Hvordan kan man købe Verizon Communications aktier?

Verizon er en udbyder, der reagerer godt på den nye 5G -teknologi. Hvis det lykkes Verizon at tiltrække nye kunder til at købe den dyrere, ubegrænsede datapakke, kan dette være en god grund til at købe Verizon Communications aktier. Men hvad er det bedste sted at investere i Verizon, og hvad er den nuværende aktiekurs i Verizon?

Hvor kan man købe Verizon Communications aktier?

Det kan være attraktivt at købe Verizon Communications aktier: især nu hvor virksomheden reagerer på 5G-hypen. Problemet er, at indtil nu kun 1% af kunderne oplever højere hastigheder: Dette skyldes, at dækningen i Amerika stadig er begrænset. Når dette forbedres, kan flere Amerikanere overtales til at tage en dyrere data plan, hvilket er godt for Verizon Communications ‘rentabilitet.

Hvis du er sikker på, at virksomheden kan blive ved med at vokse, kan det være smart at købe Verizon aktier. Dette gøres bedst med en børsmægler, der opkræver lave transaktionsomkostninger. På den måde undgår du at miste en stor del af dit afkast til høje omkostninger. Har du lyst til at købe Verizon Communications aktier? Du kan handle direkte med Verizon Communications-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt investere i Verizon Communications?

Prisen på en aktie svinger konstant: dette er også tilfældet med Verizon Communications aktien. Som aktiv investor eller erhvervsdrivende kan du reagere på både stigende og faldende aktiekurser. Vil du også gerne handle aktivt med Verizon Communications? Du kan med CFD-børsmægleren Plus500! Brug knappen herunder for at afprøve mulighederne med Plus500 uden risiko og gratis;

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Hvad er aktiekursen på Verizon Communications?

Er du nysgerrig efter den seneste aktiekurs i Verizon Communications? Nedenstående diagram viser den pris, du kan købe Verizon Communications CFD aktier til:

Om virksomheden Verizon Communications

Virksomheden Verizon Communications Inc. er en telekommunikation operatør. Dette firma leverer internett tjenester, trådløse tjenester og fastnet og datatjeneste. Virksomheden driver også store kommunikationsnetværk. Disse kommunikationsnetværk bruges af regeringen og også til telefonlinjer til virksomheder.

Det trådløse netværk, der tegner sig for 75% af Verizons omsætning, er langt den vigtigste del af dette firma. Virksomheden, der primært er fokuseret på USA, genererer næsten al sin omsætning i USA.

Verizon Communications, et af de største Amerikanske teleselskaber, har et firmanavn, der er en kombination af ordene “veritas” (sikkerhed og pålidelighed) og “horisont” (en fremadrettet vision). Virksomheden har hovedkontor i New York.

Buying Verizon Communications shares

Virksomhedens forretnings enheder

Verizon Communications består af to forretningsenheder:

  • Wireless section(Trådløs sektion) tilbyder alle trådløse aktiviteter. Denne del af virksomheden, der står for 75% af omsætningen, er den mest rentable del af virksomheden. Antallet af abonnenter på mobilkommunikation stiger hvert år.
  • Wireline komponenten tilbyder blandt andet den faste telefonforbindelse. Antallet af abonnenter med en fast telefonforbindelse falder hvert år. Denne forretningsenhed tilbyder også fjernsyn og internet via kabel. For store brugere af data leveres en fiberoptisk kabelforbindelse.

Virksomhed historie

I 1997 fusionerer Bell Atlantic med Nynex, som også er et Bell selskab. I 2000 overtager Bell Atlantic GTE og skaber virksomheden Verizon Communications.

MCI, tidligere Amerikansk teleselskab Worldcom, blev opkøbt af Verizon Communications i 2005. Verizon, som var særlig interesseret i MCIs erhvervskunder, betalte 6,7 milliarder dollar for at erhverve dette selskab.

Vodafone’s 45% ejerandel i Verizon Wireless blev opkøbt af Verizon i 2014. Det var en transaktion til en værdi af USD 130 mia.

Verizon købte internetvirksomheden AOL i 2015. I 2016 annoncerede virksomheden et opkøb af internetvirksomhed på 4,8 milliarder dollar Yahoo. Efter fusionen af de to internetvirksomheder forventer Verizon at begynde at tjene mere på annoncesalg.

Som du kan se, foretager Verizon forskellige opkøb: det er tilrådeligt at holde godt øje med disse typer opkøb. Et opkøb kan være en god grund til at købe Verizon -aktier, når det tilføjer værdi til virksomheden. Når dette ikke er tilfældet, skal du være forsigtig, når du investere i Verizon.

Millioner af bøder for manglende korrekt beskyttelse af kundedata

I Februar 2020 meddelte Federal Communications Commission (FCC), den amerikanske telekontrolvagt, at internetvirksomheder vil blive idømt en bøde på i alt 200 mio. USD. Bøden blev pålagt, fordi de amerikanske internetvirksomheder ikke havde forsvarligt beskyttet deres kundernes lokalisering data.

Ifølge tilsynsmyndigheden havde internet virksomhederne ikke gjort nok for at beskytte deres kunders privatliv. Derudover havde internetudbydere ikke gjort nok for at forhindre uautoriseret adgang til kundernes data. Verizon blev derfor idømt en bøde på 48 mio. USD.

Bøder af denne art er dårlige for en virksomheds ry. Det kan derfor være en god grund til at vente med at købe Verizon -aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *