Hvordan kan man købe Dropbox aktier?

Dropbox trådte ind på aktiemarkedet for nylig. Denne interessante teknologiske virksomhed klarede sig straks godt, og aktiekursen steg enormt. Også du kan investere i Dropbox aktien: men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Hvordan kan man købe Dropbox aktier?

Når du bruger en langsigtet strategi, kan du også vælge at købe Dropbox aktier. Aktierne tilføjes derefter til din portefølje. I dette tilfælde er det vigtigt at kontrollere virksomhedens finansielle tal. Kontroller også, om virksomhedens konkurrencesituation er stærk nok. Hvis du er overbevist om Dropbox ‘fremtidige potentiale, kan du købe aktierne og holde fast i dem i en længere periode.

Har du lyst til at købe Dropbox aktier? Du kan handle direkte med Dropbox-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Dropbox aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Dropbox aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Dropbox lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Dropbox ? Grafen nedenfor viser, hvordan Dropbox s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Dropbox :

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Dropbox .

Analyse af Dropbox:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Dropbox-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Dropbox-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Dropbox de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Dropbox gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Dropbox vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Dropbox, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvordan tjener Dropbox penge?

Dropbox tjener penge ved at sælge betalte medlemskaber. Under standardkontoen kan du bruge to gigabyte opbevaringsplads. For en månedlig betaling på 10 dollars kan du gemme mere end en terabyte data.

Når man overvejer en investering i Dropbox, er det vigtigt at holde øje med, om virksomheden kan tjene penge. I årene 2018, 2019 og 2020 har Dropbox endnu ikke formået at tjene penge. I øvrigt er dette normalt for teknologi aktier: Fokus er ofte først på at opnå vækst.

Muligheder og farer

Administrerende direktør for Dropbox, Drew Houston, angav i Fortune, at de vil fokusere på software til store virksomheder. Dette kan være et interessant marked, da virksomheder er villige til at betale penge for god software. Desuden bliver det under indflydelse af corona pandemien stadig vigtigere at gemme filer online. Virksomheden har derfor indgået et partnerskab med de kendte Zoom Video Communication.

En stor risiko for at købe Dropbox aktier er den høje konkurrence. Virksomheden skal fortsat adskille sig fra andre tech giganter, der tilbyder lignende tjenester. Det er derfor tvivlsomt, om Dropbox formår at forblive tilstrækkeligt særpræg.

Hurtig guide: Sådan køber du Dropbox aktier

Du kan købe dine første Dropbox aktier i tre trin. Et vigtigt første skridt er at vælg en børsmægler. Hos en børsmægler, eller såkaldt broker kan du købe og sælge aktier. Det er vigtigt at vælge en pålidelig part, hvor du kan handle til lave kurser i de værdipapirer, du er interesseret i.

Når du har åbnet en konto, er det vigtigt at undersøge Dropbox virksomheden grundigt. Først når du er overbevist om fremtidsudsigterne, er det klogt at købe aktierne.

Du køber derefter aktierne ved hjælp af et marked eller en limit ordre. Med en limit ordre køber du aktierne til den aktuelle pris, mens du med en limit ordre kan fastsætte en pris, som du køber aktierne til.

IPO af Dropbox

dropbox

Dropbox er registreret til det velkendte teknologi indeks Nasdaq. Umiddelbart efter lanceringen steg andelen i værdi. Efter den første dag var aktien allerede steget med 35% i værdi. Folk, der investerede på børsnoteringsdagen, IPO dagen, opnåede hurtigt et godt resultat.

Opbevaring af data online er stadig meget relevant. Dette gør det muligt for virksomheden at operere på et populært marked med gode fremtidsudsigter. Der er dog også stor konkurrence fra cloud storage fra store firmaer som f.eks Amazon, Apple, Google og Microsoft.

Generel information om virksomheden

Dropbox tilbyder opbevaring tjenester via cloud. Virksomheden har flere hundrede millioner brugere. Ikke kun forbrugere bruger Dropboxs opbevaring tjenester, men også mange små og store virksomheder.

Virksomheden blev grundlagt for et par år siden af Drew Houston. Denne topchef i virksomheden sagde i et interview sidste år, at den årlige omsætning af Dropbox er mere end 1 milliard dollars. Dropbox tjener penge ved at tilbyde udvidelsespakker til sine opbevaring tjenester. Du kan gemme dine dokumenter gratis i Dropbox, men du skal betale, hvis du vil have mere opbevaringsplads. Det er klart, at denne indtjeningsmodel fungerer godt for Dropbox i betragtning af virksomhedens høje omsætning.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *