Hvordan kan man købe Walt Disney aktier?

Næsten alle voksede op med produkterne fra Walt Disney. Virksomhedens film er verdensberømte, og næsten alle piger på jorden har drømt om at leve som en Disney prinsesse. Dette afspejles naturligvis i en kæmpe succeshistorie for virksomheden. Vil du også tag fordel af at investere i Walt Disney? Så tag et kig på, hvor du kan købe Walt Disney aktier og se den nuværende pris.

Hvor kan man købe Walt Disney aktier?

Walt Disney er en interesant aktie at kobe. Underholdning er altid populær, og virksomheden ved, hvordan man reagerer på dette på forskellige måder. Det kan være klogt at holde øje med den seneste udvikling i virksomheden, så du køber aktierne på det rigtige tidspunkt. Det kan for eksempel være attraktivt at gøre dette, før Walt Disney udgiver en populær ny film. Har du lyst til at købe Walt Disney aktier? Du kan handle direkte med Walt Disney-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs for Walt Disney?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs på Walt Disney aktien? Nedenfor kan du se en graf med CFD kursen på Walt Disney aktien. Med knapperne kan du bytte et CFD aktie af Walt Disney.

Er det klogt at investere i Walt Disney?

En stærk side ved Walt Disney aktien er den risikospredning, der allerede er indbygget i aktien. Med en Walt Disney aktie investere du direkte i filmindustrien, men også i forlystelsesparker. Desuden vil virksomhedens nye streamingtjeneste, Disney +, også bidrage til virksomhedens resultater. Disney + forsøger at konkurrere med Netflix ved udelukkende at tilbyde sine klassikere på platformen.

Disney+

Disney ser ud til at kunne lokke brugerne med nye udgivelser på platformen. Da Disney brugte 75 millioner på anskaffelsen af Hamilton filmen, blev Disney+ -programmet downloadet ikke mindre end 752.000 gange. Nu har de også købt rettighederne til flere kendte franchiser, der kan skabe interessant indhold som Star Wars-serien ‘The Mandalorian’.

Virksomheden kan også bruges til at springe mere og mere end biografen: film Mulan og Soul blev kun udgivet mod betaling på Disney+. Denne håndtering bragte også mange nye brugere til platformen. Hvis du tror på potentialet i Disney+, kan det være meget attraktivt at købe Walt Disney aktier: Netflix aktier klarer sig også meget godt.

Den økonomiske situation

På samme tid, når du investere i Walt Disney, skal du naturligvis være opmærksom på den globale økonomiske situation. Corona pandemien fik for eksempel virksomhedens forlystelsesparker til at lukke: dette er naturligvis ikke godt for virksomhedens rentabilitet. Når folk har mindre at bruge, er de mere tilbøjelige til at skære ned på en dyr tur til Walt Disney.

Derfor, før du investere i Walt Disney, er det vigtigt at afveje fordele og ulemper ved at investere i aktien.

Om virksomheden Walt Disney

Walt Disney, i sin helhed The Walt Disney Company, er et stort selskab. Virksomheden er en af de største medievirksomheder i verden. Virksomheden er den største globale operatør af forlystelsesparker. Det er også en stor producent og distributør af animationsfilm. Walt Disney og hans bror Roy Oliver Disney grundlagde virksomheden i 1923. Firmaet hed dengang The Disney Brother Studio. Navnet blev senere ændret til Walt Disney Productions. Virksomheden fik sit nuværende firmanavn i 1986. Virksomhedens hovedsæde er beliggende i Glendale, Californien.

Walt Disneys fire forretnings enheder

From 2018 Walt Disney is divided into four parts:Fra 2018 er Walt Disney opdelt i fire dele:

  • Walt Disney Studio Entertainment producerer hovedsageligt musik og film.
  • Walt Disney Parks, Experiences, and Consumer Products administrere forlystelsesparkerne.
  • Within Media networks, radio og fjernsyn udvikles.
  • Direct-To-Consumer and International er forbrugerprodukter, internet, spil osv.

Et klart overblik over, hvordan Walt Disney mærket har udviklet sig

Forlystelsesparkerne

Walt Disney har flere forlystelsesparker. Den første forlystelsespark var Disneyland Resort i Californien (1955). I årenes løb har Walt Disney også åbnet Walt Disney World Resort i Florida (1971), Tokyo Disney Resort (1983), Walt Disney Paris (1992), Hong Kong Disneyland Resort (2005) og Shanghai Disney Resort (2015).

walt disney

Erhvervelse af virksomheder ved Walt Disney

Walt Disney har overtaget flere virksomheder. For eksempel blev Lucasfilm Ltd i 2008 købt af George Lucas for 4 milliarder dollars. Disney modtog rettighederne til Star Wars og Indiana Jones. Disney besluttede at frigive Star Wars film under dets ledelse. Star Wars film, der allerede er udgivet internt, er The Force (2015) og The Last Jedi (2017).

I 2017 overtog Walt Disney en del af aktiviteterne i 21st Century Fox. En lille del af sidstnævnte selskab fortsætter som Fox Corporation. Walt Disney overtog det meste af virksomheden. Med overtagelsen overtog Walt Disney produktionshuse og mere end 400 film studier. Tror du, at disse opkøb vil have en positiv indvirkning på virksomhedens aktiekurs? Så kan det være attraktivt at købe Walt Disney aktier. Det er smart at undersøge virkningerne af disse opkøb på din investering.

Truet overtagelse af Comcast

Comcast, det største kabelfirma i USA, ønskede at erhverve Walt Disney i 2004 med et bud på 66 milliarder dollars. Dette bud blev imidlertid afvist. Comcasts aktionærer krævede også klarhed fra bestyrelsen. Comcast besluttede at trække sit bud tilbage.

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *