Hvordan kan man købe Oracle Corporation aktier?

Oracle er et Amerikansk softwarefirma, der beskæftiger sig med cloud computing. Virksomheden vil højst sandsynligt overtage den velkendte TikTok, hvilket naturligvis vil gavne virksomhedens rentabilitet. Vil du gerne vide, hvordan du selv kan investere i Oracle ved at købe aktierne? I denne artikel diskuterer vi, hvordan du selv kan købe Oracle Corporation aktier.

Hvor kan man købe Oracle aktier?

Oracle er en succesrig virksomhed, der har opnået gode resultater i lang tid. Desuden nyskaber virksomheden konstant, og de forskellige opkøb af virksomheden kan være gavnlige for den fremtidige aktiekurs. Har du lyst til at købe Oracle aktier? Du kan handle direkte med Oracle-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Oracle aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Oracle aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Oracle lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Oracle? Grafen nedenfor viser, hvordan Oracle s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Oracle:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Oracle .

Analyse af Oracle:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Oracle-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Oracle-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Oracle de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Oracle gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Oracle vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Oracle, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Oracle

Hovedkontoret for det Amerikanske software firma Oracle Corporations ligger i Redwood, Californien. Oracle Corporation sælger database software og teknologi, virksomheds softwareprodukter og cloud konstruerede systemer. Virksomheden er bedst kendt som leverandør af Oracles proprietære databasesystem. Udover databaser er virksomheden også leverandør af forretningssoftware udviklet af virksomheden. Denne virksomhedssoftware leveres under navnet Oracle E-business Suite.

Buying Oracle shares

Virksomhed historie

Virksomheden blev grundlagt i 1977 af Larry Ellison, Bob Miner og Ed Oates. Firmaets navn på det tidspunkt var Software Development Laboratories (SDL). Larry Ellison havde læst en artikel om IBM-system-R-databasen. Det lykkedes ham ikke at gøre databasen udviklet af Oracle kompatibel med IBM’s system-R database. Fejlkoderne i denne database blev holdt hemmelige af IBM.

I 1979 blev firmaets navn ændret til Relational Software, Inc. (RSI). I 1983 blev firmaets navn ændret til Oracle System Corporation. Dette navn var mere i tråd med Oracle database udviklet af virksomheden, som var virksomhedens hovedprodukt. Fra 1995 var firmaets navn Oracle Corporation.

Virksomheder erhvervede af Oracle

Oracle har opkøbt flere softwarevirksomheder. I 2005 blev PeopleSoft, et firma, der udvikler og understøtter administrativ software, opkøbt. Ved at købe Siebel købte Oracle sig en plads på CRM markedet. Andre virksomheder, der blev opkøbt, er Hyperion (2007), Bea Systems (2008) og Sun Micro Systems (2009). Der blev betalt et beløb på 7,4 milliarder dollars for købet af Sun Micro Systems.

Skysoftware firmaet NetSuite, der blev grundlagt i 1988, blev opkøbt i 2016. Dette opkøb styrker begge virksomheders cloud applikationer. Oracles ambition er at øge procentdelen af omsætningen, der genereres af cloud tjenester.

Tror du, at Oracle vil kunne opnå en større tilstedeværelse på cloud markedet? I så fald kan det være interessant at investere i Oracle ved at købe aktierne.

Overtagelse af video app TikTok

Det Hvide Hus betragter den Kinesiske video app Tik Tok som en sikkerheds risiko, fordi data fra Amerikanske brugere kan deles med det Kinesiske kommunistparti. Præsident Trump meddelte i September 2020 at han støtter planen om en aftale mellem Oracle og TikTok ejeren Byte Dance.

Ifølge Trump er alle spørgsmål om national sikkerhed blevet besvaret af Oracle: sikkerheden er 100% efter overtagelsen. Ifølge Trump er virksomheden TikTok sikker, når den kontrolleres af Oracle og den Amerikanske supermarkedskæde Walmart.

Tror du, at overtagelsen af TikTok video applikationen vil bidrage til Oracles forretnings resultater? I så fald kan det være smart at købe Oracle aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *