Hvordan kan man købe Chesapeake Energy Corporation aktier?

Virksomheden Chesapeake Energy Corporation er involveret i efterforskning af kulbrinter. Det Amerikanske hovedkontor for dem ligger i Oklahoma City, Oklahoma. Hvordan fik firmaet sit navn? Grundlæggeren valgte dette navn for at udtrykke sin kærlighed til Chesapeake Bay området. Har du lyst til at selv investere i dette selskab? Du kan gøre det ved at købe aktier! I denne artikel kan du læse, hvordan man investerer i Chesapeake Energy Corporation.

Hvordan kan man købe Chesapeake Energy Corporation aktier?

Har du lyst til at købe Chesapeake Energy Corporation aktier? Du kan handle direkte med Chesapeake Energy Corporation-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Chesapeake Energy Corporation aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Chesapeake Energy Corporation aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Fra stiftelse til børsnoteret selskab

Stifterne af Chesapeake Energy er Aubrey McClendon og Tom L. Ward. De startede firmaet i 1989. Sammen investerede de 50.000 dollars. Ward forlod firmaet i 2016. Han grundlagde firmaet SandRidge Energy.

Efter et første offentligt udbud blev Chesapeake Energy et børsnoteret selskab i 2003. Ved denne flotation blev selskabet vurderet til 25 millioner dollars.

Aktiviteter fra Chesapeake Energy

Virksomheden fokuserede på en strategi for boring af vandrette naturgas boringer. Disse vandrette naturgasboringer blev boret i unkonventionele reservoirer. På denne måde opbyggede virksomheden en betydelig position i Giddingsveld i det sydøstlige Texas og i Golden-Trend og Sholem Alechem felterne i det sydlige Central Oklahoma.

I de første år af det 21. århundrede steg priserne på naturgas. Dette gjorde de aktiviteter, som virksomheden fokuserede på på det tidspunkt, økonomisk gennemførlige. Fra 2000 og fremefter fokuserede virksomheden på ukonventionel boring i carbonater, tæt sandsten og skifer. Dette blev især gjort i de geologiske formationer Barnett Shale, Fayetteville Shale og Marcellus Formation.

Virksomheden fejrede sit tyve års dag ved at gå sammen med Orange County Chopper i 2009. De gjorde dette for at skabe den første komprimerede natural gas-drevet helikopter.

Aubrey McClendon skandalen

I 2013 blev Aubrey McClendon, administrerende direktør og medstifter af virksomheden, tvunget til at træde tilbage. Han blev tvunget til at træde tilbage, fordi han havde taget en personlig interesse i Chesapeake Wells. Aubrey McClendon lånte 1,1 mia. Dollars til finansiering af sin personlige andel på 2,5% i virksomhedens brønde uden at fortælle investorerne.

Han ledede også en personlig hedgefond på USD 200 millioner. Denne hedgefond handlede med varer, der også blev solgt af Chesapeake. Derudover lånte han penge fra et medlem af bestyrelsen for Chesapeake Energy. Den 2. marts 2016, en dag efter at en jury havde anklaget ham for overtrædelse af skatteloven, døde han i en ensidig bilulykke. Han var den eneste beboer.

Begivenheder som dette kan være et godt tidspunkt at aktivt handle med Chesapeake Energy-aktier. Ved at tage en handelsposition under dårlige og gode nyheder kan du generere et godt afkast.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *