Hvordan kan man købe Roku aktier?

Roku er et firma, der udvikler digitale medieafspillere, der giver dig mulighed for at afspille streaming videoer. Vil du investere i denne interessante og innovative virksomhed? På denne side kan du læse, hvordan du køber Roku aktier. Du kan også se den aktuelle pris på Roku aktier her.

Hvor kan man købe Roku aktier?

Roku er en innovativ virksomhed, der reagerer godt på kravene fra nutidens forbrugere. Rokus software bruges nu også på smart-tv i Europa, hvilket naturligvis er et stort marked. Har du lyst til at købe Roku aktier? Du kan handle direkte med Roku-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Roku’ nuværende aktiekurs?

Hvad er den nuværende aktiekurs i Roku? Nedenstående diagram viser den aktuelle aktiekurs på Roku CFD aktien. Med knapperne kan du direkte åbne en position på aktien.

Er det klogt at investere i Roku aktier?

Det kan bestemt være interessant at investere i Roku aktier. Flere og flere mennesker bruger streamingtjenester: i Amerika er denne procentdel omkring 85%. Rokus platform tjener penge ved at vise annoncer. De tjener også penge ved at tilbyde betalt medlems tjeneste. Alt i alt er det fordelagtigt for Roku, hvis platformen bruges af flere mennesker: overskuddet kan derefter fortsætte med at stige.

En anden trend, som Roku tag fordel af, er overgangen fra offline til online annoncering. Flere og flere virksomheder forstår kraften i digital reklame, og det giver en virksomhed som Roku mulighed for yderligere at forbedre sin rentabilitet. Virksomheden samarbejder også med kendte streamingtjenester som f.eks Apple TV+, Amazon Prime Video,og Disney+. Fordi tilbuddet er omfattende, har Roku softwaren god funktionalitet.

Kort om Roku

Virksomheden Roku Inc. producerer alle former for digitale medieafspillere. Med disse medieafspillere får dette selskabs kunder adgang til streaming af video på Internettet. Det Japanske ord Roku betyder seks. Virksomheden hedder ‘six’, fordi det for Rokus grundlægger og CEO er det sjette selskab, han har startet. Hovedkontoret for dette Amerikanske firma er beliggende i Los Gatos, Californien.

Rokus historie

I oktober 2002 grundlagde Anthony Wood firmaet Roku. Han blev udnævnt til næstformand for Netflix i 2007. Netflix besluttede ikke at oprette sin egen digitale medieafspiller. Derfor grundlagde Roku et nyt selskab i 2008. Dette firma havde base i Palo Alto, Californien. En ny medieafspiller skulle bygges af dette firma. Netflix investerede 6 millioner dollars i virksomheden.

Senere i 2008 flyttede virksomheden sit hovedkontor til Saratoga, Californien. I 2015 flyttede virksomheden til Los Gatos, Californien. Roku lejer bygninger af Netflix der.

I 2017 overtog Roku den lille opstart Dynastrom. Dette firma udvikler en teknologi, der gør det muligt at spille musik i huset på forskellige højttalere og forskellige rum. Roku vil også gøre noget med denne såkaldte ‘multi-room audio’.

Roku

Roku media streaming enheder

Virksomheden Roku skaber mediestreaming enheder. Disse enheder bruger alle Roku-OS, som er Roku-software. Roku DVP var Rokus første produkt. Enheden blev introduceret i 2008. Siden da er der regelmæssigt dukket nye versioner af hardware og software op på markedet.

Det særlige ved en Roku -medieafspiller er, at den giver let adgang til streaming af video og lyd på et fjernsyn. Med en Roku enhed kan du nemt se Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Brugere af Roku-enheden har problemfri adgang til hundredvis af tjenester.

Roku hardware kan tilsluttes tvet

Roku producerer og sælger sin hardware. Rokus medieafspillere kan tilsluttes direkte til fjernsynet via en HDMI forbindelse. Roku afspillere er nyttige til folk, der endnu ikke har et Smart TV. Roku fjernbetjening, der følger med hver medieafspiller, gør det let at styre afspilning af streaming medier. Roku licenserer også sit Roku OS (Roku software) til tv producenter som RCA, TCL og Toshiba. Disse fjernsyn med Roku -software tilbyder lige så mange funktioner som en Roku afspiller.

Flere og flere mennesker er interesserede i at bruge streamingtjenester. Det forventes, at efterspørgslen efter denne slags tjenester fortsat vil vokse. Roku kan dog være mindre interessant for folk, der skifter til et smart fjernsyn, der allerede tilbyder alle funktioner alene. Indtil videre ser det imidlertid ud til, at aktien går meget godt, og at købe Roku aktier kan være en god idé.

Brug af Roku enheder

Enhver, der ønsker at bruge en Roku enhed, har brug for en internetforbindelse. For at bruge enheden skal den være konfigureret. Der skal også oprettes en gratis Wi-Fi-konto. Med den medfølgende fjernbetjening kan brugeren let navigere til sin ønskede kanal. Der er kanaler, som der kræves et abonnement på. For disse kanaler skal du først logge ind eller oprette en ny konto.

2019: Roku kommer med sin software til smart -tv i Europa

Storbritannien er det første Europæiske land, der bruger Roku software. Softwaren er indbygget i Hinsenses fjernsyn. Senere blev softwaren også bragt til andre lande i Europa. Hisense -tv’erne er allerede til salg i Holland og Belgien. Hvis det lykkes Roku at blive integreret på flere, nye tv’er, kan dette være en god grund til at købe aktierne.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *