Køb af Enjin: hvordan kan man investere i Enjin?

Chancerne er store, at du også gerne vil investere i kryptovaluta, der er trods alt en grund til, at vores artikel fanger din opmærksomhed. Hvis du er interesseret i altcoins, er det klogt at inkludere Enjin i din krypto portefølje. Ikke alle ved, hvad Enjin er, og hvad du rent faktisk kan gøre med det. Det er på tide at ændre dette. I denne artikel viser vi dig alt, hvad du har brug for at vide om at investere i Enjin. Hvis du læser den grundigt, vil der ikke være flere overraskelser, når du begynder at investere i Enjin.

Hvor kan man købe Enjin?

Gaming blomstrer, og kryptovaluta Enji udnytter smart dette. Med Enji kan spillere købe produkter i gaming og virkelig eje dem. Det er derefter muligt at bruge disse ting i andre spil. Et spil som Fortnite viser, at der kan tjene mange penge ved at sælge gaming artikler. En investering i Enji kunne derfor blive god.

Har du lyst til at købe Enji kryptovalutaen? Du kan gøre det hurtigt online! Hos Binance kan du købe Argon til meget lave priser: Du betaler aldrig mere end 0,1% i transaktionsgebyrer, når du køber kryptovaluta hos Binance. Brug knappen herunder til at åbne en konto med Binance med det samme:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Hvordan kan man aktivt investere i Enji?

Har du lyst til at aktivt investere i Enji? Det er muligt med en online børsmægler! Hos en online børsmægler kan du bruge CFD’er til at satse på både den faldende og stigende Enji. På eToro kan du prøve at handle CFD-kryptovaluta helt gratis og risikofrit med en demo. Brug knappen herunder til at åbne en konto med eToro med det samme:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder Enjin? – projektets mål

Lad os først se på, hvad Enjin egentlig er. Enjin kan klassificeres som en blockchain gaming platform. Denne platform fokuserer på at indsamle varer i spillet, der virkelig ejes af brugeren. Platformen tilbyder mange metoder til at oprette digitale aktiver til brug i flere videospil. Et eksempel er indsamlingen af et trofæ i selve spillet.

Blockchain gaming giver spillere mulighed for faktisk at eje in-game-tingene. De kan derefter bytte dem for penge eller for noget andet. Enjin platformen gør således meget smart brug af Blockchain teknologi. Dette medfører følgende fordele:

  • Ownership of the in-game items – den største fordel er, at brugerne virkelig får ejerskab af de varer, der købes eller optjenes i spillene. Dette gøres fuldstændigt med transaktioner, der ikke kan censureres baseret på Ethereumblockchain.
  • Convenient exchange of value – digitale varer kan handles eller sælges direkte af brugerne. Dette er selvfølgelig ideelt til spilverdenen, da det gør det meget lettere at sælge i gaming artikler. Enjin Wallet giver brugerne adgang til decentrale centraler såsom Kyber Network og Changelly. Her kan de sælge tokens for penge eller for andre former for kryptovaluta.
  • One wallet for all items – Enjin Wallet brugere kan gemme deres digitale aktiver et enkelt sted. Dette eliminerer behovet for, at brugerne opretter alle slags separate tegnebøger. Med dette projekt er det muligt let at holde styr på alt på ét sted.

Betydningen af blockchain gaming

En af de unikke fordele ved Blockchain gaming er muligheden for at oprette emner, der kan bruges i forskellige spil fra forskellige udviklere. Det betyder, at spillerne kan tage deres genstande mellem spil som om det var en enkelt verden (også kendt som Multiverse).

Multiverse elementer er mulig, fordi aktiver gemmes på en decentraliseret blockchain så uafhængige udviklere har alle adgang til varen. For at opmuntre til udviklingen af cross game elementer annoncerede Enjin sit nyeste aktiv Stormwall. Det er et eksempel på, hvad vi kan forvente med dets spilaktiver.

Stormwall er et skjold, der bevæger sig hen over Enjins Multiverse af spil. I videoen herunder ser vi Stormwall som et spilbart element i 32 forskellige spil, herunder 9Lives Arena, Age of Rust, Cats in Mechs og mere. Med den stigende popularitet af spil kan det bestemt være interessant at investere i Enjin.

Brug af ENJ token

Enjin projektet gør brug af det særlige Enjin token, også kendt som ENJ. Værdien af dette token er vigtig for at gemme dine mønter i din tegnebog. Tokens låses, når genstande oprettes og frigives, når genstande ødelægges. Varer gemmer en vis mængde ENJ. ENJ fra in-game-elementer kan kun ekstraheres ved at ødelægge elementet.

Dette skaber en situation, hvor mere og mere ENJ er låst inde. Som følge heraf falder den samlede beholdning, efterhånden som der bruges flere spil. Dette får derfor mønten til at blive mere værdifuld på grund af knaphed. Du kan tænke på det som en form for “digitalt guld”, ligesom Bitcoin for eksempel. Den stigende mangel kan være en god grund til at investere i Enjin.

Samarbejde med Enjin

Enjin indgår partnerskab med andre projekter og virksomheder. For eksempel har Enjin indgået et partnerskab med præsidenten for Blockchain Gaming samfundet. De har også et partnerskab med den velkendte udbyder Unity. Desuden har de indgået et samarbejde med smartphone producenten Samsung Electronicssom teknologileverandør. Enjin Wallet kører derfor helt på Samsungs egen Keystore -blockchain. Samsung planlægger at støtte Enjin tokens, hvilket er gode nyheder for fremtiden for kryptovaluta.

Investere i Enjin igennem en børs

Folk, der ønsker at investere i Enjin, skal kigge efter en god udveksling. Som du sikkert ved, er børsen stedet, hvor du kan købe alle former for kryptokurver. Det er vigtigt at vælge en pålidelig udbyder, hvis du vil handle og opbevare dine mønter sikkert. Kendte udbydere kan lide eToroeller Bitvavo gør det muligt for dig som nybegynder at købe mønterne let. Ved at handle CFD -produkter behøver du ikke engang at overføre dine mønter til en særlig wallet mere.

Konklusion – skulle man investere i Enjin?

Oplysningerne i denne artikel skulle have gjort det muligt for dig at lære lidt mere om fordelene ved at investere i et projekt som Enjin. Om du selv skal investere i det, afhænger dog helt af din personlige holdning til fremtiden for den digitale valuta. Hvis du tror, at Enjin vil klare sig godt, er det logisk klogt at investere i projektet. Hvis du tror, at et andet projekt vil tage overskuddet med hjem, så er der mange andre mønter at vælge imellem.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *