Hvordan kan man købe US Steel aktier?

US Steel er en af Amerikas største stålproducenter. Når det går godt med økonomien, stiger salget af stål. En investering i en virksomhed som US Steel kan da være attraktiv. Har du lyst til at investere i denne stålproducent? I denne artikel kan du læse, hvordan du køber aktier i US Steel. Du kan også se den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe US Steel aktier?

Hvis du tror, at US Steel kommer til at klare sig godt i fremtiden, kan du vælge at købe aktierne på lang sigt. Har du lyst til at købe US Steel aktier? Du kan handle direkte med US Steel-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for US-Steel-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for US-Steel-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for US Steel lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på US Steel? Grafen nedenfor viser, hvordan US Steel s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om US Steel:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om US Steel.

Analyse af US Steel:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge US Steel-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan US Steel-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for US Steel de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på US Steel gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at US Steel vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for US Steel, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad er den nuværende aktiekurs for US Steel?

US Steel er en af verdens førende stålproducenter. Hvad mere er, gennem årene har dette Amerikanske selskab vist sig at være utroligt solidt rent økonomisk. Af denne grund kan det være gavnligt for folk, der ønsker at investere i stålindustrien, at se i retning af dette selskab.

Selvfølgelig indebærer US Steels ret aggressive opkøbsstrategi også visse risici. Den enorme gældsbyrde, som virksomheden ofte pådrager sig, og den måde, den kan tilbagebetales, afhænger i høj grad af den økonomiske situation. En alvorlig økonomisk nedtur i stålindustrien kan derfor få selv et etableret selskab som US Steel til at støde på vanskeligheder.

Steel aktier er ganske cykliske i naturlige. Før det investeres i US Steel aktier, er det derfor tilrådeligt at analysere den økonomiske situation omhyggeligt.

Om US Steel virksomheden

US Steel er en del af United States Steel Corporation, er et integreret stålfirma med base i USA. Virksomhedens vigtigste produktionssteder er dog på ingen måde alle placeret i Amerika. Mange af virksomhedens produktionssteder kan også findes i Centraleuropa.

Tidligere, herunder året 2016, rangerede US Steel 23. på rangeringen af verdens største store virksomheder. Inden for USA lykkedes det derefter virksomheden at sikre tredjepladsen.

En af verdens største store virksomheder

US Steel er en meget vigtig stålvirksomhed, ikke kun for det Amerikanske marked, men også for det Europæiske marked. Dens Europæiske aktiviteter vil derfor udgøre cirka en sjettedel af dens samlede omsætning. Virksomheden producerer årligt omkring 22 millioner tons stål.

Af disse 22 millioner tons går i gennemsnit omkring 17 millioner til fabrikker på Amerikansk territorium. Gary Works, som ligger i den Amerikanske delstat Indiana, er US Ståls største produktionsenhed. Det producerer derfor i gennemsnit omkring 7,5 millioner tons stål om året.

investing in US steel

De forskellige forretningsenheder i US Steel

US Steel is known to be a company that has divided its activities into different industries. For example, there are the so-called Flat-rolled products. These are steel sheets in particular. These steel plates are used in various sectors, including transport and construction. The second business unit is ‘US Steel Europe’. As the name suggests, all European activities have been accommodated in this industry. US Steel’s main plant on European territory is located in Slovakia.

Last but not least, there is the business unit ‘Tubular Products’. This business unit is responsible for the production of tubes. These are supplied to customers in the chemical, oil and gas industry. It is vital for potential investors in US Steel to be aware of the various existing business units. Investigate how the business units are doing and, based on this, determine whether it is wise to invest in US Steel.

US Steel er kendt for at være en virksomhed, der har opdelt sine aktiviteter i forskellige brancher. For eksempel er der de såkaldte Flat-rolled produkter. Det er især stålplader. Disse stålplader bruges i forskellige sektorer, herunder transport og konstruktion. Den anden forretningsenhed er ‘US Steel Europe’. Som navnet antyder, er alle Europæiske aktiviteter blevet indkvarteret i denne branche. US Steel hovedfabrik på Europæisk territorium ligger i Slovakiet.

Sidst men ikke mindst er der forretningsenheden ‘Tubular Products’. Denne forretningsenhed er ansvarlig for produktion af rør. Disse leveres til kunder i den kemiske, olie og gas industri. Det er afgørende for potentielle investorer i US Steel at være opmærksom på de forskellige eksisterende forretnings enheder. Undersøg, hvordan forretnings enhederne klarer sig, og afgør på baggrund heraf, om det er klogt at investere i US Steel.

Historien om US Steel

US Steel blev til, da den daværende stålmagnat Andrew Carnegie valgte at sælge sit stålfirma i 1901. Han solgte ’Carnegie Steel Company’ til Wall Street bankmanden John Pierpont (J.P.) Morgan. Sidstnævnte havde aldrig lagt skjul på, at hans mål var at skabe den mest dominerende Amerikanske stålgigant nogensinde. Strategien bag dette mål var at samle flere (store) stålproducenter inden for en enkelt virksomhed.

Børsnoteringen (IPO) af US Steel var længe en af de mest lovende børsnoteringer, verden nogensinde havde set. En af årsagerne til dette var det enorme antal banker, der var involveret i børsnoteringen. Gennem 300 forskellige banker blev den helt nye stålgigant bragt til børsen. Den samlede markedsværdi for US Steel på det tidspunkt beløb sig til cirka 1,4 milliarder Amerikanske dollars. Dette gjorde også US Steel til verdens første selskab med en værdi på mindst en milliard dollars.

Mellem 2000 og 2007 fulgte også en række (slående) opkøb. US Steel havde hovedsageligt udviklet strategien om at overtage skrantende virksomheder. Dette var tilfældet for det Slovakiske stålfirma VSZ i år 2000, men også for det konkursramte National Steel Corporation i 2003. Med overtagelsen overtog US Steel også gælden på ca. 200 millioner Amerikanske dollars. I 2007 overtog US Steel også den Canadiske stålproducent Stelco. Overtagelsen af dette børsnoterede selskab involverede et beløb på omkring 1 mia. USD.

Vær meget opmærksom på denne type overtagelse: det kan være en god grund til at købe eller sælge US Steel aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *