Hvordan kan man købe eBay aktier?

eBay er kendt over hele verden. Med flere og flere mennesker på udkig efter gode tilbud online, kan et auktionswebsted som eBay klare sig godt. Overvejer du at investere i eBay ved at købe aktier? Læs derefter om de trin, du skal tage først!

Hvordan kan man købe eBay aktier?

Online platforme vil sandsynligvis fortsætte med at klare sig godt i fremtiden. De nye generationer er vant til online shopping og forlader ikke deres hjem snart. På eBay kan du også finde originale genstande, der kan tiltrække flere besøgende. Vækstperspektivet på et websted som eBay er derfor godt.

Har du lyst til at købe eBay aktier? Du kan handle direkte med eBay-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for eBay-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for eBay-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for eBay lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på eBay? Grafen nedenfor viser, hvordan eBay s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om eBay:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om eBay.

Analyse af eBay:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge eBay-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan eBay-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for eBay de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på eBay gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at eBay vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for eBay, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Investering i eBay i 6 trin

Du kan nemt investere i eBay ved at følge seks trin. Først skal du sammenligne forskellige børsmægler platforme. Ved at sammenligne de forskellige mæglere kan du finde den mest pålidelige og billige part, der forbedrer dine handelsresultater.

Når du har valgt en mægler, skal du åbne en konto. Dette tager ofte et par minutter. Du kan øve med en demo først, eller du kan vælge at indskud penge direkte.

Du skal derefter finde eBay-aktien inden for platformen. Dette gøres ved at søge efter ticker symbolet: EBAY. Med prishistorikken kan du derefter beslutte, om det er smart at åbne en investering i virksomheden.

Du skal derefter finde eBay aktien inden for platforme. Dette gør ved ved søge efter ticker symbolet: EBAY. Med prishistorikken kan du derefter beslutte, om det er smart at åbne og investere i virksomheden.

Når du har studeret aktien, skal du beslutte, om du vil købe aktien med det samme eller senere. Med en limit ordre indstiller du en pris, som du vil købe aktien til. På denne måde kan du komme ind på et tidspunkt, der synes attraktivt for dig.

Derefter skal du beslutte, hvor mange eBay-aktier du vil købe. Med en mægler som eToro kan du nemt købe til eBay-aktier. Dette øger ikke de relative transaktionsgebyrer. Det er hunden betyder at huske, at du sandsynligvis ikke bliver rig med en så lille investering.

Endelig er det vigtigt at holde øje med din investering. Evaluer jævnligt, om din investering stadig passer inden for din samlede investeringsportefølje. Nogle gange er du nødt til at sige farvel til din andel. Tag altid dine investeringsbeslutninger baseret på en strategi og ikke af panik!

Køb eBay-aktier

Hvad er eBays forretningsmodel?

Internet auktionsfirmaet eBay blev grundlagt i 1995. Virksomheden eBay er opdelt i de 3 segmenter Markedspladser, Betalinger og GSI. Platformen, der tilbydes af ebay.com muliggør handel med forskellige produkter. Denne platform bruges årligt af mere end 100 millioner konti. Dette er konti for små og store virksomheder såvel som privatpersoner. eBay modtager et gebyr for at levere denne service.

Større auktionsside

På auktionen eBay, et af de største auktionssider på internettet, kan alle tilbyde nye eller brugte genstande. Det er en global handelsplattform. Nogle gange tilbydes bizarre produkter på dette websted. Denne auktionsside bruges oftere og oftere. I 2007 var omsætningen 8,1 milliarder dollars. I 2013 var den samlede omsætning allerede 16 milliarder dollars. Tror du, at denne vækst vil fortsætte? Så kan det være klogt at investere i eBay.

Virksomhedens historie

Fra et bagrum i San Jose, Californien, blev eBay lanceret i 1995. Grundlæggeren af eBay ønskede at samle købere og sælgere på en internetplatform. De lykkedes klart. Grundlæggerens programmering eksperiment er nu den største handelsplatform i verden. Den succesrige virksomhed har filialer i Storbritannien, Frankrig, Holland, Kina, Indien, Australien og andre lande.

Erhvervelse af andre virksomheder

This type of acquisition contributed to the global success of the auction site. As an investor, it is smart to keep an eye on whether the company is considering new takeovers. If this is the case, you can consider buying eBay shares again.

EBay har overtaget flere selskaber. F.eks. blev det franske selskab iBzar overtaget i 2001. I 2002 blev det populære betalingsområde PayPal købt. Det var ikke uden grund. Det viste sig, at 50% af brugerne af PayPal allerede brugte eBay. Dette gjorde PayPal mere populær end deres betalingssystem Billpoint. EBay forblev ejer af PayPal indtil 2015. I 2015 blev PayPal offentliggjort.

I 2004 købte eBay den velkendte Hollandsk auktion Marktplaats.nl. eBay betalte 225 millioner dollars for det. Skype blev solgt for 65% til Silver Lake Partners i 2009. I marts 2001 overtog eBay GSI-handelen for 2,4 milliarder dollars. Dette selskab tilbyder en platform, hvor andre virksomheder kan sælge deres produkter.

Denne type erhvervelse bidrog til den globale succes på auktion området. Som investor er det klogt at holde øje med, om virksomheden overvejer nye overtagelser. Hvis dette er tilfældet, kan De overveje at købe eBay-aktier igen.

Verdensomspændende handel via eBay

eBay muliggør global handel. Når alt kommer til alt, kan brugere af eBay købe varer over hele verden. Desværre er det ikke altid muligt at kontrollere kvaliteten af produkterne og pålideligheden af sælgeren i denne globale handel. Produkter kan afvige fra beskrivelsen, eller nogle gange ankommer de ikke engang. Disse kan være trusler mod populariteten af eBay.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *