Hvordan kan man købe Peloton aktier?

Fitness blomstrer, og Peloton udnytter denne trend! Dette Amerikanske firma sælger fitnessudstyr og medlemskaber, der giver dig mulighed for at tage klasser online. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man kan investere i Peloton ved at købe dets aktier.

Hvor kan man købe Peloton aktier?

Har du lyst til at købe Peloton aktier? Du kan handle direkte med Peloton-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Peloton aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Peloton aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Peloton lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Peloton? Grafen nedenfor viser, hvordan Peloton s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Peloton:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Peloton.

Analyse af Peloton:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Peloton-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Peloton-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Peloton de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Peloton gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Peloton vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Peloton, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Peloton

I Holland dukker de forskellige fitnesscentre og online fitness klasser op som svampe, men i USA går de endnu længere. Her er Peloton et stort hit. Dette firma fokuserer på alle aspekter af fitness til fitnesscentre og til hjemmet, fra at producere fitness udstyr såsom løbebånd og fitnesscykler til at tilbyde online hjemme timer til forskellige former for træning.

Virksomheden er noteret på den Amerikanske børs, og der ser det ud til, at aktiviteterne bevæger sig med samme intensitet og drivkraft som deltagerne, der er kunder af dette paraply mærke.

Buying platoon shares

To drift tilstande

Dens tjenester er opdelt i to afdelinger. Den første afdeling beskæftiger sig med levering af fitnessudstyr. Disse enheder kan leveres til både fitnesscentre og folk, der ønsker at kunne lave en roterende klasse derhjemme.

Derudover sørger Peloton for, at du, især som hjemme atlet, ikke behøver at træne tilfældigt uden at være sikker på, at du udfører din træning korrekt. Peloton har også en service, hvor du kan følge ubegrænsede fitness klasser for at sikre, at du træner hjemme så godt og omfattende som muligt. Lektionerne kan rekvireres via en abonnement tjeneste, så brugerne betaler et fast beløb om måneden og kan tage så mange lektioner, som de vil.

Det smukke ved en abonnement tjeneste er, at det giver virksomheden mulighed for at opbygge tilbagevendende indtægter. Dette kan være en ekstra attraktiv grund til at købe Peloton aktier.

Popularitet driver værdistigning

At gå i fitnesscenter er blevet en stadig mere populær trend i de seneste år. Især unge mellem 16 og 35 år sælges ved at svede og passe på deres kroppe. Som et resultat er abonnementer og tjenester inden for fitness ustoppelige, og virksomheder som Peloton stiger i værdi. Aktierne i det Amerikanske sportsfirma stiger hele tiden, så en aktie nu er næsten fire gange så meget værd, som da selskabet første gang blev noteret på børsen.

Tror du, at dette fokus på sundhed vil fortsætte i fremtiden? I så fald kan det være smart at investere i Peloton aktier.

Vejen til rentabilitet

Det særlige ved denne værdi er, at stigningen i værdien af aktierne er i modstrid med overskuddet fra virksomheden selv. Peloton er et tabsgivende selskab med titusinder af dollars i rødt hvert år. Alligevel er det ikke mærkbart, når man ser på tallene på børsen. Årsagen til dette kan være, at de største købere af fitness udstyret er store fitnesscentre, og da disse har udstyr nok efter en stor levering, kan de også åbne sjældnere eller slet ikke under de nuværende omstændigheder. Som følge heraf forsvinder denne indtægtskilde stort set.

Den vigtigste indtægtskilde for Peloton er de abonnementer, som folk køber for at udøve derhjemme. På grund af den gigantiske hype omkring hjemme sport lykkedes det dem at tiltrække millioner af brugere i Amerika, men ikke nok til at tjene penge.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *