Køb af Decred: Hvordan kan man investere i Decred?

Selvfølgelig er det i øjeblikket muligt at investere i tusindvis af kryptovalutaer på hele det digitale valutamarked. Decred er et af de projekter, der har oplevet stor vækst i løbet af de sidste par måneder. Da ikke alle kender Decred endnu, vil vi gerne give dig mere information om denne kryptovaluta. Ved at læse denne artikel får du et klart svar på følgende spørgsmål: investerer du i Decred klogt eller ej? På denne måde står du ikke over for overraskelser.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Decred?

Decred er også kendt som den demokratiske kryptovaluta. Fordi alle, der ejer Decred, kan stemme om den fremtidige udvikling, kan du også bestemme fremtiden for denne mønt. Miners belønnes også rimeligt med Decred mønten: du har ikke brug for en supercomputer til at udvinde Decred mønter. Tror du på, at Decred kan stige i popularitet i fremtiden? I så fald kan det være smart at investere i Decred ved at købe kryptovalutaen.

Du kan handle i Decred på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Decred ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Decred.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Decred.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Decred for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Decred blive købt på din konto!

Hvad betyder Decred – projektets mål

Decred blev lanceret i februar 2016. Dette projekt sigter mod at være en åben og selvfinansierende kryptovaluta baseret på samfundsstyring. Et af de mest interessante aspekter af Decred kryptovaluta de forsøger at kombinere forståelsen af digitale valutaer somBitcoin med en form for decentral styring.

Dette gøres ved brug af forskellige mining protokoller. Inkluderingen af en form for regeringsførelse i protokoller, hvor deltagerne kan stemme, er noget, der har været brugt af flere og flere kryptokurver for nylig. Dette ses som en af de mest effektive måder at forhindre uenigheder mellem udviklere.

Decred lancerede hovednettet med det formål at skabe en valuta, der ville være et virkelig decentraliseret økosystem. De gør dette ved at bruge en teknik, der ligner Bitcoin. I øjeblikket Bitcoin bruger mining ved hjælp af Proof-of-Work-algoritmer. Det betyder, at miners forsøger at knække komplicerede matematiske algoritmer ved hjælp af kraftfulde computere.

Nogle minears har formået at udvikle specifikke maskiner kaldet Application Specific Integrated Circuits (ASIC’er). Disse ASIC’er kan udvinde Bitcoin meget mere effektivt ved at bruge SHA256 -hash -algoritmen. Det betyder, at de minears har disse maskiner, kan overgå de andre mindre minears. Dette fører til store og centraliserede mining puljer.

Decred kan modvirke dette ved hjælp af et hybrid mining system. Decred kryptovaluta bruger en kombination af en Mining-algoritme til Proof-of-Work (PoW) og Proof-of-Stake (PoS). I modsætning til PoW mining drift kræves ingen beregninger i en PoS. Decred bruger stadig PoW -mining drift til at verificere transaktioner. Nu er hash algoritmen Decred -brug forsynet med “blake” algoritmen. Det betyder, at miners ikke længere kan bruge ASIC maskiner til at overtage.

Alt, hvad der kræves i en PoS -model, er, at deltagerne i netværket forpligter et bestemt antal mønter til transaktionen. Disse mønter bekræfter transaktionerne uden at skulle beregne alle mulige komplicerede summer. Synes du, det er vigtigt, at alle kan få gavn af minedrift? I så fald kan det være smart at investere i Decred.

Stemmeret med Decred

PoS -modellen har mange andre fordele. Det er ikke kun de transaktioner, der udføres inden for projektet, der påvirkes. De brugere, der har tokens, kan også deltage i afstemninger om platformens fremtid. Et eksempel på et vigtigt møde, der blev foreslået samfundet, var implementering af særlige protokoller om beskyttelse af fortrolige oplysninger. Decred teamet ønskede nogle af de anonymitet funktioner, som mønter kan lide Monero havde. De gjorde derefter dette til en afstemning, en afstemning, som stort set alle kunne deltage i.

Brugerne fik stemmeret om de vigtigste beslutninger, der ville præge teknologien i fremtiden. Afstemning finder sted via Decred ved hjælp af brugere, der køber “billetter”. Disse billetter koster en vis mængde DCR. Selvom du betaler for disse billetter, får du det tilbage i slutningen. Det betyder, at du ikke behøver at betale penge for faktisk at deltage. Gennem dette system håber de at give det en demokratisk karakter for de andre brugere. Dette gør det til et projekt, der virkelig sætter brugernes interesser i første række.

Tror du, at det er vigtigt at have indflydelse på fremtiden for en kryptovaluta? I så fald kan det være attraktivt at købe Decred kryptovaluta.

Investere i Decred igennem en børs

Ved at investere i Decred selv er det muligt at opnå et højt afkast, selvom dette altid er tvivlsomt. Investering i Decred foregår generelt på en børs. På en børs kan du købe dine decred mønter. Der er mange udvekslinger, du kan vælge imellem. Kendte børser, hvor du altid kan handle kryptovaluta Bitvavo. Disse børser gør det også muligt at gemme dine mønstre sikkert.

Konklusion – skulle man investere i Decred?

En stor del af krypto samfundet mener, at Decred virkelig vil opleve en enorm vækst, hvis de formår at nå alle deres mål. Nu hvor Decred har været aktiv i lang tid, og de allerede har vist meget af, hvad de kan, er det naturligvis ikke en dårlig idé. Hvis du selv ser en fremtid i Decred, ville du være klogt at investere noget kapital i denne kryptovaluta. Der er dog ingen garanti for, at alt vil fungere. I sidste ende vil det altid være et personligt valg at træffe. Denne artikel vil dog give dig en bedre idé om Decred.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *