Køb PG&E (Pacific Gas and Electric Company) aktier

Det Amerikanske private firma PG&E (Pacific Gas and Electric Company) blev grundlagt i 2005. Virksomheden leverer naturgas og elektricitet til det Nordlige Californien. PG&E har hovedkontor i San Francisco. PG & E’s forretningsaktiviteter fokuserer på transmission og distribution. Har du lyst til at investere i PG&E? Find ud af, hvordan du køber Pacific Gas and Electric Company aktier her, og se den nuværende aktiekurs.

Hvor kan man købe PG&E aktier?

Har du lyst til at købe PG & E aktier? Du kan handle direkte med PG & E-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for PG & E-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for PG & E-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for PG & lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på PG &? Grafen nedenfor viser, hvordan PG & s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om PG &:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om PG &.

Analyse af PG &:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge PG &-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan PG &-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for PG & de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på PG & gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at PG & vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for PG &, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

PG&Es aktiviteter

PG&E leverer hovedsageligt gas og elektricitet til cirka 16 millioner kunder. Disse kunder bor i det centrale og nordlige Californien. En tredjedel af den leverede elektricitet er bestemt til private kunder. Den resterende elektricitet er bestemt til virksomheder, industri og landbrug sektoren.

Virksomheden har et arbejdsområde på cirka 180.000 kvadratkilometer, hvilket svarer til fem gange overfladearealet i Holland. Kun en tredjedel af den elektricitet, der leveres til kunderne, produceres af PG&E selv. Den resterende elektricitet køber PG&E af tredjemand på grundlag af langsigtede forsynings kontrakter.

PGE

Generering af strøm fra PG&E

Til produktion af elektricitet bruger virksomheden hovedsageligt vandkraftværker og atomkraftværker. Atomkraftværket Diablo Canyon har to reaktorer med en samlet kapacitet på 2200 MW. Det leverer 18.000 GWu el om året. Dette er nok til at forsyne 9% af Californien med elektricitet i et år. PG&E meddelte i 2005, at dette atomkraftværk i San Luis Obispo County lukkes i 2025.

PG&E i økonomiske vanskeligheder på grund af skovbrande i Californien

I 2018 der var alvorlige skovbrande i staten Californien. Disse brande var forårsaget af PG&E udstyr. Mere end 100 liv gik tabt i disse brande, og virksomheden befandt sig i alvorlige økonomiske vanskeligheder.

I 2019 indgik virksomheden et forlig med ofrene for disse skovbrande. I alt blev 13,5 mia. USD udbetalt til ofrene, dels kontant og dels i lagre. Tidligere havde PG&E allerede nået et forlig på 11 milliarder dollar med forsikringsselskaber og andre parter.

Begivenheder af denne art kan lægge et betydeligt pres på prisen på en aktie. Ved at handle aktivt kan du også tag fordel af stærke prisfald med en short position. Et kursfald kan også være et interessant øjeblik for at købe nye aktier. Selvfølgelig skal du undersøge omhyggeligt, om virksomheden er i fare for at gå konkurs.

En million Californiere blev afbrudt fra elnettet

I oktober 2019 blev mere end en million mennesker i Californien afbrudt fra elforsyningen for at forhindre skovbrande. PG&E afbrød strømmen til 800.000 kunder i det nordlige centrale Californien det år. Som et resultat af milliardernes krav efter forskellige skovbrande i 2018 er virksomheden ved at være konkurs.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *