aktionærer. Ageas var i stand til at gøre det uden at anerkende nogen forseelse. Dette forlig sluttede det vigtigste af retssagen. Virksomheden udtrykte sin vilje til at kompensere de forurettede aktionærer ved at betale 1,2 milliarder euro.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *