Hvordan kan man købe Bank of America aktier?

Bank of America blev grundlagt i 1928 og er den største finansielle bank i USA. Det er en af de største virksomheder i verden. Denne førende finansielle institution leverer tjenester til individuelle forbrugere og til små, mellemstore og store virksomheder. Banken har en bred vifte af bank, investerings og aktiv forvaltning. Vil du også investere i denne enorme bank? Læs derefter, hvordan du køber aktier i Bank of America!

Hvordan kan købe Bank of America aktier?

Bank of America er den største bank i Amerika. På verdensplan hører endda Bank of America til på listen over største virksomheder. Virksomheden har overlevet flere kriser og ser ud til at omfavne nye teknikker. En langsigtet investering i Bank of America kan derfor fungerer godt.

Har du lyst til at købe Bank of America aktier? Du kan handle direkte med Bank of America-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Bank-of-America-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Bank-of-America-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Bank of America lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Bank of America? Grafen nedenfor viser, hvordan Bank of America s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Bank of America:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Bank of America.

Analyse af Bank of America:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Bank of America-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Bank of America-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Bank of America de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Bank of America gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Bank of America vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Bank of America, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Køreplan, der investerer i Bank of America aktier

Inden du kan købe en Bank of America-aktie, skal du gennemgå et par trin. Først skal du komme med en god strategi. Under alle omstændigheder skal en strategi indeholde følgende komponenter:

  • Indgang strategi: hvornår træder du ind og køber aktien?
  • Afslutning strategi: hvornår træder du ud igen og sælger aktien?

Mange uerfarne investorer vælger disse øjeblikke ret tilfældigt. Dette er dog ikke tilrådeligt! Forskning har vist, at investorer, der tænker grundigt over, hvorfor de handler, opnår bedre resultater. Det er derfor klogt at foretage en analyse først. Du kan vælge mellem to kendte strategier:

Efter man har oprettet en god strategi, skal du åbne en anden konto hos en børsmægler. En børsmægler er et firma, der tillader enkeltpersoner at købe og sælge aktier. Vigtigst af alt skal du være meget opmærksom på omkostningerne og pålideligheden af den mægler, du vil åbne en konto hos. Vi har lavet en liste over gode og pålidelige parter, hvor du kan købe Bank of America-aktier:

Endelig vil jeg gerne give dig tip til at gå forskudt ind. Det er vanskeligt at afgøre, om en aktie vil stige yderligere, eller om den først vil falde kraftigt. Når du lægger et fast beløb hver måned, skal du sørge for at få mere stabile resultater med dine investeringer.

Køb Bank of America-aktier

Muligheder og innovationer

Bank of America ser ud til at bevæge sig i en god, strategisk retning. Efter flere opkøb fokuserer de nu på stabil vækst. Dermed kan de omfavne moderne teknikker. Et godt eksempel på dette er den digitale assistent Erica, der har eksisteret siden 2017. Kunder kan anmode om rådgivning og betale regninger ved hjælp af deres stemme.

I disse dage er det vigtigt, at en bank ved, hvordan man håndterer nye teknikker. Bank of America ser ud til at gøre et godt stykke arbejde på dette område. Dette kan være en god grund til at købe aktierne.

Krise-bevis

Et andet godt argument for en investering i Bank of America er bankens modstandsdygtighed over for kriser. Banken overlevede finanskrisen i 2008. Corona pandemien ser heller ikke ud til at være et problem for banken. Virksomheden lånte væsentligt flere penge i denne periode. Virksomhedens digitale tilstedeværelse giver stadig banken mulighed for at levere sine normale tjenester. Selv i disse dårlige tider betaler virksomheden stadig udbytte. Alt i alt kan en investering i Bank of America derfor fungerer godt.

En kæmpe bank

Tallene viser, at Bank of America er en stor bank. For eksempel har banken 4400 finansielle detail centre. De tjener 47 millioner forbrugere og små forretningsforbindelser. Mere end 46 millioner mennesker bruger aktivt internetbank. Bank of America har ca. 16.000 pengeautomater.

Mange produkter og tjenester er online. Ved at bruge innovative, enkle og online tjenester og produkter understøttes mere end 3 millioner ejere af små virksomheder. Der er også kunder uden for USA. Virksomheden opererer i 35 lande.

Bank of America investering

Erhvervelse La Salle Corporation

I 2007 modtog Bank of America tilladelse fra Centralbanken i Amerikas Forenede Stater til at erhverve La Salle Corporation fra ABN-AMRO. En Hollandsk dommer undlod at blokere handlen. Bank of America betalte 21 mia. $ For overtagelsen. På grund af denne aftale blev Bank of America mere til stede i Illinois, Michigan og Indiana. Handlen bragte 411 filialer, 17.000 kommercielle kunder, 1,4 millioner privatkunder og 1.500 pengeautomater. Derudover gjorde aftalen med 117 filialer virksomheden til den største bank i Chicago.

Erhvervelse af Merrill Lynch

I 2008 købte Bank of America Merrill Lynch. Erhvervelsen betales i aktier. Det beløb, der skal betales, er ca. $ 50 mia. Dette forhindrede sammenbruddet af denne investeringsbank. Investeringsbanken skulle have afskrevet mere end 40 milliarder dollars på risikable realkredit produkter.

Tror du, at disse opkøb vil bidrage til Bank of America’s resultater? Så kan det være attraktivt at købe Bank of America aktier.

Bankens otte industrier

Bank of America retter sig mod alle. Banken gør dette ved at arbejde med otte forretnings klasser. For enkeltpersoner arbejder banken med detailforretninger, foretrukne og mindre virksomheder, amerikansk tillid og Merrill Lynch formuesforvaltning. For virksomheder er der forretnings klasser inden for forretningsbank, verdensomspændende kommerciel bankvirksomhed og global virksomheds- og investeringsbank. For institutionelle investorer arbejder banken med den globale marked industri.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *