Køb af Basic Attention Token: hvordan kan man investere?

I øjeblikket bliver det stadig mere populært at investere i kryptovaluta. Mange mennesker har det indtryk, at den digitale valuta vil blive af stor betydning i den finansielle verden. Basic Attention Token er et af de projekter, der kan lyde vel kendte. Nu hvor det er vigtigt at vide mere om det, før du beslutter at begynde at investere, har vi nævnt de vigtigste oplysninger i denne artikel. Ved at læse denne artikel vil du også få et bedre syn på at investere i den Basic Attention Token!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Basic Attention Token?

Online reklame fungerer! Basic Attention Token reagerer på dette ved at belønne brugere for at se annoncer. Dette fjerner meget irritation, da brugeren nu også drager fordel af reklamer. Investering i Basic Attention Tokens kan derfor vise sig godt

Du kan handle i Basic Attention Token på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Basic Attention Token ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Basic Attention Token.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Basic Attention Token.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Basic Attention Token for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Basic Attention Token blive købt på din konto!

Hvad er BAT – projektets mål

Først skal vi se på, hvad Basic Attention Token er, og hvad du rent faktisk kan gøre med det. Basic Attention Token (BAT) er en speciel kryptovaluta, der sigter mod at gøre digital reklame mere retfærdig for både skabere og forbrugere. BAT fungere på Ethereum‘s netværk og er integreret i en brugerdefineret webbrowser kaldet Brave, som vi viser dig mere om om et øjeblik. BAT kan udveksles mellem annoncører, udgivere og internetbrugere baseret på deres aktivitet på internettet. Dette er beregnet til at gøre handel mellem alle tre grupper lidt lettere.

Så hvordan virker Basic Attention Token, spørger du? Brugerne belønnes med BAT for at se visse videoer. Dette gør det muligt for forkyndere at skabe større gennemslagskraft. Annoncørerne kan være sikre på at deres budskab vil blive betragtet af et publikum som faktisk ønsker at se denne annonce. Slutresultatet er en ny form for digital reklameplatform, der udelukkende kører på BAT. Brugerne kan beholde BAT, men også udveksle dem med regelmæssige penge, hvis de ønsker det. Med BAT kan de derefter belønne deres foretrukne annoncører eller indholdsskabere.

Online annoncering bliver stadig mere populær, og BAT drager fordel af dette. Dette kan derfor være en god grund til at investere i BAT ved at købe kryptovalutaen.

Grundlæggende opmærksomhedstoken

Oprettelsen af BAT

Enhver, der ønsker at investere i BAT, skal vide, hvilken form for oprindelse projektet har haft. BAT blev oprettet af Brendan Eich og derefter videreudviklet af Brave Software. Det er vigtigt at bemærke, at begge projekter er virkelig adskilte.

Hele konceptet med tokenet er, at det sigter mod at eliminere al svindel og mellemmænd. Skaberen af Basic Attention Token havde en klar vision om at hjælpe kunder, annoncører og brugere. Han understregede målet om at eliminere ulejligheden under brugen af Internettet. I sidste ende besluttede han at skabe et økosystem med det formål at opnå dette. Det faktum, at teamet virkelig sætter brugernes interesser først, er, hvorfor mange investorer i øjeblikket vil investere i Basic Attention Token.

Hoved komponenter i BAT

Som vi allerede kort har vist, bruger BAT en speciel type browser for at sikre, at hele platformen kører korrekt. Nu er dette ikke den eneste del af BAT-projektet. For at give dig en bedre idé om, hvordan det fungerer, har vi listet de vigtigste dele af projektet for dig:

  • Brave Browser – BAT fungerer på en webbrowser kaldet Brave. Dette er den browser, der også blev udviklet af det team, der oprettede tokenet. Præcis det hold, der gjorde det muligt at investere i BAT. Brave er en gratis browser, der kan indlæses 3-6 gange hurtigere end andre browsere. Dette er mulig gjort af det faktum, at de kun viser annoncer, når brugerne vælger at se dem. Brugere af Brave-browseren kan tilmelde sig Brave Rewards-programmet. Dette placerer dem i BAT for visning af annoncer. Annoncer er kun aktiveret, hvis brugeren vælger at gøre det.
  • Brave Micropayments Ledger – For at følge BAT’s bevægelse bruger Brave Brave Micropayments Ledger. Tanken er, at ved hjælp af den specielle Brave Micropayments Ledger er det muligt for annoncører, udgivere og læsere at indgå smarte kontrakter. Disse smarte kontrakter gør det derefter muligt at gennemføre transaktioner meget hurtigere på platformen. Brave undersøger brugen af nul-vidensbeviser til sin blockchain. Med dette sigter de mod lidt mere anonymitet end før. Faktisk betyder denne teknik, at det ikke længere er muligt at finde ud af personlige data, når du foretager en transaktion med browseren.

Investering i Basic Attention Token igennem Exchange

Hvis du gerne vil investere i Basic Attention Token, er det generelt nemmest at gøre det med en børs. Denne udveksling er det sted, hvor udbud og efterspørgsel kommer sammen. Hendes er det muligt på købe Basic Attention Token. For eksempel kan du vælge en konto på et websted som Binance eller Bitvavo. Gennem disse børser kan du nemt investere i Basic Attention Token selv. Du kan efterlade dine tokens på børsen efter køb af dem, men du kan også overføre dem til en wallet.

Konklusion – skulle man investere i Basic Attention Token?

Hvis du ser en fremtid i Basic Attention Token, ville det ikke være en dårlig idé at købe mønten selv og sigte mod et godt afkast. På grund af den specielle teknik og mange års erfaring er der en stor chance for, at projektet vil appellere til offentligheden. Spørgsmålet er naturligvis, om der ikke vil være et andet projekt med en lignende vision. I sidste ende forbliver det et personligt valg at tage, men med disse oplysninger har vi allerede sat dig på rette spor. Dette gør det meget nemmere at træffe et valg om dine investeringer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *