Hvordan kan man købe General Electric aktier?

Har du lyst til at investere i General Electric aktier? Det er muligt! I denne artikel kan du læse direkte, hvor og hvordan du køber General Electric aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe General Electric aktier?

General Electric er en stor multinational med en værdi af mange milliarder dollars, og virksomheden har en høj position i Forbes Global 2000. Tror du, at virksomheden vil opnå gode resultater i fremtiden? I så fald kan det være interessant at købe General Electric aktier.

Har du lyst til at købe General Electric aktier? Du kan handle direkte med General Electric-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for General-Electric-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for General-Electric-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for General Electric lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på General Electric? Grafen nedenfor viser, hvordan General Electric s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om General Electric:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om General Electric.

Analyse af General Electric:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge General Electric -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan General Electric-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for General Electric de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på General Electric gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at General Electric vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for General Electric, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i General Electric?

I årevis var General Electric en af de førende (elektronik) virksomheder i verden. Sådan er det stadig i dag. Virksomheden er indehaver af en række kritiske patenter, hvorfor mange investorer stadig kommer til General Electric med fuld tillid. Den forbedrede mangfoldighed, som virksomheden har kunnet indse, ser også ud til at være en meget positiv point.

På trods af disse positive punkter er det rigtigt, at General Electrics engang solide grundlag er blevet noget udhulet. Der er derfor tidligere blevet udsendt forskellige fortjeneste advarsler. På grund af denne overskud advarsel besluttede bestyrelsen derefter at halvere udbyttet. På den måde kunne der spares på 4,2 mia. USD. Det faktum, at General Electric forsvandt fra Dow Jones Industrial Average aktieindeks i 2018, kan også være et rødt flag for potentielle investorer. Som investor er det derfor særligt vigtigt at følge den seneste udvikling inden for General Electric.

En anden mulig risiko for en investering i General Electric er den tidligere sværvægter i finansafdelingen. Før krisen i 2008 kom ikke mindre end 50% af indkomsten fra denne afdeling. Problemet med finansielle tjenester er imidlertid, at resultaterne er meget cykliske, og en virksomhed kan komme i mange problemer, når det ikke går godt med økonomien. Som et resultat heraf har virksomheden stadig tabsgivende finansielle produkter.

Ledelsen i General Electric træffer undertiden middelmådige beslutninger. For eksempel solgte virksomheden en del af sin sundhedsafdeling for $ 20 mia. General Electric kunne godt bruge pengene, men samtidig er denne opdeling kritisk for virksomhedens rentabilitet. Det er derfor tvivlsomt, om ledelsen altid træffer de smarteste beslutninger. Inden du investere i General Electric aktie, er det derfor tilrådeligt at undersøge, hvilke beslutninger selskabets administrerende direktør ønsker at træffe.

I kølvandet på kreditkrisen havde General Electric brug for betydelig statsstøtte for at holde sig flydende. Selv nu er denne store virksomhed stadig i gang med at reorganisere sig selv. På ingen måde fungerer alle afdelinger godt, og der er stadig meget arbejde, der skal udføres. En investering i General Electric aktier er derfor bestemt ikke uden risiko.

Hvad er det som General Electric laver nu?

Sundhedspleje spiller en stadig vigtigere rolle i virksomheden General Electric. For eksempel arbejder de på løsninger, der muliggør tidlig opdagelse af sygdomme. Virksomhedens løsninger kan også hjælpe læger med at vælge den bedste behandling.

Virksomheden producerer også en masse løst udstyr. Tænk for eksempel på husholdningsapparater og belysning. Denne division klarer sig særligt godt, når økonomien udvikler sig godt.

Virksomheden har også opbygget en stærk position inden for infrastruktur. For eksempel leverer General Electric teknologi til brug af energi, olie, gas og vand til udviklingslande. På den måde kan General Electric yde et glimrende bidrag til et godt formål.

Endelig er General Electric også aktiv på det finansielle marked med sin GE Money division. De tilbyder for eksempel lån, som kan søges af forbrugere og iværksættere. Når økonomien er underudviklet, kan General Electric miste penge på disse lån.

Som du kan se, er General Electric aktiv på flere markeder. Denne mangfoldighed kan være en god grund til at købe General Electric aktier.

Køreplan for køb af GE -aktier

Har du lyst til at købe GE aktier? Følg derefter denne trin-for-trin-plan for straks at tilføje dine første General Electric aktier til din investeringsportefølje.

Et vigtigt første trin i handelen med GE aktier er at oprette en konto hos en børsmægler. En børsmægler, eller såkaldt broker, er en part, der kan købe og sælge aktier for dig. Det er vigtigt at vælge en pålidelig og fordelagtig part: På denne måde kan du opnå de bedste resultater med dine investeringer. Klik her at sammenligne de bedste mæglere.

Når du har åbnet en konto, er det andet trin at indsætte penge på din konto. Inden du kan gøre dette, skal du indtaste et par personlige oplysninger.

Når der er penge på din konto, kan du slå aktien op i det tredje trin. På din investeringskonto kan du bruge søgefunktionen til at finde General Electric aktien. Tryk på køb for at åbne ordre skærmen.

I det fjerde trin placerer du aktie ordren på GE aktien. Her skal du mindst udfylde det beløb, du vil købe General Electric aktier. Beslut selv, hvor stor en procentdel du ønsker, at GE aktier skal være en del af din investeringsportefølje. Beslut derefter, om du vil købe aktierne direkte til den aktuelle markedspris med en marked ordre eller til en bestemt pris med en limit ordre.

Det femte trin stopper aldrig rigtigt: Du skal hele tiden vurdere, om General Electric aktier stadig passer godt ind i din strategi. Hvis dette ikke er tilfældet, er det bedre at sælge General Electric aktierne.

En af de absolutte markedsledere på elektronik markedet

Først og fremmest er General Electric kendt for at være en af de absolutte markedsleder på elektronik market. Derudover er virksomheden også kendt for at være aktiv inden for fly, medicinsk udstyr og vedvarende energi såsom vindenergi. Finansielle tjenester er også en del af General Electrics tjenester. En bemærkelsesværdig kendsgerning er, at i Nordamerika sælger det Franske firma Thomson forbruger elektronik under navnet ‘General Electric Consumer Electronics’. Dette naturligvis sammen med General Electric selv.

Denne spredning på tværs af forskellige sektorer reducerer risikoen for en investering i General Electric. Det kan være attraktivt at købe aktier i en virksomhed med en risikospredning.

General Electric

General Electrics historie

Enhver interesseret i investering vil på et eller andet tidspunkt have hørt om General Electric. Det, som mange ikke ved, er, at vi er nødt til at gå tilbage til tiden for denne virksomheds oprindelse. Den person, der grundlagde det, var ingen anden end Thomas Edison! Edison åbnede sit laboratorium i Menlo Park i New Jersey i 1876. Dette laboratorium var det sted hvor nogle af verdens vigtigste opfindelser nogen sinde ville blive opfundet.

Thomas Edisons vigtigste opfindelse er uden tvivl den elektriske lampe. Da 1890 kom, havde Edison valgt at lade sine forskellige aktiviteter indgå i sit eget holdingselskab.

Navnet på dette holdingselskab var “Edison General Electric Company”. I de efterfølgende år (i slaget med konkurrent Thomson-Houston) ville mange indkøb af opfindelser og patenter finde sted. Dette resulterede i, at General Electric sammen med Thomson-Houston overtog imponerende marked positioner.

General Electric shares buy

Et tog fra 1970 produceret af General Electric

I 1892 skete der endelig en længe ventet fusion mellem de to selskaber, hvilket resulterede i General Electric Company. I år 2015 foretog General Electric en vigtig strategisk ændring. På det tidspunkt valgte virksomheden at frasælge en betydelig mængde af sine finansielle tjenester. I år 2018 den 26. juni forsvandt virksomheden fra Dow Jones Industrial Average aktieindeks.

Kort om General Electric

General Electric er en multinationel og global virksomhed. Virksomheden er kendt for handel med teknologi, elektronik og alle former for tjenester.

Tidligere, herunder året 2016, rangerede General Electric 68. blandt verdens største virksomheder ifølge Forbes Global 2000. Det har hovedsæde i Fairfield, Connecticut, USA.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *