Køb af Verge: Hvordan kan man investere i Verge?

Selv om de fleste tænker på Bitcoin, når de hører ordet kryptovaluta, er der selvfølgelig mange andre krypterede mønter. En af de velkendte kryptovalutaer, der har en lovende fremtid, er Verge. På grund af det fremragende afkast er det bestemt ikke en dårlig idé at investere i Verge. Er du nysgerrig efter at købe Verge en god idé? Ved du, hvad slags projekt Verge er? Læs videre, vi vil vise jer alt om det i denne artikel!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Verge?

Du kan handle i Verge på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Verge ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Verge.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Verge.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Verge for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Verge blive købt på din konto!

Hvad er Verge – hvilken slags valuta er det?

Verge er blevet kendt som en krypto-valuta, der er fuldt ud forpligtet til at maksimere online anonymitet. Projektet kører på en open source blockchain, som kan sammenlignes med Bitcoin blockchain. Blockchain er en slags hovedbog, hvor alle transaktioner er anført. Denne hovedbog gør svig næsten umuligt og gør banker overflødige.

Bortset fra at Verge kører på en lignende Blockchain, er der flere ligheder med Bitcoin. Som Bitcoin er Verge en digital valuta, der kan bruges til at købe ting online. Det, der gør Verge særligt, er, at IP-adresserne ændrer sig, hver gang en transaktion foregår via nettet. Resultatet? Ingen kan se, hvem der står bag transaktionen, du er fuldstændig anonym.

Formålet med Verge

Målet bag Verge er at oprette en Blockchain, der kører i henhold til Bitcoin konceptet, men tilføjer lidt mere privatliv for sine brugere. Det kan dog mere end dette. Faktisk bruger Verge også en smart kontrakt platform kaldet Rootstock. Denne platform gør det muligt at realisere over 400 transaktioner pr. Sekund. Selvom denne platform endnu ikke er aktiv, vil den blive implementeret i fremtiden.

Før Verge blev kendt under dette navn, var det kendt som DogecoinDark. Dette navn henviser selvfølgelig til den velkendte Dogecoin, en kryptovaluta, der er særlig kendt for holdets satiriske tilgang. I 2016 besluttede skaberne at omdøbe mønten til Verge. I dag kan du købe mønten under den specielle kode XVG. Randen kan handles på de fleste kendte børser.

Den særlige Wraith Protokol

En af de komponenter, der gør investering i Verge så interessant, er at Verge bruger Wraith Protokol. Denne specielle protokol sikrer, at brugerne kan vælge, om de vil have en gennemsigtig transaktion eller ej. Med andre ord, hvis brugeren ikke ønsker at blive kendt, behøver de ikke være det. Hvis brugeren ønsker at forblive anonym, sikrer en privat ledger, at alle personlige data er beskyttet.

Blockchain viser så kun, hvor meget der er overført, ikke til hvem. I tilfælde af en offentlig transaktion er de personlige oplysninger imidlertid kendt. Det specielle er, at du som bruger hurtigt og nemt kan angive, om du vil bruge Wraith-protokollen eller ej. Denne ekstra funktion kan gøre investering i Verge kryptovaluta endnu mere interessant.

Investering i Verge – smart eller ej?

Verge har haft en stabil vækst i de sidste par måneder. Denne vækst har sikret, at mange mennesker også gerne vil investere i Verge. Det specielle ved Verge er, at det har et enormt potentiale til at bryde igennem i de top 10 kryptovaluta. I dette øjeblik ses Verge som en af de bedste privatlivs mønter i øjeblikket.

Dette har derfor fået prisen til at stige betydeligt. Da mønten først blev lanceret, handlede den til 0,00003 cent. Et par år senere var dette allerede 0,20 cent, et kæmpe afkast i forhold til nogle andre krypto projekter. Selv om prisen er relativt stabil i øjeblikket, er der en god chance for, at den fortsætter med at stige.

Risici ved at investere i Verge

Det er vigtigt at bemærke, at der er risici forbundet med at investere i Verge. Dette skyldes hovedsageligt, at en privacy-coin som Verge er modtagelig for regulering fra regeringen. Regeringen er ikke rigtig interesseret i, at alle kan gennemføre transaktioner anonymt via internettet.

Årsagen er naturligvis, at dette kan tilskynde til kriminelle transaktioner. Selvom regeringer i øjeblikket er ganske åbne over for kryptovalutaer, behøver dette ikke altid være tilfældet. Hvis en stor regering som den amerikanske regering beslutter at forbyde privatlivsmønter, kan dette have stor indflydelse på prisen.

Opbevare Verge i en særlig wallet

Hvis du har besluttet at investere i Verge, er det vigtigt at beskytte dine mønter. Den bedste måde at holde fuld kontrol over dine mønter på er at oprette en tegnebog. I øjeblikket er det muligt at bruge fire forskellige slags wallets. Du kan vælge en almindelig papir wallet, men disse er ret sårbare.

Det er derfor bedre at vælge en software eller en hardware-tegnebog. Vi råder dig til ikke at efterlade dine mønter i en udveksling wallet. Dette er klogt, fordi udvekslinger desværre undertiden er hacket. Hvis dette sker, kan du i mange tilfælde glemme dine penge. Hvis du stadig har dine mønter på børs, kan du heldigvis nemt overføre dem til en softwarepung. På et sted som Bitvavo kan du også gemme dine Verge-krypto mønter ekstra sikre ved at bruge de ekstra sikkerhedsindstillinger.

Konklusion – skulle du investere i Verge?

Hvorvidt du skal investere i Verge afhænger helt af, hvor stor risiko du er villig til at tage, og hvad din fremtidige vision for markedet er. Hvis du tror, at privatlivs mønter vil spille en vigtig rolle i internationale betalingstransaktioner, er det ikke en dårlig idé at investere i Verge. Men hvis du tror, at regeringen planlægger at begrænse mønterne på et eller andet tidspunkt, ville det være bedre at investere i en lidt mindre risikabel valuta som Bitcoin.

Det er klogt at sprede dine investeringer over flere altcoins alligevel: på den måde undgår du at miste en stor del af din investering, hvis Verge klarer sig mindre godt.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *