Køb af Cyber Miles: Investering i Cyber Miles

Ud over at investere in stocks og aktier, investering i kryptovalutaer er i øjeblikket ekstremt populær. Dette skyldes hovedsageligt, at dette marked er kendt for det hidtil usete høje afkast, der opnås fra tid til anden. Et af de projekter, der er på listen over mange mennesker, er Cyber Miles. Er du nysgerrig efter at vide, hvad Cyber Miles har at gøre med, og om det også ville være klogt at investere i det? Sørg så for at læse denne artikel, for i dag vil vi diskutere det hele!

Hvordan og hvor kan du købe/handle CyberMiles?

At købe CyberMiles kan helt sikkert være fornuftigt. Blockchain har mange interessante applikationer til e-handel, og hvor bitcoin mangler, supplerer CyberMiles det. CyberMiles giver dig mulighed for at foretage titusindvis af transaktioner pr. Sekund, og dens mange smarte kontrakter kan hjælpe e-handelsvirksomheder med at decentralisere deres forretning.

Du kan handle i CyberMiles på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle CyberMiles ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af CyberMiles.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg CyberMiles.
  4. Indtast det beløb, du vil købe CyberMiles for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil CyberMiles blive købt på din konto!

Hvad er Cyber Miles? – projektets mål

Det er nyttigt at starte med at zoome ind på, hvad Cyber Miles-projektet er. Cyber Miles er en speciel blockchain baseret platform designet til at lette hurtige e-handelstransaktioner. Det er et projekt på 5miles, et velkendt e-handelsfirma fra USA. Med Cyber Miles håber 5 miles at skabe protokollerne og et bibliotek med smarte kontrakter til fremtiden for e-handel. De forsøger at gøre dette muligt ved hjælp af bevis for stavs konsensus, en unik protokol inden for krypto.

Et unikt delegeret bevis for stavs protokol

CyberMiles bruger det delegerede bevis på stav protokol. Det gør det til et særligt projekt sammenlignet med andre. I et bevis på stavens protokol modtager brugerne et vist beløb af CMT som sikkerhed i bytte for muligheden for at validere transaktioner i en ny blok af CyberMiles Blockchain. EOS er et eksempel på et projekt, der også anvender en sådan protokol. På mange måder er Cyber Miles derfor konkurrent til EOS.

Med delegeret bevis for indsats udnævner netværket flere ‘vidne-noder’ som specielle parter for at hjælpe med at træffe bestemte beslutninger på højt niveau hurtigere uden at afstemme hele netværket. Selvom denne metode involverer noget mere centralisering, er det bevist, at Blockchains som EOS kan behandle 50.000 transaktioner pr. Sekund i test tilstand. Dette betyder, at Cyber Miles er meget hurtigere end Bitcoin, for eksempel. Det er her, de prøver at sætte deres præg på.

Bibliotek til smarte kontrakter

Et stort problem inden for E-commerce via Blockchain er kompleksiteten. Det behøver faktisk ikke at være så svært at skrive en smart kontrakt. Der findes imidlertid mange markeder for E-commerce, som gør det alt for komplekst. Det er det, CyberMiles vil forhindre. CyberMiles “løsning er et bibliotek med intelligente kontrakter, der dækker alle aspekter af blokade e-handel. Det er et særligt bibliotek, der forvalter alle de intelligente kontrakter på en enkel måde til hurtigere behandling.

Mange af disse kontrakter er direkte mellem brugerne. Der er imidlertid et stort område, som CyberMiles kalder “middleware”. Det er alle data i midten, der lader forskellige dele af koden tale til hinanden. Standardisering og udveksling af modulopbyggede intelligente kontrakter for alle dele af E-commerce oplevelsen er et af målene for cybersikkerhed. Det er en stor opgave, der virkelig vil tage lang tid. Hvis det lykkes for holdet, kan CyberMiles sikkert blive den største aktør inden for E-commerce.

Brug af CMT token

Som mange andre kryptoprojekter har Cyber Miles et specielt token. CMT er det vigtigste token i virksomheden. Ligesom Bitcoin og Ethereum, denne valuta betales til dem, der understøtter netværket ved validering af transaktioner. For at optjene CMT’er skal netværksdeltagere udføre en bestemt handling. Dette kan omfatte følgende:

  • Foretag køb eller optagelse af lån
  • Foretag en betaling via platformen
  • Validering og implementering af Smart Business Contracts på netværket

E-commerce companies can use CyberMiles smart contract infrastructure to launch their own unique tokens within their platform. In many ways you can compare this to the well-known ERC-20 tokens from the Ethereum platform. The special tokens created by e-commerce sites can then be used to purchase goods on the platform itself. If you want to invest in CyberMiles yourself, you will always invest in the CMT token.

Hvorfor kan investering i CyberMiles være interessant?

Investing in the cryptocurrency CyberMiles can be very intriguing. The blockchain has many useful applications for e-commerce: with the blockchain it is possible to do business with unknown people while being verified. However, the problem with the current blockchain technology is its scalability: the number of transactions per second is too low, which means that you cannot use the technology optimally for a webshop.

CyberMiles offers a solution to this problem, as this coin can process ten thousand transactions per second. Moreover, the smart contracts would be widely deployable, which could make CyberMiles very interesting for online shops. Do you have faith in the future of CyberMiles? In that case, it might be interesting to invest in CyberMiles by buying the cryptocurrency.

Det kan være meget interessant at investere i den kryptovaluta CyberMiles. Blockchain har mange nyttige anvendelsesmuligheder for e-handel: Med blockchain er det muligt at drive forretning med ukendte personer under kontrol. Men problemet med den nuværende blockchain teknologi er dets skalerbarhed: Antallet af transaktioner pr. sekund er for lavt, hvilket betyder, at man ikke kan anvende teknologien optimalt til en webbutik.

CyberMiles tilbyder en løsning på dette problem, da denne mønt kan behandle ti tusinde transaktioner pr. sekund. Desuden ville de intelligente kontrakter være vidt udbredt, hvilket kunne gøre det meget interessant for internetbutikker at gøre CyberMiles meget interessant. Tror du på fremtiden for CyberMiles? I så fald kan det være interessant at investere i CyberMiles ved at købe kryptovaluta.

Opbevar CyberMiles i en særlig wallet

Hvis du efter at have læst ovenstående ser en mulighed i CyberMiles, er det ikke en dårlig idé at overveje at investere i den. Hvis du har købt mønterne på din børs, råder vi dig til at gøre følgende: Overfør dine mønter til en særlig tegnebog så hurtigt som muligt. Dette er den eneste måde at være sikker mod online hackere, der ønsker at få adgang til dine penge.

Den bedste måde at gemme dine investeringer i CyberMiles på er en hardware-tegnebog som f.eks. Ledger. Denne hardware-wallet kan tages med overalt og ligner en slags USB-flash-rive. Fordi denne tegnebog ikke har forbindelse til internettet, er dine penge altid sikre. Du kan også vælge en software wallet. Disse wallets kan installeres på din computer. Med disse wallets har du altid mere beskyttelse end på selve børsen.

Konklusion – skulle man investere i CyberMiles?

Hvis vi skal tro fortalerne for CyberMiles, kan kryptovaluta muligvis være den mest valgte blockchain inden for e-handel. Spørgsmålet er selvfølgelig, om dette er for optimistisk. Selvom holdet bestemt har et stort mål, er det stadig at se, om de rent faktisk kan nå det. Hvis du mener, at dette projekt kan vokse yderligere, er det klogt at konvertere en lille del af din kapital til CyberMiles. Hvem ved, hvilken vækst de vil opnå!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *