Åbningspositioner ved handel med CFD’er

Hvis du vil investere i sikkerhed via CFD’er, kan du åbne en position. I denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan åbne og styre en handelsposition. Vi brugte Plus500 ‘s handelsplatform. Når man har forstået, hvordan man åbner en position med gearing, er man klar til at begynde at investere sammen med en online børsmægler.

Lang eller short: køb eller sælg

Med CFD mæglere kan du gå lang og short. Når man går langt (køb), spekulerer man på en stigning i prisen på f.eks. en aktie. Når man short sell, spekulerer man på et fald i prisen på en aktie.
Du kan brug  køb eller sælg knapperne ind i Plus500 platformen.

buy or sell Plus500

Åbningspositioner og gearing

Når du investerer, må du beslutte, hvor meget du vil købe. Hvis du vil handle med Dow Jones med en gearing på 1: 4 og en kapital på $1000.00, åbner du en CFD position til $4000 på Dow Jones.

Når man åbner en position, angiver værdien investeringens samlede værdi. Den krævede margin angiver det minimumsbeløb for penge, der skal være til stede i din konto for at forhindre et margin call. Med en margin call mister man hele sin handel position.

Vil du vide mere om investering med gearing? I vores artikel om handel med gearing læser du alt, hvad du har brug for at vide:

Open position Plus500

Vejledende priser. Åbn en position ved Plus500

Take spekulere/stop-loss

Det er altid tilrådeligt at gå ind i en take spekulere eller stop loss. Det er de værdier, hvor man automatisk lukker positionen.

Ind i Plus500 platformen, du gør det ved close at spekulere og close at loss knapper.

CFD stop loss

Ordrer: køb til en bestemt pris

Det gode ved handel med CFD’er er, at du også kan bruge ordrer. Man køber eller sælger kun en sikkerhed, når der er opnået en vis værdi. Når man kombinerer ordrer med  take spekulere og stop loss, kan man selv udvikle en automatisk investeringsstrategi, hvor man kun skal opdatere sine ordrer nogle gange om ugen.

For dette kan man kun bruge muligheden for at købe når prisen er på Plus500 under fremme.

place CFD order

Organisere åbne positioner

Med en åben position kan man altid se resultatet. Man kan når som helst lukke en position manuelt. Men gør det altid, fordi det passer til din strategi. Det er også muligt at justere andre aspekter af din handel som fortjenesten og take spekulere og stop loss.

Når en position er lukket, vil du se resultatet under lukkede positioner. Deres sejr eller tab opdateres automatisk ved handel med CFD’er. Du kan læse, hvordan det fungerer her.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *