Hvordan kan man købe Roku aktier?

Roku er et firma, der udvikler digitale medieafspillere, der giver dig mulighed for at afspille streaming videoer. Vil du investere i denne interessante og innovative virksomhed? På denne side kan du læse, hvordan du køber Roku aktier. Du kan også se den aktuelle pris på Roku aktier her.

Hvor kan man købe Roku aktier?

Roku er en innovativ virksomhed, der reagerer godt på kravene fra nutidens forbrugere. Rokus software bruges nu også på smart-tv i Europa, hvilket naturligvis er et stort marked. Har du lyst til at købe Roku aktier? Du kan handle direkte med Roku-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Roku aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Roku aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for ROKU lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på ROKU? Grafen nedenfor viser, hvordan ROKU s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om ROKU:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om ROKU.

Analyse af ROKU:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge ROKU-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan ROKU-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for ROKU de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på ROKU gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at ROKU vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for ROKU, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Roku aktier?

Det kan bestemt være interessant at investere i Roku aktier. Flere og flere mennesker bruger streamingtjenester: i Amerika er denne procentdel omkring 85%. Rokus platform tjener penge ved at vise annoncer. De tjener også penge ved at tilbyde betalt medlems tjeneste. Alt i alt er det fordelagtigt for Roku, hvis platformen bruges af flere mennesker: overskuddet kan derefter fortsætte med at stige.

En anden trend, som Roku tag fordel af, er overgangen fra offline til online annoncering. Flere og flere virksomheder forstår kraften i digital reklame, og det giver en virksomhed som Roku mulighed for yderligere at forbedre sin rentabilitet. Virksomheden samarbejder også med kendte streamingtjenester som f.eks Apple TV+, Amazon Prime Video,og Disney+. Fordi tilbuddet er omfattende, har Roku softwaren god funktionalitet.

Kort om Roku

Virksomheden Roku Inc. producerer alle former for digitale medieafspillere. Med disse medieafspillere får dette selskabs kunder adgang til streaming af video på Internettet. Det Japanske ord Roku betyder seks. Virksomheden hedder ‘six’, fordi det for Rokus grundlægger og CEO er det sjette selskab, han har startet. Hovedkontoret for dette Amerikanske firma er beliggende i Los Gatos, Californien.

Rokus historie

I oktober 2002 grundlagde Anthony Wood firmaet Roku. Han blev udnævnt til næstformand for Netflix i 2007. Netflix besluttede ikke at oprette sin egen digitale medieafspiller. Derfor grundlagde Roku et nyt selskab i 2008. Dette firma havde base i Palo Alto, Californien. En ny medieafspiller skulle bygges af dette firma. Netflix investerede 6 millioner dollars i virksomheden.

Senere i 2008 flyttede virksomheden sit hovedkontor til Saratoga, Californien. I 2015 flyttede virksomheden til Los Gatos, Californien. Roku lejer bygninger af Netflix der.

I 2017 overtog Roku den lille opstart Dynastrom. Dette firma udvikler en teknologi, der gør det muligt at spille musik i huset på forskellige højttalere og forskellige rum. Roku vil også gøre noget med denne såkaldte ‘multi-room audio’.

Roku

Roku media streaming enheder

Virksomheden Roku skaber mediestreaming enheder. Disse enheder bruger alle Roku-OS, som er Roku-software. Roku DVP var Rokus første produkt. Enheden blev introduceret i 2008. Siden da er der regelmæssigt dukket nye versioner af hardware og software op på markedet.

Det særlige ved en Roku -medieafspiller er, at den giver let adgang til streaming af video og lyd på et fjernsyn. Med en Roku enhed kan du nemt se Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Brugere af Roku-enheden har problemfri adgang til hundredvis af tjenester.

Roku hardware kan tilsluttes tvet

Roku producerer og sælger sin hardware. Rokus medieafspillere kan tilsluttes direkte til fjernsynet via en HDMI forbindelse. Roku afspillere er nyttige til folk, der endnu ikke har et Smart TV. Roku fjernbetjening, der følger med hver medieafspiller, gør det let at styre afspilning af streaming medier. Roku licenserer også sit Roku OS (Roku software) til tv producenter som RCA, TCL og Toshiba. Disse fjernsyn med Roku -software tilbyder lige så mange funktioner som en Roku afspiller.

Flere og flere mennesker er interesserede i at bruge streamingtjenester. Det forventes, at efterspørgslen efter denne slags tjenester fortsat vil vokse. Roku kan dog være mindre interessant for folk, der skifter til et smart fjernsyn, der allerede tilbyder alle funktioner alene. Indtil videre ser det imidlertid ud til, at aktien går meget godt, og at købe Roku aktier kan være en god idé.

Brug af Roku enheder

Enhver, der ønsker at bruge en Roku enhed, har brug for en internetforbindelse. For at bruge enheden skal den være konfigureret. Der skal også oprettes en gratis Wi-Fi-konto. Med den medfølgende fjernbetjening kan brugeren let navigere til sin ønskede kanal. Der er kanaler, som der kræves et abonnement på. For disse kanaler skal du først logge ind eller oprette en ny konto.

2019: Roku kommer med sin software til smart -tv i Europa

Storbritannien er det første Europæiske land, der bruger Roku software. Softwaren er indbygget i Hinsenses fjernsyn. Senere blev softwaren også bragt til andre lande i Europa. Hisense -tv’erne er allerede til salg i Holland og Belgien. Hvis det lykkes Roku at blive integreret på flere, nye tv’er, kan dette være en god grund til at købe aktierne.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *