Hvordan kan man købe Dropbox aktier?

Dropbox trådte ind på aktiemarkedet for nylig. Denne interessante teknologiske virksomhed klarede sig straks godt, og aktiekursen steg enormt. Også du kan investere i Dropbox aktien: men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Hvordan kan man købe Dropbox aktier?

Når du bruger en langsigtet strategi, kan du også vælge at købe Dropbox aktier. Aktierne tilføjes derefter til din portefølje. I dette tilfælde er det vigtigt at kontrollere virksomhedens finansielle tal. Kontroller også, om virksomhedens konkurrencesituation er stærk nok. Hvis du er overbevist om Dropbox ‘fremtidige potentiale, kan du købe aktierne og holde fast i dem i en længere periode.

Har du lyst til at købe Dropbox aktier? Du kan handle direkte med Dropbox-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen på Dropbox?

Er du nysgerrig efter, hvordan Dropbox aktien klarer sig? Diagrammet herunder viser dig den pris, du kan købe og sælge Dropbox CFD aktier til. Med knapperne kan du direkte åbne en investering position på aktien.

Hvordan tjener Dropbox penge?

Dropbox tjener penge ved at sælge betalte medlemskaber. Under standardkontoen kan du bruge to gigabyte opbevaringsplads. For en månedlig betaling på 10 dollars kan du gemme mere end en terabyte data.

Når man overvejer en investering i Dropbox, er det vigtigt at holde øje med, om virksomheden kan tjene penge. I årene 2018, 2019 og 2020 har Dropbox endnu ikke formået at tjene penge. I øvrigt er dette normalt for teknologi aktier: Fokus er ofte først på at opnå vækst.

Muligheder og farer

Administrerende direktør for Dropbox, Drew Houston, angav i Fortune, at de vil fokusere på software til store virksomheder. Dette kan være et interessant marked, da virksomheder er villige til at betale penge for god software. Desuden bliver det under indflydelse af corona pandemien stadig vigtigere at gemme filer online. Virksomheden har derfor indgået et partnerskab med de kendte Zoom Video Communication.

En stor risiko for at købe Dropbox aktier er den høje konkurrence. Virksomheden skal fortsat adskille sig fra andre tech giganter, der tilbyder lignende tjenester. Det er derfor tvivlsomt, om Dropbox formår at forblive tilstrækkeligt særpræg.

Hurtig guide: Sådan køber du Dropbox aktier

Du kan købe dine første Dropbox aktier i tre trin. Et vigtigt første skridt er at vælg en børsmægler. Hos en børsmægler, eller såkaldt broker kan du købe og sælge aktier. Det er vigtigt at vælge en pålidelig part, hvor du kan handle til lave kurser i de værdipapirer, du er interesseret i.

Når du har åbnet en konto, er det vigtigt at undersøge Dropbox virksomheden grundigt. Først når du er overbevist om fremtidsudsigterne, er det klogt at købe aktierne.

Du køber derefter aktierne ved hjælp af et marked eller en limit ordre. Med en limit ordre køber du aktierne til den aktuelle pris, mens du med en limit ordre kan fastsætte en pris, som du køber aktierne til.

IPO af Dropbox

dropbox

Dropbox er registreret til det velkendte teknologi indeks Nasdaq. Umiddelbart efter lanceringen steg andelen i værdi. Efter den første dag var aktien allerede steget med 35% i værdi. Folk, der investerede på børsnoteringsdagen, IPO dagen, opnåede hurtigt et godt resultat.

Opbevaring af data online er stadig meget relevant. Dette gør det muligt for virksomheden at operere på et populært marked med gode fremtidsudsigter. Der er dog også stor konkurrence fra cloud storage fra store firmaer som f.eks Amazon, Apple, Google og Microsoft.

Generel information om virksomheden

Dropbox tilbyder opbevaring tjenester via cloud. Virksomheden har flere hundrede millioner brugere. Ikke kun forbrugere bruger Dropboxs opbevaring tjenester, men også mange små og store virksomheder.

Virksomheden blev grundlagt for et par år siden af Drew Houston. Denne topchef i virksomheden sagde i et interview sidste år, at den årlige omsætning af Dropbox er mere end 1 milliard dollars. Dropbox tjener penge ved at tilbyde udvidelsespakker til sine opbevaring tjenester. Du kan gemme dine dokumenter gratis i Dropbox, men du skal betale, hvis du vil have mere opbevaringsplads. Det er klart, at denne indtjeningsmodel fungerer godt for Dropbox i betragtning af virksomhedens høje omsætning.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *