Køb af IOST: Hvordan kan man investere i IOST?

I de senere år har fremkomsten af blockchain teknologi været uden fortilfælde. IOST er kommet ud af denne trend. IOST er en blockchain, der formår at forbinde enheder via et decentraliseret netværk. På denne måde kan et smart hus fx designes. Teknologien virker meget lovende.


IOST er også forbundet med en kryptovaluta som kaldes for IOST token. I denne artikel vil vi se nærmere på IOST. Vi ser på oprindelsen, udviklingen, ejendommene og køb og salg af kryptoen. Til sidst vil vi diskutere, om det kan være smart at investere i IOST.

Hvordan kan man købe IOST?

IOST ønsker at stille en platform til rådighed for IoS, der står for Internet of Services. Med Huds kan oplysninger gemmes sikkert, og dApps og smarte kontrakter gør det muligt at oprette tjenester og produkter til platformen. En stor fordel ved IOST er, at denne blockchain teknologi er skalerbar, hvilket er et stort problem med bitcoin. Det er derfor investeringer i IOST kan fungere godt.

Har du lyst til at investere i IOST ved at tilføje kryptovaluta til din portefølje? Du kan gøre det hos Binance. Binance er et pålideligt selskab, hvor du kan købe og sælge Holo krypto mønter til lave priser (maksimalt 0,1%). Brug knappen herunder til at åbne en konto hos Binance:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Har du lyst til at aktivt handle med IOST?

Har du lyst til at handle aktivt med CFD kryptokurver som IOST? I så fald kan du åbne en konto på eToro. eToro er en børsmægler, der er ideel til den trader, der aktivt ønsker at reagere på den seneste markedsudvikling. For eksempel kan du åbne korte positioner, så du også kan tjene på faldende priser. Brug knappen herunder til at åbne en konto på eToro med det samme:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder IOST?

IOST er et decentraliseret blockchain netværk, der gør det muligt at tilslutte og styre eksterne enheder. Dette er en decentral måde at realisere et smart hjem. For eksempel kan opvaskemaskiner, køleskabe, vaskemaskiner eller kaffemaskiner tilsluttes det.

Ved at bruge en app kan alle disse enheder fjernstyres. Derudover er IOST teknologien indstillet til at optimere brugen. Teknologien gør dette ved at analysere brugerdata. Det er et system, der har udviklet sig fra tingenes internet (IoT), hvilket gør Internet of Services (IoS) muligt. IoS gør brugen af blockchain teknologi i form af en service (f.eks. IOST) realistisk..

Investing in IOST

Hvordan opstod IOST?

IOST opstod fra begrænsningen af de første blockchain teknologier. Denne begrænsning skyldes hovedsageligt, at blockchains ikke var skalerbare. Dette holdt transaktionsomkostningerne høje. I det øjeblik en blockchain er skalerbar, kan flere og hurtigere transaktioner behandles. Denne volumen og hastighed reducerer igen omkostningerne pr. transaktion. Dette kan gøre en investering i IOST mere attraktiv.

Ifølge IOST ligger problemet med skalerbarhed i logfilen, der indeholder alle transaktionerne. Dette skal nu gemmes fuldt ud og konstant opdateres. Hver enhed i hele blockchain systemet skal derefter også deltage i transaktionen ved at give konsensus. Kombinationen af disse to funktioner gør traditionelle blockchains uskalerbare.

Hvad er målene med IOST?

Målene med IOST fokuserer på at løse de skalerbarhedsproblemer, som traditionelle blockchains oplever. Den løsning, IOST tilbyder, er baseret på decentral udveksling af produkter samt tjenester. IOST gør brug af ‘Efficient Distributed Sharding’ (EDS).

Det betyder, at enhederne, som skal give konsensus, opdeles i mindre grupper for at skabe et mindre netværk. På denne måde belastes hele netværket ikke med transaktionen, og der kan opnås skalerbarhed. Udover EDS har IOST også udviklet Believable First Consensus (BFC). Her er gruppen af kontrollerende enheder i en transaktion grupperet i ‘troværdige’ og ‘normale’ noder. Disse dannes under blockchain validering processen. Konsensus opnås ved en kombination af troværdige og normale noder, der giver deres konsensus. På denne måde kan der udføres op til 100.000 transaktioner i sekundet. Dette er mange gange højere end hvad blockchains i øjeblikket er i stand til at behandle.

Denne højere skalerbarhed gør IOST mere bredt anvendelig, hvilket kan være en god grund til at investere i kryptovalutaen.

Hvad er fordelene ved IOST?

  • Skalerbarhed: EDS og BFC udviklingen nævnt ovenfor gør det muligt at gøre denne blockchain -teknologi skalerbar.
  • Sikker og pålidelig: gennem videreudvikling af de traditionelle blockchains er det muligt at oprette et netværk, der er lige så pålideligt og skalerbart. På denne måde kan endnu flere transaktioner udføres pr. Sekund og til en lav pris pr. transaktion.
  • Globale transaktioner: globale decentraliserede transaktioner foretages ligetil af IOST teknologi. Den praktiske funktion med at skabe et smart hjem vil således appellere til mange forbrugere.

Hvad er ulemperne ved IOST?

Udover de mange fordele, IOST tilbyder, er der også en ulempe. EDS og BFC øger omfanget af transaktioner, men noget på bekostning af kontrol. Med traditionelle blockchains skal alle i et netværk give konsensus, men dette er ikke tilfældet med IOST på grund af problemer med skalerbarhed. Systemet bliver også lidt mere modtageligt for svindel.

Køb af IOST

Du kan nemt købe IOST krypto (IOSToken) via en online krypto udveksling. At holde IOSToken kan gøres via en hardware eller software wallet. Efter at have oprettet en konto på en kryptobørs kan du indbetale penge. Når du har opgraderet kontoen, kan du straks begynde at handle IOSToken.

Hvad skal du passe på, når du investerer i IOST?

Når du investerer i IOST, er det tilrådeligt at opbevare det i en wallet. Dette er den sikreste måde at holde krypto på. Den mest risikable mulighed er at holde krypto på en børs. Udvekslingen kan f.eks. hackes ved et cyberangreb.

Dine krypto mønter kan forsvinde, og du er ikke forsikret for dette. Dette er ulempen i forhold til almindelige banker, der tilbyder en sådan balance forsikring.

Find derfor ud af, om du vil bruge en software eller hardware wallet. En hardware wallet giver den bedste sikkerhed. Det er en fysisk enhed, hvormed krypto kan holdes, handles og administreres.

Investering i IOST kan være meget interessant for fremtiden. I de senere år har blockchain teknologien gjort store spring og grænser, og IOST kan meget vel blive den næste trend. Hvis denne teknologi bliver praktisk i stor skala, stiger værdien af IOST dramatisk. Vi gør aldrig krav om, hvad den mulige fremtidige værdi af en finansiel enhed vil være.

IOST viser et stort potentiale, så gør din forskning på denne teknologi, før du investerer i den. Udviklingen af yderligere blockchain teknologi vil gøre det muligt at udføre mange tusinde transaktioner i sekundet. På denne måde kan meget mere data deles i fremtiden.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *