Køb af Augur – hvordan kan man investere i Augur eller REP?

Du har muligvis hørt om kryptovaluta Augur eller REP token fra nogen på arbejde, i din familie eller i din vennekreds eller i skolen. Men hvad er Augur nøjagtigt? Alle kan fortælle gode historier, men hvordan fungerer det, hvordan kan du købe det, og kan du virkelig tjene så meget fortjeneste med det, som de fortæller dig? I denne artikel vil vi forklare alt om Augur eller REP-token. Hvad det bruges nøjagtigt til, og hvordan du kan købe denne kryptovaluta.

Handels markeder kræver normalt en central mellemmand for at matche udbud og efterspørgsel og færdiggøre ordrer. Til gengæld opkræver formidleren (børs eller børsmægler) et transaktionsgebyr, hvilket kan føre til høje priser for lukkede handler. På grund af disse gebyrer afsluttes transaktioner ofte kun ved bestemte begivenheder og kun af etablerede agenturer, hvilket også betyder, at mange kampe ikke overvejes detaljeret.

Augur blockchain-platformen er designet til at løse netop dette problem. Med en global, åben, decentral forudsigelses markedsplatform kan alle skabe et forudsigelses marked for enhver begivenhed og tilbyde aktier i det. Høje børsmægler gebyrer elimineres. Blockchain-teknologi og ”the Wisdom of the Crowd” skal fjernes ved at stole på en central børsmægler.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Augur?

Du kan handle i Augur på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Augur ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Augur.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Augur.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Augur for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Augur blive købt på din konto!

Hvad er Augur?

Først og fremmest, hvad er Augur nøjagtigt? Augur er designet til at fungere som en betting platform, men faktisk mere som et forudsigelses marked. Augur er designet til at bruge “Wisdom of the Crowd” til konsekvent at overgå ekspert forudsigelser om alt fra markedsbevægelser til sports betting.

Det koster REP at satse. Korrekte forudsigelser belønner spillere med mere REP end de satser, mens forkerte forudsigelser logisk set ikke belønnes overhovedet.

Slutresultatet er et decentraliseret forudsigelses marked. Du stiller det et spørgsmål, spørgsmålet stilles til mængden, og mængden af visdom pumper et svar ud, der er mere statistisk nøjagtigt end nogen ekspertsvar. Kort sagt, Augur er en peer-to-peer, decentral udveksling, hvor man universelt og gennemsigtigt kan forudsige næsten alt, hvad man kan forudsige.

Augur kører dybest set på Ethereum, hvilket betyder, at udbetalinger er automatiske og ikke er under kontrol af nogen person eller organisation, inklusive Augur selv. Du kan handle med Augur gennem deres handels app, som du kan finde og downloade på Augur.net.

Augur kryptovaluta

Hvad er forudsigelses markedet?

Augur giver deltagerne mulighed for at købe og sælge aktier baseret på resultatet af fremtidige begivenheder, hvor prisen bestemmes af sandsynligheden for dens forekomst. Forskning viser, at forudsigelses markeder kan være mere pålidelige end professionelle institutioner.

Forudsigelse markederne er ikke noget nyt som optegnelser over forudsigelses markeder for politiske, der går tilbage til 1503. De bruger den såkaldte “skares visdom” til at foretage nøjagtige skøn over begivenhederne. Cambridge Analytica skandalen er et nyligt eksempel på, hvor godt disse prognoser fungerer, og hvordan de kan ændre resultatet af en begivenhed.

Den tilgrundliggende antagelse er, at hvis stikprøvestørrelsen er tilstrækkelig, er svarene normalt lige så nøjagtige eller endda mere pålidelige end de forslag, man ville få fra en enkelt ekspert eller gruppe af eksperter.

Er der et marked for dette?

“Wisdom of the crowd” kan føre til utroligt nøjagtige forudsigelser og i sidste ende vil markederne kunne operere mere effektivt. Begge Googleog Ford Motor Company har brugt forudsigelige markeder internt i mere end et årti.

Selvom disse hovedsageligt blev brugt til at måle effektiviteten af interne processer, kunne de også bruges i den finansielle sektor. En spændende anvendelse af forudsigelige markeder er forsikring i udviklingslande, hvor borgerne ikke har nogen anden mulighed for at forsikre sig mod politiske, økonomiske eller endda klimatiske risici.

Med et forudsigelses marked kan en person, der bor i et sådant land, forsikre sig mod borgerkrigen, tørke, oversvømmelser eller valuta devaluering ved at købe en forudsigelse kontrakt, der betaler sig, når en uheldig begivenhed opstår.

Augur holdet og dets historie

Augur var en af de første platforme, der blev grundlagt i oktober 2014 af et team på 13 personer ledet af Jack Peterson og Joey Krug. Før Augur fik de til erfaring med Blockchain-teknologi, da de udviklede Sidecoin, en del af Bitcoin. Ud over Augurs erfarne team er Vitalik Buterin, skaberen af Ethereum, projektets rådgiver.

Den første offentlige alfa version af Augur blev udgivet i juni 2015, og i år udnævnte Coinbase Augur som et af de mest interessante blockchain-projekter i året. Beta-versionen af Augur blev udgivet i marts 2016.

Augurs største konkurrent er Gnosis (GNO), som også er baseret på Ethereum netværket og ligner meget Augur projektet. Den største forskel mellem de to projekter er brugen af økonomiske modeller. Mens Augur bruger en gebyr model baseret på handelsvolumen, opkræver Gnosis gebyrer baseret på antallet af udestående aktier.

Har du lyst til at vide mere om Gnosis? Brug knappen nedenfor og læs mere om denne kryptovaluta:

Kryptovaluta REP blev oprettet gennem Augurs Initial Coin Offering (ICO), hvor 8,8 millioner af de samlede 11 millioner REP-tokens blev solgt til investorer. De resterende 2,2 millioner tokens blev distribueret til konsulenter, udviklingsteamet og til Forecast Foundation, som er ansvarlig for vedligeholdelse og videreudvikling af Augur platformen.

Crowdsales førte til indsamlingen af 19053.92 BTC og 1176816.43 ETH, hvilket bragte de samlede penge indsamlet med ICO på det tidspunkt til $ 5.318.331,63. Ifølge virksomhedens hvidbog blev størstedelen af disse midler brugt til at videreudvikle platformen efter dens første frigivelse.

Hvad er problemet, som REP forsøger at løse, og hvad har det brug for?

På den ene side er oprettelsen af et sådant marked kompleks og omkostningskrævende, hvorfor det normalt kun er muligt af store spilvirksomheder. På den anden side kan der på grund af den centraliserede karakter af nutidens spilmarked være manipulation eller forvridning af resultaterne samt rapportering af begivenheder og deres resultater. Resultater er indtil videre altid kun rapporteret af det centrale væddemål kontor.

Et andet problem er, at indskuddene normalt skal deponeres hos den centrale formidler, som derefter har adgang til midlerne. Dette indebærer logisk set risici og tillid problemer.

Augur platformen lover at give en innovativ, decentral, global og åben løsning på alle disse problemer. Derudover betyder Augur platformens decentraliserede blockchain struktur, at ingen mellemmand skal betales for høje gebyrer. Alt overskud fordeles til market makers og ”market reporters”.

Alt i alt fører dette til en drastisk reduktion af omkostningerne, så alle kan skabe forudsigelses markeder. Tredjeparts tillis problem kan også elimineres, for med Augur vil ingen tredjepart nogensinde have let adgang til eller kontrol over en parts midler, da alle transaktioner er direkte peer-to-peer.

En anden konsekvens af disse funktioner er, at der på grund af de lave omkostninger nu kan oprettes markeder for begivenheder, hvor kun få mennesker deltager, og hvor det ikke ville have været rentabelt før.

Augur er designet til at være så åben og bred, at den kan bruges til en lang række applikationer og ikke udtrykkeligt favoriserer den. Som anført på virksomhedens hjemmeside kan Augur bruges til at skabe forudsigelses markeder for begivenheder inden for politik, sport, finans, kultur og krypto markedet. Der er i øvrigt mange flere bruger sager at overveje.

Processen med at skabe dit forudsigelses marked og implementere det fungerer som følger:

  • I det første trin kan du bruge Augur-platformen til at oprette en begivenhed. Det er en mulig begivenhed, der måske eller ikke kan forekomme.
  • Det næste trin er at købe eller sælge aktier fra brugere, der spekulere i, om begivenheder vil ske.
  • Efter køb kan disse sælges eller mere kan købes, indtil resultatet af scenariet bliver klart. Hvis du har væddemål på det korrekte resultat og ejer en (eller flere) tilsvarende aktier, vil din fortjeneste blive sendt direkte til din Ethereum wallet, når resultatet er kendt.

Hvordan fungerer Augur- eller REP mining drift?

Der er ingen direkte mining drift af kryptovaluta REP mulig, så som en ekstern bruger kan du ikke optjene REP tokens ved mining drift.

Hvordan er Augur og REP Coin relateret?

Augur Blockchain er den platform, som alle kan åbne et forudsigelses marked for en individuel begivenhed, f.eks. inden for politik, sport, kultur eller lignende.

Augur-platformen kan betjenes via en desktop klient og giver mulighed for oprettelse og udførelse af et forudsigelses marked i 3 enkle trin. Da der kræves mange journalister i tillæg til markeds producenter til decentral bestemmelse af hændelses resultater, blev kryptovaluta Reputation (REP) opfundet.

REP (eller Reputation) token er det, der driver det decentrale Oracle system i Augur. Du kan tænke på det som værktøjet til handel på Augur platformen. Indehavere af REP tokens kan bruge dem som indsatser for at satse på resultatet af begivenheder, der er anført på markedet.

Augur har begrænset antallet af REP tokens til 11 millioner, hvoraf som nævnt 80 procent blev solgt i deres ICO. Indehavere af REP tokens betragtes som “journalister” og skal rapportere om resultatet af tilfældige begivenheder, der er anført på Augur-markedet.

Fordelene ved at eje REP-tokens

At eje REP eller Reputation giver dig ret til at være reporter og rapportere om markeds begivenheder. Jo flere REP tokens du ejer, og jo mere nøjagtig din rapportering er, desto flere aktier får du fra gebyrer.

Hvem bruger Augur netværket?

Der er tre centrale aktører i Augur Blockchain-økosystemet: market makers, journalister og tradere. Det skal dog bemærkes, at kun journalister har brug for REP tokens, de andre aktører kan undvære dem for at forfølge deres mål.

Market makers er de agenter, der skaber et forudsigelses marked via Augur platformen og dermed danner grundlaget for alle transaktioner i Augur netværket. De modtager en del af de afholdte transaktionsomkostninger for at forudsige forekomsten eller ikke-forekomsten af deres begivenhed og kan således belønnes for deres arbejde.

Reporter: Hver gang et marked lukker, skal du som REP holder rapportere den nøjagtige begivenhed på det marked. Du bruger også en vis mængde REP til at sikre dit krav. Hvis du ser, at begivenheden endnu ikke har fundet sted, kan du markere den som “ugyldig”, fordi du ikke kan rapportere den. Augur-platformen kræver, at markedsføreren instruerer en bestemt reporter, som derefter har tre dage til at rapportere om begivenheden. Hvis du vil, kan du som reporter udfordre resultatet om yderligere 3 dage. Hvis ingen udfordrer den udpegede reporter, går markedet simpelthen videre til næste runde.

Den sidste gruppe brugere er selvfølgelig forhandlere eller forhandlere, der køber aktier på de forudsigelses markeder, der er oprettet, og som måske eller måske ikke kommer ind på dem. Bortset fra underholdnings faktoren ved en sådan investering kan de tjene et rimeligt afkast, hvis de satser på det rigtige resultat.

Traders drager også fordel på Augur-platformens tilladelse uden protokol på flere måder. De kan købe så mange aktier i en bestemt begivenhed, som de vil. Selvfølgelig drager de også fordel af lavere handelsomkostninger sammenlignet med andre markeder. Pga H]blockchain[https://invester.info/blockchain/], markedet er åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så traders kan afvikle deres positioner til enhver tid, forudsat at der kan findes en modpart til deres transaktion.

Hvordan fungerer REP Wallet?

Det originale REP token i Augur blockchain er et ERC-20 token, og det kan derfor bruges med alle ERC-20-kompatible tegnebøger. Selvom dette også gælder for online- og desktop-tegnebøger, anbefaler jeg, at du bruger sikre hardware wallets, også kendt som “kold opbevaring”, til længerevarende opbevaring, da de ikke har forbindelse til internettet.

Køber man Augur direkte?

Du kan ikke købe Augur direkte på de fleste børser. Du skal først købe Bitcoin eller Ethereum og derefter handle dem for Augur. Heldigvis kan du på Binance købe Bitcoin og/eller Ethereum med iDEAL for kun 0,25% gebyr og derefter bytte dem til Augur.

Investering i Augur – Konklusion

Forhåbentlig ved du nu alt om kryptovaluta Augur og REP-token. Du ved hvad mønten og symbolet gør, hvem grundlæggerne er, og hvordan Augur-platformen fungerer. Hvis du stadig har spørgsmål om Augur eller REP-tokenet, kan du altid stille dem ved hjælp af kommentarfunktionen nedenfor.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *