Køb af Enjin: hvordan kan man investere i Enjin?

Chancerne er store, at du også gerne vil investere i kryptovaluta, der er trods alt en grund til, at vores artikel fanger din opmærksomhed. Hvis du er interesseret i altcoins, er det klogt at inkludere Enjin i din krypto portefølje. Ikke alle ved, hvad Enjin er, og hvad du rent faktisk kan gøre med det. Det er på tide at ændre dette. I denne artikel viser vi dig alt, hvad du har brug for at vide om at investere i Enjin. Hvis du læser den grundigt, vil der ikke være flere overraskelser, når du begynder at investere i Enjin.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Enjin?

Gaming blomstrer, og kryptovaluta Enji udnytter smart dette. Med Enji kan spillere købe produkter i gaming og virkelig eje dem. Det er derefter muligt at bruge disse ting i andre spil. Et spil som Fortnite viser, at der kan tjene mange penge ved at sælge gaming artikler. En investering i Enji kunne derfor blive god.

Du kan handle i Enjin på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Enjin ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Enjin.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Enjin.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Enjin for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Enjin blive købt på din konto!

Hvad betyder Enjin? – projektets mål

Lad os først se på, hvad Enjin egentlig er. Enjin kan klassificeres som en blockchain gaming platform. Denne platform fokuserer på at indsamle varer i spillet, der virkelig ejes af brugeren. Platformen tilbyder mange metoder til at oprette digitale aktiver til brug i flere videospil. Et eksempel er indsamlingen af et trofæ i selve spillet.

Blockchain gaming giver spillere mulighed for faktisk at eje in-game-tingene. De kan derefter bytte dem for penge eller for noget andet. Enjin platformen gør således meget smart brug af Blockchain teknologi. Dette medfører følgende fordele:

  • Ownership of the in-game items – den største fordel er, at brugerne virkelig får ejerskab af de varer, der købes eller optjenes i spillene. Dette gøres fuldstændigt med transaktioner, der ikke kan censureres baseret på Ethereumblockchain.
  • Convenient exchange of value – digitale varer kan handles eller sælges direkte af brugerne. Dette er selvfølgelig ideelt til spilverdenen, da det gør det meget lettere at sælge i gaming artikler. Enjin Wallet giver brugerne adgang til decentrale centraler såsom Kyber Network og Changelly. Her kan de sælge tokens for penge eller for andre former for kryptovaluta.
  • One wallet for all items – Enjin Wallet brugere kan gemme deres digitale aktiver et enkelt sted. Dette eliminerer behovet for, at brugerne opretter alle slags separate tegnebøger. Med dette projekt er det muligt let at holde styr på alt på ét sted.

Betydningen af blockchain gaming

En af de unikke fordele ved Blockchain gaming er muligheden for at oprette emner, der kan bruges i forskellige spil fra forskellige udviklere. Det betyder, at spillerne kan tage deres genstande mellem spil som om det var en enkelt verden (også kendt som Multiverse).

Multiverse elementer er mulig, fordi aktiver gemmes på en decentraliseret blockchain så uafhængige udviklere har alle adgang til varen. For at opmuntre til udviklingen af cross game elementer annoncerede Enjin sit nyeste aktiv Stormwall. Det er et eksempel på, hvad vi kan forvente med dets spilaktiver.

Stormwall er et skjold, der bevæger sig hen over Enjins Multiverse af spil. I videoen herunder ser vi Stormwall som et spilbart element i 32 forskellige spil, herunder 9Lives Arena, Age of Rust, Cats in Mechs og mere. Med den stigende popularitet af spil kan det bestemt være interessant at investere i Enjin.

Brug af ENJ token

Enjin projektet gør brug af det særlige Enjin token, også kendt som ENJ. Værdien af dette token er vigtig for at gemme dine mønter i din tegnebog. Tokens låses, når genstande oprettes og frigives, når genstande ødelægges. Varer gemmer en vis mængde ENJ. ENJ fra in-game-elementer kan kun ekstraheres ved at ødelægge elementet.

Dette skaber en situation, hvor mere og mere ENJ er låst inde. Som følge heraf falder den samlede beholdning, efterhånden som der bruges flere spil. Dette får derfor mønten til at blive mere værdifuld på grund af knaphed. Du kan tænke på det som en form for “digitalt guld”, ligesom Bitcoin for eksempel. Den stigende mangel kan være en god grund til at investere i Enjin.

Samarbejde med Enjin

Enjin indgår partnerskab med andre projekter og virksomheder. For eksempel har Enjin indgået et partnerskab med præsidenten for Blockchain Gaming samfundet. De har også et partnerskab med den velkendte udbyder Unity. Desuden har de indgået et samarbejde med smartphone producenten Samsung Electronicssom teknologileverandør. Enjin Wallet kører derfor helt på Samsungs egen Keystore -blockchain. Samsung planlægger at støtte Enjin tokens, hvilket er gode nyheder for fremtiden for kryptovaluta.

Enjin

Investere i Enjin igennem en børs

Folk, der ønsker at investere i Enjin, skal kigge efter en god udveksling. Som du sikkert ved, er børsen stedet, hvor du kan købe alle former for kryptokurver. Det er vigtigt at vælge en pålidelig udbyder, hvis du vil handle og opbevare dine mønter sikkert. Kendte udbydere kan lide Bitvavoeller Bitvavo gør det muligt for dig som nybegynder at købe mønterne let. Ved at handle CFD -produkter behøver du ikke engang at overføre dine mønter til en særlig wallet mere.

Konklusion – skulle man investere i Enjin?

Oplysningerne i denne artikel skulle have gjort det muligt for dig at lære lidt mere om fordelene ved at investere i et projekt som Enjin. Om du selv skal investere i det, afhænger dog helt af din personlige holdning til fremtiden for den digitale valuta. Hvis du tror, at Enjin vil klare sig godt, er det logisk klogt at investere i projektet. Hvis du tror, at et andet projekt vil tage overskuddet med hjem, så er der mange andre mønter at vælge imellem.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *