Hvordan kan du købe Italienske aktier?

Italien er naturligvis kendt for sine lækre pizzaer og pastaretter Samtidig er landet ikke kendt for en høj grad af økonomisk stabilitet. Men for investorer og traders, der ikke er bange for noget højere, kan det være interessant at investere i Italienske aktier, men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Hvor kan du købe Italienske aktier?

Har du lyst til at investere i italienske aktier på lang sigt? Så er det klogt først at undersøge, om Italiens økonomi i øjeblikket klarer sig godt. Hvis dette er tilfældet, kan man overveje at foretage en investering. En god børsmægler, hvor man kan købe Italienske aktier, er eToro, da man ikke betaler kommission der. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan kan du aktivt investere i italienske aktier?

Italienske aktier kan stige og falde kraftigt under indflydelse af den økonomiske situation. Hvis det går godt med Italiens økonomi, vil aktier sandsynligvis stige. Når økonomien svigter, kan du forvente, at de falder. Som en aktiv investor eller spekulant kan du reagere godt på denne slags prisændringer.

En god børsmægler, hvor du kan åbne positioner til både stigende og faldende priser, er PIus500. Du gør dette ved at bruge CFD'er, som er en særlig derivat type. Med knappen nedenfor kan du prøve aktiv handel gratis med en demo på PIus500:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Hvad er de bedste Italienske aktier?

De bedste italienske aktier er dem med det højeste afkast. Det er imidlertid vanskeligt at sige, og det kan også variere meget pr. tidsperiode.

Nogle gange kan en aktie der klarer sig dårligt i et år, have en meget højere forrentning i løbet af ti år. Derfor bør De undersøge, hvilke aktier der passer godt ind i Deres investeringsportefølje.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

More Articles

Hvordan kan man købe Prada SpA-aktier?

Det Italienske luksus modehus Prada har specialiseret sig i håndtasker i læder, sko, tøj, parfume, rejsetilbehør og andet tilbehør. Hovedkvarteret for dette luksuriøse modehus ligger i Milano, Italien. Vil du selv investere i Prada? Denne artikel viser dig, hvordan og hvor du kan købe Prada aktier.

Hvordan kan man investere i Prada aktier?

Har du lyst til at købe Carlsberg aktier? Du kan handle direkte med Carlsberg-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Virksomhedens historie

I 1913 blev virksomheden grundlagt af brødrene Mario og Martina Prada. Dyre varer blev solgt i Fratelli Prada lædervarebutikken. Der blev også importeret Engelske damper bukser og håndtasker.

Miuccia Prada arvede virksomheden i 1978 og besluttede at begynde at lave rygsække. De første rygsække blev lanceret i 1979. Rygsækkene blev en kommerciel succes. Miuccia Prada og hendes forretningspartner Patrizio Bertelli søgte derefter engros regnskaber for deres tasker i luksuriøse stormagasiner og butikker over hele verden. I 1983 åbnede Prada en anden butik i centrum af Galleria Vittorio Emanuele.

Buy Prada shares

International ekspansion

I 1983 begyndte selskabets ekspansion. Der blev åbnet steder på fremtrædende indkøbscentre i Paris, London, Madrid og New York.

I 1984 blev der lanceret en skydedør, og i 1985 kom den klassiske Prada håndtaske på markedet. I 1989 blev der lanceret en indsamling af kvinder, der var klar til at blive taget i brug. Det var tegninger med smalle taljer og smalle bælter. De overdådige stoffer, rene linjer og grundfarver øgede Prada ‘s popularitet.

Dens originalitet gjorde Prada til et af de mest indflydelsesrige modehuse. Prada mærket blev et symbol på premium status i 1990’erne.

Klager over Prada: Black Face

I December 2018 var der klager over, at nyt tilbehør og displays i Prada-butikker ville indeholde billeder med sort ansigt. Prada blev tvunget til at fjerne tilbehør og skærm fra sine butikker. Rosen sprede sig online, da en New Yorker i et Facebook-indlæg beskyldte Prada for at bruge ” Sambo-lignende billeder. ” Prada besluttede at fjerne produkterne. I et tweet sagde Prada, at det afskyr alle former for racisme og racistiske billeder, og at det aldrig havde til hensigt at fornærme nogen.

Denne form for nyheder pletter Pradas omdømme og kan lægge pres på aktiekursen. Derfor, hvis du vil investere i Prada, er det vigtigt at følge de seneste nyheder nøje. På denne måde kan du undgå at miste en masse penge, når aktiekursen tager en næse.

Stærk genopretning af aktiekurser i 2020

I januar 2021 meddelte Prada, at det igen var blevet et rentabelt selskab inden udgangen af 2020. Dette skyldes til dels det stærke opsving i Kina. Salget er nu helt genoprettet. I januar 2021 er salget på samme niveau som før pandemien startede. I de sidste to måneder af 2020 steg selskabets aktier til den højeste pris siden 2015. Denne vækst vil sandsynligvis fortsætte i 2021. At købe Prada aktier er derfor absolut værd at overveje.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Hvordan kan man købe Ferrari aktier?

Ferrari mærket kan ikke sammenlignes med andre bilmærker. Virksomheden er næsten 30 gange større end deres årlige fortjeneste, hvilket er langt højere end vurderet af andre bilfirmaer. Den gennemsnitlige profit margin ved salg af en Ferrari er højere. Sidstnævnte kan naturligvis gøre en investering i Ferrari attraktiv. Men hvad er den bedste metode til at købe Ferrari aktier? Og hvad er den nuværende aktiekurs?  På denne side kan man finde alle de oplysninger, man har brug for, når man overvejer at investere i Ferrari.

Hvor kan man købe Ferrari aktier?

Ferrari er mange penge værd, fordi det er et stærkt mærke. Selskabet behøver næppe at bruge penge på reklamer. Folk vil eje en Ferrari, fordi det er “sejt”. De opnår denne følelse ved at gøre det til et eksklusivt mærke. Det sætter en grænse for vækst. Ved at besejre nye markeder og ved at indføre eksklusive og dyrere modeller fra Ferrari man generere højere indtægter. Det kan være en attraktiv grund til at købe Ferrari aktier. Men hvor kan man gøre dette mod lave afgifter?

Har du lyst til at købe Ferrari aktier? Du kan handle direkte med Ferrari-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Ferrari’s aktiekurs?

Er Ferraris aktiekurs frem, eller er aktien fuld på bremserne? Grafen viser, hvordan CFD ‘og klarer sig. Brug knapperne til straks købe CFD aktier i dette smukke selskab.

Om virksomheden Ferrari

Enzo Ferrari begyndte i 1913 som chauffør i Alfa Romeo. I 1929 grundlagde han firmaet Ferrari som et væddeløb hold. Det var først i 1947, at selskabet blev bilproducent. Det år producerede Ferrari deres første lovlige sporvogne. Den Italienske bilproducenter hovedkontor ligger i Maranello i Italien.

Buy Ferrari shares

Et eksklusiv bilmærke

Ferrari er et eksklusiv bilmærke. For at sikre denne eksklusivitet blev der i årevis fremstillet mere end 7000 Ferraris hvert år. I dag er produktionen steget en smule, hvilket begrænset mærkets eneret.

Højere produktionsmængder giver mulighed for at øge salget og opnå en højere fortjeneste. Ferrari er stadig et eksklusivt bilmærke. Det har til formål at producere til 10.000 biler om året.

Udover sælger virksomheden flere og flere biler på nye markeder. I Kina stiger antallet af velhavende mennesker. Derfor kan selskabet producere flere biler og sælge dem i disse vækstregioner.

Salgsmarked

Hvor sælges disse eksklusive biler? Omkring en tredjedel af de ca. 9.000 biler der hvert år blev solgt til Amerika. Tyskland og UK er de mindste marked i Europa. I 2018 blev 700 biler solgt i Folkerepublikken Kina.

Varer med mærket Ferrari

Dette eksklusive bilmærke opnår ikke kun sin omsætning ved at sælge biler. Alle mulige genstande med navnet Ferrari sælges. Eksempler inkluderer beklædningsgenstande, tasker, parfumer, ure og skalamodeller. Der er mange artikler med navnet Ferrari på den. Du kan købe disse ting i specielle Ferrari butikker i byer som London, Barcelona, Rom og Dubai.

Ferrari tjener altså mange penge, fordi navnet betyder noget for mange. Folk tror, bilen er sej og drømmer om at eje en. Ved at købe produkter fra mærket har de stadig følelsen af at eje en Ferrari. Denne form for merchandising medfører mange ekstra indtægter til Ferrari: Over 30% af den samlede omsætning opnås ved at sælge disse tidligere for varer.

En Ferrari stiger i værdi

Ferrari’s geniale modeller bliver ofte klassiske med et stort pris på. For eksempel skal en bilsamler på dette Italienske brændemærke betale 1,5 millioner Britiske Pund til en Ferrari F50. Det er et klynkende 328% mere end købsprisen i 1995.

Fiat Chrysler siger farvel til Ferrari

Ferrari er tilbage efter 47 år. I 1969 købte Fiat[/fiat] 50% af aktierne, og denne aktie steg til 90% i 1988. I 2016 sælger bilproducenten Fiat Chrysler (FCA) aktierne. Dette farvel var smertefuld for FCA, da Ferrari var en lukrativ del af gruppen. Da Ferrari sagde farvel, mistede Fiat Chrysler 37% af sin børsværdi.

IPO

Ferrari blev offentliggjort i oktober 2016. På det tidspunkt blev 10% af aktierne, der er ca. 17,2 mio. aktier, overført til New York Stock Exchange. Aktiekursen var 52 dollars på udstedelsestidspunktet. På den første trading day, steg aktiekursen til næsten 56 dollars. Udbyttet på IPO var $ 894,4 millioner dollar.

Auteur