Køb af Dai: hvordan kan man investere i Dai?

Selvfølgelig kan man invest in gold, stockseller bonds. Men der er et alternativ, som flere og flere vælger. Vi taler naturligvis om kryptovalutaer, digitale valutaer, som er meget populære i øjeblikket. Denne popularitet skyldes de høje afkast, der kan opnås. En af de projekter, der står på listen over mange mennesker, er Dai. Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af Dai, og vil du vide, om det er klogt at investere i Dai? Så sørg for at læse denne artikel, for vi vil vise dig alt hvad du har brug for at vide om dette særlige projekt!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Dai?

Dai er en såkaldt ‘stabil valuta’. En stor ulempe ved mange kryptovalutaer er deres høje volatilitet: hvis du har bitcoins, kan værdien falde ti procent på en dag. Hvis du vil betale og investere med kryptovalutaer, kan du vælge at købe den stabile valuta Dai. Denne valuta bevæger sig sammen med dollarkursen, så du vil ikke blive udsat for ubehagelige overraskelser.

Du kan handle i Dai på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Dai ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Dai.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Dai.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Dai for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Dai blive købt på din konto!

Hvad er Dai – projektets mål

Først og fremmest skal vi selvfølgelig overveje, hvad Dai faktisk er. Dai er en særlig valuta understøttet af Ethereum‘s platform. Denne kryptovaluta er stabiliseret i forhold til værdien af den Amerikanske dollar. Dette betyder, at prisen på valutaen altid er lig med en dollar. Dai reagerer på svingende markedsforhold og gør det muligt at købe andre typer kryptovalutaer med Dai.

Denne mønt bruges hovedsageligt af folk, der bruger margin handel. Dai adskiller sig fra andre populære kryptovalutaer knyttet til dollaren, fordi Dai er bakket op af offentligt tilgængelige kryptovalutaer i Ethereum blockchain.

Hvordan fungerer Dai?

Du undrer dig måske over, hvordan Dai sikrer, at prisen altid forbliver den samme. Den måde, hvorpå Dai opretholder sin stabile værdi uden indflydelse fra et centralt parti, er speciel, men ikke ligefrem enkel. Mønten bevæger sig efter markedsændringer, hvilket gør det muligt for den at opretholde en stabil pris sammenlignet med andre kryptovalutaer. En centraliseret myndighed til at føre tilsyn med en kryptovaluta som Tether (USDT) er derfor ikke længere nødvendig. Dai er udelukkende baseret på Ethereum blockchain og dens smarte kontrakter. Dette sikrer, at det er en kryptovaluta, der ikke kan lukkes ned eller censureres sådan.

Betydningen af den stabile mønt

Dai er en stabil mønt. Det er nyttigt at kort overveje vigtigheden af sådanne mønter. Stablecoins er kryptovalutaer, hvis værdi er knyttet til aktiver såsom fiat-valutaer eller precious metals der er mindre ustabile. Nogle stablecoin-projekter forsøger at bruge algoritmer til at etablere en stabil værdi. Målet med disse mønter er at udtænke en kryptovaluta, der ikke er modtagelig for ekstrem volatilitet. Sammen med Dai (DAI) inkluderer andre populære stablecoins Tether (USDT), Paxos Standard Token (PAX), USD Coin (USDC), Gemini Dollar (GUSD) og TrueUSD (TUSD).

Stablecoins er vigtige for funktionen af kryptovaluta økosystemet. De giver dig mulighed for at gøre flere ting. Du kan opretholde en stabil portefølje af investeringer i tider, hvor markedet er ustabilt. Også med disse mønter er det muligt let at gennemføre globale valutatransaktioner. Endelig er det muligt at sende ucensurerede transaktioner til alle med tegnebog og internetforbindelse. Dette gør et projekt som Dai afgørende for krypto markedet generelt.

Stoler du på Dai som en stabil mønt? I så fald kan det være smart at investere i Dai ved at købe kryptovalutaen.

Funktionen af Maker for Dai

Maker (MKR) er en decentral autonom organisation (DAO) bygget udelukkende på Ethereum blockchain. Det er også en kryptovaluta og en styringstoken. Det betyder, at det kan bruges blandt stemmeberettigede medlemmer, der gerne vil påvirke en bestemt type projekt. Denne særlige organisation er ansvarlig for to poletter, disse er Makercoin (MKR) og Dai (DAI). Begge udstedes på Ethereum i henhold til ERC-20-standarden.

Maker sigter mod at skabe stabile decentrale digitale mønter, der er knyttet til guld eller dollar. Organisationen er en af de første Ethereum-orienterede virksomheder og arbejdede allerede med teknologien, før Ethereum blev oprettet. Dette viser, at de har meget viden og ekspertise.

Maker holders har ansvaret for risikostyringen af Maker-systemet. Hver MKR-indehaver kan stemme om vigtige beslutninger vedrørende platformen. Hvis nogen ønsker at optage et lån i Dai, bruges Maker-token til at betale “stabilitetsgebyret”. MKR-tokens kan ikke produceres og brændes under afviklingsprocessen. Dette gør det virkelig forskelligt fra en mønt som Bitcoin. Disse produceres af dedikerede minearbejdere. Samlet set er Dai ikke en primær valuta at investere i.

Invester i Dai gennem en udveksling

Investering i Dai er nyttigt, hvis du vil beholde penge i reserve til brug under et prisfald. Hvis du vil investere i et projekt som Dai, skal du kigge efter en udveksling. Børsen er børsen, hvor du kan købe dine mønter. Hvis du vælger en god børs som Bitvavo eller Binance, er det muligt at investere i CFD-produkter til Dai. Dette sikrer, at du ikke længere har brug for uafhængigt at opbevare mønterne i en tegnebog, men at du bare kan lade dem være på selve børsen. Dette gør det meget nemmere at investere i Dai.

Konklusion – skal man investere i Dai?

Hvis vi kun ser på samfundet, har Dai potentialet til at blive en stor spiller i krypto markedet. Mange specialister ser derfor en stor fremtid i dette specielle projekt. Nu er det naturligvis spørgsmålet, om disse mål faktisk vil blive nået. Selvom holdet har stor erfaring og ekspertise, er det stadig at se, om alt rent faktisk fungerer. Hvis du tror, at dette projekt vil være stort, kan du opbevare dine kontanter i Dai. Dette gør det muligt hurtigt at købe andre kryptokurver med den.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *