Hvordan kan man købe Harley-Davidson aktier?

Harley-Davidson er en kendt Amerikansk producent af motorcykler. Motorcyklerne er også kendt på internationalt plan, hvilket gør det interessant at købe deres aktier. I denne artikel vil vi drøfte, hvordan du bedst kan investere i Harley-Davidson.

Hvor kan man købe Harley-Davidson aktier?

Har du lyst til at købe Harley-Davidson aktier? Du kan handle direkte med Harley-Davidson -aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Harley-Davidson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Harley-Davidson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Harley-Davidson lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Harley-Davidson? Grafen nedenfor viser, hvordan Harley-Davidson s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Harley-Davidson:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Harley-Davidson.

Analyse af Harley-Davidson:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Harley-Davidson-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Harley-Davidson-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Harley-Davidson de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Harley-Davidsongøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Harley-Davidson vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Harley-Davidson, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Harley-Davidson

Det Amerikanske selskab Harley-Davidson producent motorcykler. De er pålidelige motorcykler med genkendelig lyd. Disse motorcykler har en forbrændingsmotor med en cylindervolumen på mindst 601 cm3 og højst 1900 cm3. Dette firmaets hovedkontor ligger i Milwaukee, Wisconsin.

Virksomhedens historie

William S. Harley og Arthur Davidson arbejdede på deres første motorcykel i 1901. De ville bygge en motorcykel der var let at klare, og som gav og behagelig oplevelse. Brødrene Walter og William Davidson var også med til at bygge den første motorcykel.

I 1903 blev de første modeller præsenteret for offentligheden. Efter 1903 købte flere og flere forskellige modeller på markedet. Mærket blev virkelig berømt i Anden Verdenskrig. På det tidspunkt blev mange motorcykler leveret til USA. Hæren. Disse Liberator motorcykler havde en ventilmotor på 750 cm3.

USA og Europa er vigtige markeder for virksomheden. Cirka 60% af motorcyklerne sælges i USA. Tre fjerdedele af salget realiseres i USA og Europa. Australien, Japan og Canada er også vigtige markeder. Hvis du vil investere i Harley-Davidson, er det vigtigt at holde øje med virksomhedens største markeder.

Køb Harley Davidson aktier

Salg og tilbagekøb af virksomheden

Kort efter Harley-Davidsons børsintroduktion i 1965 forsøgte Bangor Punta Corporation en fjendtlig overtagelse af selskabet. Det chokerede bestyrelsesmedlem i selskabet besluttede sig for selv at finde en egnet overtagelses kandidat.

Den egnede kandidat var American Machine and Foundries (AFM). Dette er et konglomerat af virksomheder med alle mulige produkter. I januar 1969 blev Harley-Davidson solgt til AFM. I 1971 blev Gus Davis direktør for selskabet. Han var den første instruktør, der ikke var medlem af familien Harley eller Davidson.

Under ledelse af Willie G. Davidson, som var barnebarn af grundlæggeren Arthur Davidson, blev der i februar 1981 underskrevet en hensigtserklæring med AMF om tilbagekøb af Harley-Davidson. Da handlen blev gennemført den 16. juni 1991, blev Harley-Davidson købt tilbage for et beløb på 75 millioner dollars.

Harley-Davidson ramt af handelskonflikt mellem USA og Den Europæiske Union

I 2019 er Harley-Davidson et af de virksomheder, der er berørt af handels konflikten mellem USA og EU. De importafgifter, som EU har indført, har bidraget til, at overskuddet faldt med 24% i sidste kvartal. Men denne nedgang i fortjenesten var mindre, end analytikere havde forudsagt.

I de to år, der har ført frem til 2019, er Harley-Davidson mere hyppigt blevet ramt af de importafgifter, som EU og Kina har indført. Disse importtoldsatser var gengældelse for importafgifterne på Europæiske og Kinesiske varer, som blev indført af Amerikanerne.

Vi importerer importtold på udenlandske produkter, som gør produkter importeret af Harley-Davidson dyrere. I 2019 kostede handelstvister selskabet ca. 120 mio. USD.

Det er derfor tilrådeligt at købe Harley-Davidson-aktier for at holde øje med den økonomiske situation. Er den politiske ustabilitet stigende? Så ville det være klogt at vente med at investere.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *