Hvordan kan man købe Urban Outfitters aktier?

Urban Outfitters er en velkendt modekæde, der fokuserer på en bestemt type livsstil. Har du tillid til rentabiliteten i segmentet Urban Outfitters fokuserer på? I så fald kan det være interessant at købe Urban Outfitters aktier. På denne side kan du læse, hvordan du investerer i Urban Outfitters. Du kan også finde den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe Urban Outfitters aktier?

Urban Outfitters er en virksomhed, der fokuserer på såkaldte hipsters. Ved at fokusere på en livsstil kan det forblive interessant for disse kunder at blive ved med at besøge butikken. Tror du, at de kan fortsætte med at konkurrere mod online konkurrencen? Så kan det bare være interessant at købe Urban Outfitters aktier! Har du lyst til at købe Urban Outfitters aktier? Du kan handle direkte med Urban Outfitters-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Om Urban Outfitters

Starten på Urban Outfitters er Free People’s butikken i Philadelphia, der åbnede i 1970. Grundlæggerne Dick Hayne og hans kone solgte både nyt og brugt tøj der. I 1976 blev butikkens navn ændret til Urban-Outfitters. Butikken var en øjeblikkelig succes, og snart blev flere butikker åbnet. I 1995 var der 23 Urban-Outfitters butikker i USA. Den første butik i Canada åbnede i 1996. Dick Hayne og hans kone besluttede også at starte et andet koncept: Anthology kæden, som også blev en succes.

Urban Outfitters

En livsstil relateret forhandler

Urban Outfitters er en livsstil relateret forhandler. De sælger tøj og tilbehør til tøj. En vigtig målgruppe er teenagere og unge voksne, der kan finde alternativ mode, der passer til hipster kulturen. Hipstere foretrækker at bære retro og vintage tøj.

Hvis du vil investere i Urban Outfitters aktier, er det tilrådeligt at følge de seneste modetrends. Kan du lide det nye tøj af mærket? Så kan det være smart at købe Urban Outfitters aktier.

Ikke bare tøj

Urban Outfitters sælger ikke bare tøj. Udover tøj sælger de også sko, skønheds og wellness produkter, husholdnings artikler og musik. Selvfølgelig tages der også højde for målgruppens livsstil i musikken ved hovedsageligt at sælge vinylplader og kassetter. Meget af de solgte varer er designet og produceret internt under private mærker.

En succesrig virksomhed

Forhandleren Urban Outfitters, der startede fra en butik, var en stor succes. Der er nu butikker i mange forskellige lande: i 2018 var der 245 butikker i Danmark, Tyskland, Storbritannien, Israel, Pakistan og andre lande.

Polaroid ONE600 Instant kamera

Polaroid ONE 600 Instant kamera er et produkt, der ikke har været tilgængeligt i lang tid. Dette Polaroid kamera med sin instant film passer til hipster kulturen. En Østriger erhvervede sig retten til at lave 700 af disse kameraer. Disse Polaroid kameraer blev solgt i butikkerne i Urban Outfitters i 2011.

Køb af restauranter

Urban Outfitters måtte også håndtere færre kunder i deres butik og faldende salg. For at kompensere for dette fald besluttede detailhandlen at ændre sin strategi. Urban Outfitter overtog derefter 3 restauranter fra familien Vetri. Vetri familien er en restaurant gruppe i Philadelphia.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *