Køb PG&E (Pacific Gas and Electric Company) aktier

Det Amerikanske private firma PG&E (Pacific Gas and Electric Company) blev grundlagt i 2005. Virksomheden leverer naturgas og elektricitet til det Nordlige Californien. PG&E har hovedkontor i San Francisco. PG & E’s forretningsaktiviteter fokuserer på transmission og distribution. Har du lyst til at investere i PG&E? Find ud af, hvordan du køber Pacific Gas and Electric Company aktier her, og se den nuværende aktiekurs.

Hvor kan man købe PG&E aktier?

Har du lyst til at købe PG & E aktier? Du kan handle direkte med PG & E-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt investere i PG&E?

Mange mennesker vælger aktivt at investere i PG&E. Aktiv handel er attraktiv, da aktien er volatil, og aktiekursen er faldet kraftigt. Med aktiv handel kan du tage stilling til en faldende pris ved at åbne en short position. På denne måde kan du også opnå gode resultater, når PG&E ikke har det godt. Men hvad er et godt sted for aktivt at investere i PG&E?

Plus500 er en CFD børsmægler, hvor du kan handle med CFD aktier PG&E til nul kommission. Klik på knappen herunder for at åbne en gratis demo konto med det samme:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs for PG&E?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs i virksomheden PG&E? I nedenstående graf kan du se CFD prisen på PG&E. Du kan også bruge knapperne til direkte at åbne eller lukke en position.

PG&Es aktiviteter

PG&E leverer hovedsageligt gas og elektricitet til cirka 16 millioner kunder. Disse kunder bor i det centrale og nordlige Californien. En tredjedel af den leverede elektricitet er bestemt til private kunder. Den resterende elektricitet er bestemt til virksomheder, industri og landbrug sektoren.

Virksomheden har et arbejdsområde på cirka 180.000 kvadratkilometer, hvilket svarer til fem gange overfladearealet i Holland. Kun en tredjedel af den elektricitet, der leveres til kunderne, produceres af PG&E selv. Den resterende elektricitet køber PG&E af tredjemand på grundlag af langsigtede forsynings kontrakter.

PGE

Generering af strøm fra PG&E

Til produktion af elektricitet bruger virksomheden hovedsageligt vandkraftværker og atomkraftværker. Atomkraftværket Diablo Canyon har to reaktorer med en samlet kapacitet på 2200 MW. Det leverer 18.000 GWu el om året. Dette er nok til at forsyne 9% af Californien med elektricitet i et år. PG&E meddelte i 2005, at dette atomkraftværk i San Luis Obispo County lukkes i 2025.

PG&E i økonomiske vanskeligheder på grund af skovbrande i Californien

I 2018 der var alvorlige skovbrande i staten Californien. Disse brande var forårsaget af PG&E udstyr. Mere end 100 liv gik tabt i disse brande, og virksomheden befandt sig i alvorlige økonomiske vanskeligheder.

I 2019 indgik virksomheden et forlig med ofrene for disse skovbrande. I alt blev 13,5 mia. USD udbetalt til ofrene, dels kontant og dels i lagre. Tidligere havde PG&E allerede nået et forlig på 11 milliarder dollar med forsikringsselskaber og andre parter.

Begivenheder af denne art kan lægge et betydeligt pres på prisen på en aktie. Ved at handle aktivt kan du også tag fordel af stærke prisfald med en short position. Et kursfald kan også være et interessant øjeblik for at købe nye aktier. Selvfølgelig skal du undersøge omhyggeligt, om virksomheden er i fare for at gå konkurs.

En million Californiere blev afbrudt fra elnettet

I oktober 2019 blev mere end en million mennesker i Californien afbrudt fra elforsyningen for at forhindre skovbrande. PG&E afbrød strømmen til 800.000 kunder i det nordlige centrale Californien det år. Som et resultat af milliardernes krav efter forskellige skovbrande i 2018 er virksomheden ved at være konkurs.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *