Hvordan kan man købe Visa aktier?

Visa er måske det bedst kendte betalings selskab i verden. Chancerne er, at du også har et kreditkort med Visa-logoet. Overraskende nok udsteder virksomheden ikke kreditkort. Visa mister derfor ikke penge, når klienter ikke er i stand til at betale deres kredit tilbage. En investering i Visa kan derfor være attraktiv under alle markedsforhold. I denne artikel kan du læse, hvordan du køber Visa aktier. Vi ser også på aktiens aktiekurs for aktien.

Hvordan kan man købe Visa aktier?

Næsten alle i Amerika og Europa har mindst et kreditkort. Med stigningen af online shopping vinder kreditkort også popularitet. Desuden lover virksomheden at godtgøre alle brugere i tilfælde af kortsvindel. Som et resultat bliver kreditkort stadig mere populære, når de foretager online betalinger.

Har du lyst til at købe Visa aktier? Du kan handle direkte med Visa-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Visa aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Visa aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Visa?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Visa udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Visa kan købe og sælge.

Visa Company Information

Nedenfor kan du se Visa vigtigste virksomhedsinformation.

Visa analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Visa , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Visa har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Visa aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Visa pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Visa vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Visa aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Visa?

Nogle af Visas konkurrenter udsteder også kreditkort. Et eksempel på en konkurrent, der også udsteder kreditkort, er American Express. Hvis økonomien klarer sig godt, kan dette være en fordel. Når alt kommer til alt tjener virksomhederne derefter ekstra penge gennem renterne på kreditkort. Når økonomien ikke klarer sig godt, er dette en ulempe. Mange mennesker er så ude af stand til at tilbagebetale deres gæld. Visa udsteder ikke selve kreditkortene, hvilket gør dette firma til et sikrere valg i tider med økonomisk usikkerhed.

Men hvad tjener Visa sine penge på? Pengene kommer ind ved at behandle kundedata og betalinger. De tilbyder også specielle tjenester mod et ekstra gebyr. Mærket tjener så mange som 200 lande og regioner, så risikoen er godt fordelt. Når forretningen klarer sig dårligt i Amerika, kan dette kompenseres i Asien eller Europa.

Køb visumaktier

En anden tendens, som virksomheden kan reagere på, er overgangen til e-handel. Kreditkort er en populær betalingsmulighed her. Det er selvfølgelig ikke muligt at betale kontant i en webshop. Den verdensomspændende corona pandemi har også øget populariteten af digitale betalinger. Disse er alle gode grunde til at købe nogle Visa aktier.

Virksomheden er også interesseret i kryptovaluta. Visa samarbejder ikke længere med den digitale valuta på Facebook. Ikke desto mindre kan det være attraktivt for Visa at omfavne blockchain-teknologi. Dette kan reducere transaktioner omkostninger betydeligt. Hvis Visa lykkes at anvende blockchain teknikken korrekt, kan dette være en anden god grund til at investere i virksomheden.

Et sidste argument for køb af Visa aktier er det faktum, at virksomheden håndterer nye teknologier godt. For eksempel arbejder Visa sammen med Facebook for at muliggøre betalinger med WhatsApp i Brasilien. Denne teknologi er allerede meget populær inden for WeChat og kan betyde en masse ekstra fortjeneste for Visa i fremtiden. Når du overvejer en investering i Visa, er det smart at holde øje med denne udvikling!

Hvad gør Visa?

Virksomheden Visa Inc. (Visa) er et betalingsnetværk til privatpersoner. Forbrugere, virksomheder, handlende, finansielle institutioner og offentlige institutioner er forbundet med elektroniske betalinger. Gennem værdi og informationsoverførsel muliggør virksomheden global handel mellem deltagerne. Virksomheden blev grundlagt i 1958 og har hovedkontor i Foster City, Californien.

Virksomhedens divisioner

Det Amerikanske selskab Visa består af to dele. Det børsnoterede selskab Visa Inc. inkorporerer de Amerikanske interesser. Visa Europe er ikke børsnoteret. Tidligere var denne del af virksomheden en del af de europæiske banker. I dag er det et datterselskab af Visa Inc.

Aktiviteterne i Visa

Det Amerikanske firma Visa Inc. leverer produkt systemer og tjenester til medlemsbanker og finansielle institutioner. Virksomheden er bedst kendt for sine kreditkort tjenester. Virksomheden udsteder det velkendte VISA kort. Dette inkluderer mange kreditkort, der tidligere er udstedt. Eksempler på tidligere udstedte kreditkort er BankAmerica kortet og det Franske Carte Bleue.

Visa udsteder også betalingskort. Visa Check kortet ustedes i USA. I Storbritannien og Irland ustedes Visa Debit Card og Visa Electron. I Europa udsteder Visa V PAY.

Betaler med Visa kreditkort

At foretage betalinger med et Visa-kreditkort er enkelt. Betalinger bekræftes ved at placere en signatur eller indtaste PIN-koden. Virksomheden bruger også i stigende grad kontaktløse betalinger til mindre beløb. Denne mulighed er naturligvis særlig populær i corona tider.

Indledende offentlig udbud af Amerikanske aktiviteter Visa

I 2006 bestod Visa af Visa Canada, Visa International og Visa U.S.A. I 2006 meddelte Visa, at disse virksomheder ville blive fusioneret til et nyt selskab. Dette nye selskab, Visa Inc., vil blive noteret på børsen på et senere tidspunkt. I 2016 foretog Mastercard, et andet kreditkortselskab, en meget succesrig børsintroduktion.

Visa Inc.’s aktier blev offentliggjort i New York i marts 2008. Introduktionskursen på disse aktier var 44 dollars pr. Aktie. På grund af den store efterspørgsel efter aktierne var introduktionskursen højere end den forventede pris på 37 til 42 dollars pr. Aktie. Virksomhedens sælgende aktionærer modtog i alt USD 20 mia. Til salg af deres aktier.

Erhvervelse af Visa Europe

I 2015 indledte Visa Inc. samtaler med det formål at erhverve Visa Europe. Ejerne af Visa Europe, 3000 banker og andre finansielle institutioner, viste interesse for denne overtagelse. Visa Inc. viste villighed til at betale 20 mia. USD for denne overtagelse. Købet af Visa Europe blev afsluttet i juni 2016. Som et resultat af denne overtagelse er alle Visa-aktiviteter bragt tilbage i et selskab.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *