Køb af Gnosis: hvordan kan man investere i Gnosis (GNO)?

Hvis du har lyst at arbejde og dyrke dine aktiver, er investering afgørende. At efterlade dine penge på en opsparingskonto skaber ikke noget overskud. Nu er det rigtigt, at der er mange ting, du kan investere i. Hvad er de bedste investeringer at foretage? Investering i digitale valutaer er en af de muligheder, du kan vælge. Et af de projekter, du kan investere i, er Gnosis.

Har du lyst til at vide, hvad Gnosis er, og hvad du kan forvente af dette projekt? I så fald ville det være nyttigt at læse denne artikel omhyggeligt, fordi vi har opsummeret de vigtigste oplysninger for dig. Ved at læse denne artikel vil du ikke blive konfronteret med ubehagelige overraskelser!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Gnosis?

Du kan handle i Gnosis på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Gnosis ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Gnosis.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Gnosis.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Gnosis for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Gnosis blive købt på din konto!

Hvad betyder Gnosis? – projektets mål

Senere vil vi se på hovedkomponenterne i en gnosis. Men før det bliver vi nødt til at se på, hvad dette projekt er. Gnosis er en dedikeret forudsigelses markedsplatform bygget som en decentraliseret applikation (dapp) på Ethereum netværk. Dette er lidt af en mundfuld, men det betyder dybest set, at Gnosis er et projekt, der kører på selve Ethereums platform

Platformen indeholder både en wallet og en Exchange. Vi vil ikke gå nærmere ind på dette, da det ikke er selve projektets fokus. Gnosis er udstyret med et komplet infrastruktur lag, som du kan bruge til at lave din app til at forudsige markedet.

Hvad er et forudsigelses marked, og hvorfor er det nyttigt at oprette et? Et forudsigelses marked bruger forudsigelser til at indsamle oplysninger om fremtidige begivenheder. Brugere på markedet handler tokens, der repræsenterer resultatet af en bestemt begivenhed. Fordi nogle resultater er mere tilbøjelige til at forekomme end andre, ender disse tokens med at have forskellige værdier på det åbne marked.

Efterhånden som tiden går eller relaterede begivenheder forekommer, kan visse resultater forekomme oftere. Dette får deres værdi til at stige. Når hændelsen er indtrådt, vil tokens, der repræsenterer det endelige resultat, have fuld værdi. Resten af tokens bliver værdiløse.

Buy Gnosis

Special Management Interface

Den næste fase af Gnosis er Management Interface. Teamet udgav en betaversion i december 2017. De har bare ikke offentliggjort en dato for platformens hoved udgivelse endnu. Management Interface er dybest set dit dashboard til Gnosis ‘forudsigelses markeder. Det er her, du kan se din balance og selv deltage i at forudsige resultater.

Siden lanceringen af Apollo (version 1.0 af forudsigelses markeds protokollen) i maj 2018 har Gnosis teamet flyttet sit fokus til Gnosis Safe. The Safe er dybest set ikke mere end en kryptovaluta wallet, som du kan bruge til dine tokens. Samlet set fungerer wallet fint, selvom den stadig er i sin testfase.

Investere i Gnosis igennem en børs

Hvis ovenstående oplysninger gør dig interesseret i at investere i Gnosis, vil du sandsynligvis undre dig over, hvordan du bedst kan gøre dette. For at kunne investere ender du faktisk altid på børsen. Børsen kan betragtes som en børs, hvor købere og sælgere af digital valuta kommer sammen.

Det er meget vigtigt at vælge en børs med et pålideligt ry. Dette er fordi det er den eneste måde, hvorpå du også kan begynde at investere sikkert i et projekt som Gnosis. Du kan f.eks. Vælge en central som Bitvavo. Bitvavos pålidelighed bidrager til den højest mulige sikkerhed, når investering i kryptovaluta. Hvis du vælger at investere i Gnosis, er det muligt at overføre mønterne til en tegnebog, selvom du også kan efterlade dem på børsen.

Mød Olympia

Olympia er i øjeblikket testversionen af projektet. På et tidspunkt arrangerede de gratis turneringer for dette produkt. Dette gav dig som bruger mulighed for at prøve det uden at bruge penge. Hver anden dag ville teamet give dig et bestemt antal Olympia (OLY) tokens, som du kunne bruge til at satse på forskellige forudsigelses markeder. Hvis du gjorde det godt på markedet, ville du få et bestemt antal Gnosis (GNO) tokens. Disse tokens kunne derefter sælges for rigtige penge.

Selvom der ikke var mange penge involveret, var det første gang, projektet faktisk blev brugt. Det ser ud til, at Gnosis -teamet siden har taget Olympia fra markedet. Det er endnu ikke klart, hvornår den vender tilbage. Indtil da vil du desværre ikke kunne bruge det.

Konklusion – skulle man investere i Gnosis?

Selvom Gnosis er noget mindre kendt end de andre projekter på markedet, er det bestemt et projekt, der kan opleve en stor vækst. Dette skyldes hovedsageligt, at Gnosis er et af de få projekter, der fokuserer på at oprette sit eget forudsigelses marked. Det er en virksomhed, som derfor er unik i sin slags.

Nu er der også mennesker, der mener, at Gnosis ikke rigtigt har mange fordele, og at du ikke bør investere på grund af det. Så er det eller er det ikke klogt at købe Gnosis? Dette er virkelig et personligt valg at tage. Det afhænger helt af, hvad du synes om teamet og projektet. Vi er kun her for at give dig nyttige oplysninger til at hjælpe dig med at træffe dit valg.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *