Køb af ICON: how can you invest in ICON?

Som et resultat af den stigende interesse for krypto, Bitcoin has har ofte været i nyhederne. Men der er mange andre krypto og blockchain udviklinger, der er interessante. For eksempel er ICON en innovativ blockchain teknologi, der i øjeblikket vokser frem. ICON (ICX) er kryptovaluta til ICON projektet. Det stræber efter et decentraliseret blockchain system, der udfører transaktioner uden en mellemmand. Alle kan bygge sit eget blockchain projekt på det og udføre transaktioner direkte. På denne måde udvikles et nyt finansielt økosystem.

Denne artikel ser nærmere på ICON, ICX og ICON projektet. Vi vil se på udviklingen, funktionerne og fordele og ulemper. Vi vil også se på den bedste måde at købe ICON kryptovaluta. Til sidst drager vi en konklusion, om du skal investere i ICON (ICX) eller ej.

Hvordan og hvor kan du købe/handle ICON?

Kryptovaluta ICON sigter mod at forbinde alle blockchains. På den måde kan hospitalerne og bankernes systemer f.eks. arbejde sammen. Dataene deles automatisk mellem parterne uden behov for en mellemmand og er 100% sikre. Dette giver bestemt ICON potentiale: det kan derfor være interessant at købe ICON.

Du kan handle i ICON på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle ICON ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af ICON.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg ICON.
  4. Indtast det beløb, du vil købe ICON for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil ICON blive købt på din konto!

Hvad betyder ICON?

ICON (ICX) er en kryptovaluta, som er en del af ICON projektet. ICON projektet er en decentraliseret blockchain, som uafhængige blockchains kan bygges på. Transaktioner kan udføres direkte via disse blockchains. Dette gør det muligt at udveksle penge eller data mellem afsender og modtager. Dette sker uden at en bank eller regering står mellem denne transaktion som tredjepart.

ICON projektet giver mange fordele i forhold til det nuværende banksystem. For eksempel er der et lavere gebyr for transaktioner. Dette gebyr bruges udelukkende til at gøre systemet selvforsynende. Desuden giver det decentrale system mulighed for at gøre blockchain skalerbar. Dette giver mange mennesker mulighed for at bruge denne teknologi og reducerer omkostningerne pr. transaktion yderligere.

investing in ICON

Hvordan opstod ICON

Med stigningen i blockchain -systemer og den stigende værdi af bitcoin voksede efterspørgslen efter en decentral blockchain teknologi. Ønsket var at udvikle en teknologi, der tilbyder pålidelighed og sikkerhed, men som samtidig er skalerbar og kan bruges i større skala.

Tag for eksempel et hospital, en af de mulige anvendelser af ICON. I dette tilfælde kan et hospital bygge sin blockchain med data om ICON projektet. Alle patientdata kan gemmes sikkert på den. Hvis en fysioterapeut har brug for at få adgang til en bestemt patients data, kan dette gøres ved at indhente oplysninger direkte fra hospitalet via fysio-blockchain (også bygget på ICON-projektet). Dette gør hele processen meget hurtigere og lettere. Hospitalet bruger mindre tid på at finde og sende dataene, og fysioterapeuten kan starte den nødvendige behandling hurtigere.

Hvad er målene med ICON?

ICON’s funktioner fokuserer på udveksling af transaktioner eller data inden for en sikker decentraliseret blockchain. Disse transaktioner kan udveksles af alle, der har bygget deres blockchain på ICON projektet. Det er ligegyldigt om det er en betaling eller data i form af et foto, en video eller et dokument. Denne transaktion af data eller betalinger udføres inden for de to enheder på blockchain. Derfor er der ingen regering, bank eller anden finansiel institution, der godkender eller afviser din transaktion.

Dette øger transaktionernes privatliv og garanterer samtidig sikkerheden. Desuden er muligheden for at bygge enheder på blockchain en vigtig funktion for ICON og ICON -projektet. På denne måde er det muligt at bygge et system i stor skala. Med andre ord et nyt økosystem af enheder, der kan kommunikere med hinanden. Disse nye funktioner gør det interessant at investere i kryptovaluta ICON.

Hvad er fordelene ved ICON?

  • Anvendelighed: ICON Projects blockchain system bruges allerede i vid udstrækning af banker, hospitaler og universiteter verden over. Ved at oprette forbindelse til ICON projektet sikrer de, at de kan kommunikere data og transaktioner med hinanden uden interaktion fra en outsider.
  • Skalerbarhed:: Ved at bygge videre på ICON projektet kan flere mennesker nyde fordelene ved blockchain systemet i form af kommunikation af data. Dette er en vigtig forskel for Bitcoin økosystemet, som ikke er skalerbar.
  • Sikkerhed: På grund af et decentraliseret blockchain -system kan der ikke ske noget skørt med transaktionen. Det er en gennemsigtig log, hvor afsender og modtager kan se karakteristika for de foretagne transaktioner. Således holder loggen faktisk styr på, hvad der sker i systemet.

Hvad er ulemperne ved ICON?

  • Ingen forbrugerbeskyttelse: normalt er forbrugerne beskyttet i transaktioner gennem finansielle institutioner. Antag, at du køber et fjernsyn online og betaler med Visa eller Mastercard. Du kan derefter henvende dig til dem, hvis noget går galt med levering af denne vare. Denne beskyttelse garanterer forbrugere, at de ikke bliver det økonomiske offer for f.eks. svindel.
  • Fortrolighedspolitik: da der ikke er nogen mellemmand, kan du regne med et optimalt fortrolighedspolitik. Men det tiltrækker også kriminel aktivitet. For eksempel har det vist sig, at 44% af transaktioner, der udføres ved hjælp af blockchain teknologier, er knyttet til kriminel aktivitet. Dette sætter også en plet på navnet på blockchain systemer og fordelene ved decentral udførelse af transaktioner. Der er ingen regering eller regulator på markedet.

Køb af ICON

Det er let at købe ICON gennem de fleste online krypto børsmæglere. I januar 2021 lå ICON aktier (eller ICX-mønt som noteret på dets ticker) på $ 0,73. Dette sætter den nuværende værdiansættelse af ICX til $ 431 millioner, hvilket er langt under toppen af januar 2018, da 1 ICX-mønt gik til € 9,21. Denne kryptovaluta kan opbevares i en online wallet. Enten software eller hardware wallets vil gøre. Dette er den sikreste måde at holde krypto på.

Hvad skal du være opmærksom på, når man investere i ICON?

Når du investere i ICON, skal du være opmærksom på volatiliteten. I betragtning af det navn, som krypto har modtaget, strømmer flere og flere daghandlere til disse markeder. Day traders tag fordel af den høje volatilitet, så de hurtigt kan opnå et højt afkast. De gør dette uden yderligere interesse for den underliggende teknologi i ICON. Du kan forvente at se dette afspejlet i ICX prisen, krypto mønten bag ICON og ICON projektet. Af denne grund er det almindeligt at se store udsving i prisen på en krypto.

At investere eller ikke at investere i ICON?

Om man skal investere i ICON afhænger af, hvordan man ser ICONs fremtid, og om man synes, ICON har merværdi. Er dette den nye måde at gennemføre finansielle eller data transaktioner på i fremtiden? I så fald er ICON-mønten en meget interessant investering. I de senere år har systemet vist, at det også kan bruges i nutidens samfund. Det lover derfor et stort potentiale i den nærmeste fremtid. Undersøg venligst din egen ICON, ICON Project og ICX-mønt, før du går ind. Som tidligere nævnt er kryptovaluta forbundet med høj volatilitet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *