Hvordan kan man købe Tinder aktier?

I disse dage ved alle, hvad Tinder er: En datingapp, hvor folk kan vælge ved at dreje til venstre eller højre. Hvis to mennesker begge kan lide hinanden, så er det et match, og du kan komme i kontakt med hinanden. At alle ved, at Tinder er speciel for en dating app, viser, hvor populær Tinder er.

Du kan tag fordel af denne popularitet ved at investere i Tinder. Virksomheden bag appen Match Group er blevet noteret på NASDAQ stock exchangesiden slutningen af 2015. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan investere i Tinder ved at købe Match Group-aktier.

Hvor kan man købe Tinder Match Group aktier?

Du kan også vælge at købe Tinder Match Group aktier på lang sigt. Online dating bliver mere og mere populært, og folk vil se efter kære i fremtiden. Derudover ejer Match Group også de populære OKCupid og Match.com, som er dating apps, der reagerer forskelligt på markedet.

Har du lyst til at købe Tinder aktier? Du kan handle direkte med Tinder-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs i Tinder Match Group?

Er du nysgerrig efter, hvordan Tinder klarer sig? Se på Match Groups nuværende CFD aktiekurs nedenfor, og brug knapperne til direkte at åbne en investering position:

Er det klogt at investere i Match Group?

En investering i Match Group kan bestemt være interessant. Alene på Tinder udføres mere end 1,6 milliarder kampe hver dag. Virksomheden Match Group ved, hvordan man tjener mere og mere med datingapplikationerne ved at tilbyde alle mulige premium tjenester. Folk er villige til at bruge en hel del penge på at finde deres livs kærlighed.

Den største trussel mod succesen med Tinder og Match Group aktierne er konkurrerende applikationer. Tinders succes afhænger af antallet af aktive brugere: hvis for mange mennesker skifter, bliver applikationen ikke attraktiv for brugerne.

Tinder og Match Group reagerer klogt på dette: de har erhvervet en majoritetsandel i Hinge, hvilket betyder, at de også tage fordel af indtægterne fra denne applikation. Sjovt nok blev Hinge oprettet som en anti-tinder applikation.

Markedet for mange online tjenester vokser stadig, og online dating er sandsynligvis ingen undtagelse. Ved at købe Match Group Tinder aktier reagerer du pænt på denne tendens. Det er selvfølgelig vigtigt at tage det tidspunkt, hvor du investerer i Match Group aktier, godt: prisen på denne aktie kan også falde i mellemtiden.

Om virksomheden Match Group

Virksomheden bag Tinder er Match Group Inc. De er også ejer og skaber af OkCupid og Match.com. Med investeringer i dette firma fokuserer du på online dating markedet. Tinder er den største del af virksomheden og vil derfor have størst indflydelse på aktiens værdi. De seneste omsætnings- og overskudsmål, der er meddelt, var meget positive.

På verdensplan er der 57 millioner aktive brugere på appen. Disse brugere kan bruge appen gratis, men kan også tegne et abonnement for at aktivere ekstra funktioner. Prisen for et abonnement kan være $ 1,99 til $ 19 pr. Måned.

Tinder investering

Udvikling siden IPO

Omsætningen og fortjenesten er endnu mere imponerende, når man ved, at virksomheden kun har eksisteret siden september 2012. Det var først i fjerde kvartal af 2015, at virksomheden blev offentliggjort. Ved IPO blev aktien handlet på den første dag for en pris på 15,20 euro.

Efter introduktionen af Tinder aktierne på børsen faldt værdien af aktierne først meget. I sidste ende må investorerne have troet, at den nye lave pris var værd at investere på længere sigt. Som følge heraf er prisen steget støt i de senere år.

Muligheder CFD’er i Tinder

Til handel med Tinder aktier kan du også tegne en CFD (contract for difference). Dette kan være en interessant mulighed, fordi aktiekursen svinger regelmæssigt. Denne hurtige stigning og fald i aktien giver investorer muligheder. Selvfølgelig skal du være i stand til med rimelighed at forudsige, hvad der får aktien til rise or fall.

Online dating er et marked, hvor meget kan ske. En fordel, du kan drage fordel af, er at denne nyhed ikke altid bliver straks afhentet af finansielle magasiner. For eksempel kan du få nyheden om, at en ny trend foregår, og folk er begyndt at bruge en anden app end Tinder. En sådan ændring kunne få aktiekursen i Tinder-aktier til at gå ned.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *