Hvordan kan man købe Peloton aktier?

Fitness blomstrer, og Peloton udnytter denne trend! Dette Amerikanske firma sælger fitnessudstyr og medlemskaber, der giver dig mulighed for at tage klasser online. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man kan investere i Peloton ved at købe dets aktier.

Hvor kan man købe Peloton aktier?

Har du lyst til at købe Peloton aktier? Du kan handle direkte med Peloton-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs for Peloton?

Er du nysgerrig efter Pelotons nuværende aktie i CFD? Brug knapperne herunder til direkte at åbne en investering på virksomheden:

Om virksomheden Peloton

I Holland dukker de forskellige fitnesscentre og online fitness klasser op som svampe, men i USA går de endnu længere. Her er Peloton et stort hit. Dette firma fokuserer på alle aspekter af fitness til fitnesscentre og til hjemmet, fra at producere fitness udstyr såsom løbebånd og fitnesscykler til at tilbyde online hjemme timer til forskellige former for træning.

Virksomheden er noteret på den Amerikanske børs, og der ser det ud til, at aktiviteterne bevæger sig med samme intensitet og drivkraft som deltagerne, der er kunder af dette paraply mærke.

Buying platoon shares

To drift tilstande

Dens tjenester er opdelt i to afdelinger. Den første afdeling beskæftiger sig med levering af fitnessudstyr. Disse enheder kan leveres til både fitnesscentre og folk, der ønsker at kunne lave en roterende klasse derhjemme.

Derudover sørger Peloton for, at du, især som hjemme atlet, ikke behøver at træne tilfældigt uden at være sikker på, at du udfører din træning korrekt. Peloton har også en service, hvor du kan følge ubegrænsede fitness klasser for at sikre, at du træner hjemme så godt og omfattende som muligt. Lektionerne kan rekvireres via en abonnement tjeneste, så brugerne betaler et fast beløb om måneden og kan tage så mange lektioner, som de vil.

Det smukke ved en abonnement tjeneste er, at det giver virksomheden mulighed for at opbygge tilbagevendende indtægter. Dette kan være en ekstra attraktiv grund til at købe Peloton aktier.

Popularitet driver værdistigning

At gå i fitnesscenter er blevet en stadig mere populær trend i de seneste år. Især unge mellem 16 og 35 år sælges ved at svede og passe på deres kroppe. Som et resultat er abonnementer og tjenester inden for fitness ustoppelige, og virksomheder som Peloton stiger i værdi. Aktierne i det Amerikanske sportsfirma stiger hele tiden, så en aktie nu er næsten fire gange så meget værd, som da selskabet første gang blev noteret på børsen.

Tror du, at dette fokus på sundhed vil fortsætte i fremtiden? I så fald kan det være smart at investere i Peloton aktier.

Vejen til rentabilitet

Det særlige ved denne værdi er, at stigningen i værdien af aktierne er i modstrid med overskuddet fra virksomheden selv. Peloton er et tabsgivende selskab med titusinder af dollars i rødt hvert år. Alligevel er det ikke mærkbart, når man ser på tallene på børsen. Årsagen til dette kan være, at de største købere af fitness udstyret er store fitnesscentre, og da disse har udstyr nok efter en stor levering, kan de også åbne sjældnere eller slet ikke under de nuværende omstændigheder. Som følge heraf forsvinder denne indtægtskilde stort set.

Den vigtigste indtægtskilde for Peloton er de abonnementer, som folk køber for at udøve derhjemme. På grund af den gigantiske hype omkring hjemme sport lykkedes det dem at tiltrække millioner af brugere i Amerika, men ikke nok til at tjene penge.

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *