Hvordan kan man købe Tinder aktier?

I disse dage ved alle, hvad Tinder er: En datingapp, hvor folk kan vælge ved at dreje til venstre eller højre. Hvis to mennesker begge kan lide hinanden, så er det et match, og du kan komme i kontakt med hinanden. At alle ved, at Tinder er speciel for en dating app, viser, hvor populær Tinder er.

Du kan tag fordel af denne popularitet ved at investere i Tinder. Virksomheden bag appen Match Group er blevet noteret på NASDAQ stock exchangesiden slutningen af 2015. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan investere i Tinder ved at købe Match Group-aktier.

Hvor kan man købe Tinder Match Group aktier?

Du kan også vælge at købe Tinder Match Group aktier på lang sigt. Online dating bliver mere og mere populært, og folk vil se efter kære i fremtiden. Derudover ejer Match Group også de populære OKCupid og Match.com, som er dating apps, der reagerer forskelligt på markedet.

Har du lyst til at købe Tinder aktier? Du kan handle direkte med Tinder-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Tinder-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Tinder-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Tinder lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Tinder? Grafen nedenfor viser, hvordan Tinder s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Tinder:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Tinder.

Analyse af Tinder:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Tinder-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Tinder-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Tinder de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Tinder gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Tinder vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Tinder, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Match Group?

En investering i Match Group kan bestemt være interessant. Alene på Tinder udføres mere end 1,6 milliarder kampe hver dag. Virksomheden Match Group ved, hvordan man tjener mere og mere med datingapplikationerne ved at tilbyde alle mulige premium tjenester. Folk er villige til at bruge en hel del penge på at finde deres livs kærlighed.

Den største trussel mod succesen med Tinder og Match Group aktierne er konkurrerende applikationer. Tinders succes afhænger af antallet af aktive brugere: hvis for mange mennesker skifter, bliver applikationen ikke attraktiv for brugerne.

Tinder og Match Group reagerer klogt på dette: de har erhvervet en majoritetsandel i Hinge, hvilket betyder, at de også tage fordel af indtægterne fra denne applikation. Sjovt nok blev Hinge oprettet som en anti-tinder applikation.

Markedet for mange online tjenester vokser stadig, og online dating er sandsynligvis ingen undtagelse. Ved at købe Match Group Tinder aktier reagerer du pænt på denne tendens. Det er selvfølgelig vigtigt at tage det tidspunkt, hvor du investerer i Match Group aktier, godt: prisen på denne aktie kan også falde i mellemtiden.

Om virksomheden Match Group

Virksomheden bag Tinder er Match Group Inc. De er også ejer og skaber af OkCupid og Match.com. Med investeringer i dette firma fokuserer du på online dating markedet. Tinder er den største del af virksomheden og vil derfor have størst indflydelse på aktiens værdi. De seneste omsætnings- og overskudsmål, der er meddelt, var meget positive.

På verdensplan er der 57 millioner aktive brugere på appen. Disse brugere kan bruge appen gratis, men kan også tegne et abonnement for at aktivere ekstra funktioner. Prisen for et abonnement kan være $ 1,99 til $ 19 pr. Måned.

Tinder investering

Udvikling siden IPO

Omsætningen og fortjenesten er endnu mere imponerende, når man ved, at virksomheden kun har eksisteret siden september 2012. Det var først i fjerde kvartal af 2015, at virksomheden blev offentliggjort. Ved IPO blev aktien handlet på den første dag for en pris på 15,20 euro.

Efter introduktionen af Tinder aktierne på børsen faldt værdien af aktierne først meget. I sidste ende må investorerne have troet, at den nye lave pris var værd at investere på længere sigt. Som følge heraf er prisen steget støt i de senere år.

Muligheder CFD’er i Tinder

Til handel med Tinder aktier kan du også tegne en CFD (contract for difference). Dette kan være en interessant mulighed, fordi aktiekursen svinger regelmæssigt. Denne hurtige stigning og fald i aktien giver investorer muligheder. Selvfølgelig skal du være i stand til med rimelighed at forudsige, hvad der får aktien til rise or fall.

Online dating er et marked, hvor meget kan ske. En fordel, du kan drage fordel af, er at denne nyhed ikke altid bliver straks afhentet af finansielle magasiner. For eksempel kan du få nyheden om, at en ny trend foregår, og folk er begyndt at bruge en anden app end Tinder. En sådan ændring kunne få aktiekursen i Tinder-aktier til at gå ned.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *