Hvordan kan man købe Six Flags Entertainment Corp aktier?

Six Flags er den næststørste forlystelsespark gruppe i USA efter Disney. Six Flags ejer i alt over 40 forlystelsesparker. Størstedelen af disse parker er placeret i USA. Den eneste undtagelse er en forlystelsespark i Mexico. Men vidste du, at du også aktivt kan investere i Six Flags? I denne artikel kan du se, hvor du kan købe Six Flags aktier mod lave gebyrer. Du kan også anmode om den aktuelle aktiekurs på Six Flags her.

Hvor kan man købe Six Flags aktier?

Har du lyst til at købe Six Flags aktier? Du kan handle direkte med Six Flags-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Six-Flags-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Six-Flags-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Six Flags lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Six Flags? Grafen nedenfor viser, hvordan Six Flags s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Six Flags:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Six Flags.

Analyse af Six Flags:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Six Flags-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Six Flags-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Six Flags de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Six Flags gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Six Flags vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Six Flags, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Håber på flere besøgende

Six Flags har haft nogle svære år. Derfor har de solgt en del af deres parker de seneste år. Desuden har de besluttet at fokusere mere på familier. På den måde håber de at tiltrække en ny gruppe besøgende.

Tror du, at dette er nok til at øge besøgstallet? Så kan det være klogt at købe Six Flags aktier.

Six Flags investing

Konkurrence fare

Forlystelsesparker er ret sårbare: det er fordi der altid er fare for konkurrence. De fleste familier besøger kun en forlystelsespark om året eller et halvt år. Du skal være den mest interessante forlystelsespark i regionen for at tiltrække disse mennesker. Det ser ud til, at Six Flags har hård konkurrence.

Denne konkurrence kommer i form af de nye Disney’s Star Wars Galaxy Edge Parks, der netop har åbnet i Californien og Florida. Den konkurrerende park Cedar Fair er også åbnet. Inden du investere i Six Flags, er det klogt først at analysere, om Six Flags stadig kan klare den stærke konkurrence.

Hvorfor Six Flags aktier kan stige i fremtiden

Ifølge investerings eksperter vil prisen på Six Flags, med 25 forlystelsesparker i USA, to forlystelsesparker i Mexico og en forlystelsespark i Canada, stige. De nævner følgende grunde:

For kraftig reaktion på prisfaldet

Faldet er delvist uberettiget. Kvartal tallene for 2020 blev ikke modtaget godt af investorer. Kvartal tallene var mindre gode på grund af udsættelsen af åbningen af en forlystelsespark i Kina. Også selskabets administrerende direktør meddelte sin afgang. Derfor frygter investorer, at virksomheden vil klare sig dårligere i fremtiden. Den frygt kan overdrives.

Stigende omsætning

Omsætningen har været stigende siden 2009. Omsætningsvæksten sidste år var mere end 8%. De har et dynamisk billetsystem, med billigere billetter når det regner eller når det er vinter. De har også forskellige former for abonnement, som værdsættes af besøgende. Besøgstallet stiger.

Udvidelse parker

9% af omsætningen investeres i at holde eksisterende parker i live og i nye parker. Six Flags ser hovedsageligt muligheder for ekspansion i Kina. Nye parker vil sandsynligvis føre til stærk salgsvækst. Har du tillid til de internationale investeringer i Six Flags? Så kan det bestemt være attraktivt at købe aktier i Six Flags.

Cash flow og udbytte

Virksomheden har et stærkt pengestrømme: det betyder, at virksomheden får penge nok. Udbyttet af Six Flags -aktien i 2019 vil også være 6,7%. Dette attraktive udbytte yde gør det attraktivt for investorer at købe Six Flags aktier.

Historien bag flagene

Virksomheden hedder Six Flags, fordi seks forskellige flag er blevet viftet i hjemstaten Texas. Flagene, der er blevet viftet, er de i Spanien, Frankrig, Mexico, Lone Star Flag og flagene i USA og Amerikas Forenede Stater.

Parken med den højeste rutsjebane

Hvilken park har den højeste rutsjebane? Års konkurrence mellem Six Flags og Cedar Park har stimuleret udviklingen inden for rutsjebaner industrien. En af de største og hurtigste rutsjebane i verden, Kingda Ka, ligger i forlystelsesparker Six Flags Great Adventure.

Tror du, at denne superhurtige rutsjebane vil tiltrække mange besøgende? Så kan du overveje en investering i Six Flags.

Prisstigningen blev efterfulgt af et prisfald

Six Flags aktien steg fra omkring 34 til omkring 72 euro i perioden fra januar 2014 til januar 2018. Denne stigning blev efterfulgt af et kraftigt fald. I januar var aktiekursen faldet til cirka 36 euro. Er afslutningen på aktiekursfaldet indsigt? Kommer der måske en ny, langvarig stigning i aktiekursen?

Investering i Six Flags aktier er ikke uden risiko. Måske er aktien i øjeblikket undervurderet. Faktum er, at du kan tjene på disse korte ture ned og op ved aktivt at handle Six Flags. Volatilitet er din bedste ven på denne måde. Investering bliver så lidt som en spændende rutsjebanetur!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *