Hvordan kan man købe Prada SpA-aktier?

Det Italienske luksus modehus Prada har specialiseret sig i håndtasker i læder, sko, tøj, parfume, rejsetilbehør og andet tilbehør. Hovedkvarteret for dette luksuriøse modehus ligger i Milano, Italien. Vil du selv investere i Prada? Denne artikel viser dig, hvordan og hvor du kan købe Prada aktier.

Hvordan kan man investere i Prada aktier?

Har du lyst til at købe Carlsberg aktier? Du kan handle direkte med Carlsberg-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Carlsberg-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Carlsberg-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for prada lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på prada? Grafen nedenfor viser, hvordan prada s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om prada:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om prada.

Analyse af prada:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge prada-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan prada-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for prada de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på prada gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at prada vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for prada, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Virksomhedens historie

I 1913 blev virksomheden grundlagt af brødrene Mario og Martina Prada. Dyre varer blev solgt i Fratelli Prada lædervarebutikken. Der blev også importeret Engelske damper bukser og håndtasker.

Miuccia Prada arvede virksomheden i 1978 og besluttede at begynde at lave rygsække. De første rygsække blev lanceret i 1979. Rygsækkene blev en kommerciel succes. Miuccia Prada og hendes forretningspartner Patrizio Bertelli søgte derefter engros regnskaber for deres tasker i luksuriøse stormagasiner og butikker over hele verden. I 1983 åbnede Prada en anden butik i centrum af Galleria Vittorio Emanuele.

Buy Prada shares

International ekspansion

I 1983 begyndte selskabets ekspansion. Der blev åbnet steder på fremtrædende indkøbscentre i Paris, London, Madrid og New York.

I 1984 blev der lanceret en skydedør, og i 1985 kom den klassiske Prada håndtaske på markedet. I 1989 blev der lanceret en indsamling af kvinder, der var klar til at blive taget i brug. Det var tegninger med smalle taljer og smalle bælter. De overdådige stoffer, rene linjer og grundfarver øgede Prada ‘s popularitet.

Dens originalitet gjorde Prada til et af de mest indflydelsesrige modehuse. Prada mærket blev et symbol på premium status i 1990’erne.

Klager over Prada: Black Face

I December 2018 var der klager over, at nyt tilbehør og displays i Prada-butikker ville indeholde billeder med sort ansigt. Prada blev tvunget til at fjerne tilbehør og skærm fra sine butikker. Rosen sprede sig online, da en New Yorker i et Facebook-indlæg beskyldte Prada for at bruge ” Sambo-lignende billeder. ” Prada besluttede at fjerne produkterne. I et tweet sagde Prada, at det afskyr alle former for racisme og racistiske billeder, og at det aldrig havde til hensigt at fornærme nogen.

Denne form for nyheder pletter Pradas omdømme og kan lægge pres på aktiekursen. Derfor, hvis du vil investere i Prada, er det vigtigt at følge de seneste nyheder nøje. På denne måde kan du undgå at miste en masse penge, når aktiekursen tager en næse.

Stærk genopretning af aktiekurser i 2020

I januar 2021 meddelte Prada, at det igen var blevet et rentabelt selskab inden udgangen af 2020. Dette skyldes til dels det stærke opsving i Kina. Salget er nu helt genoprettet. I januar 2021 er salget på samme niveau som før pandemien startede. I de sidste to måneder af 2020 steg selskabets aktier til den højeste pris siden 2015. Denne vækst vil sandsynligvis fortsætte i 2021. At købe Prada aktier er derfor absolut værd at overveje.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *