Køb af Zilliqa: hvordan kan man investere i Zilliqa?

Overvejer du at købe Zilliqa? Dette er bestemt et interessant valg. Zilliqa er faktisk den første blockchain-kryptovaluta, der drager fordel af fordelene ved sharding. Dens skalerbarhed gør det til et overbevisende og fascinerende krypto projekt. Er du nysgerrig efter, hvad Zilliqa er, hvad dens funktioner er, og hvad dens fordele og ulemper er? I denne artikel vil vi besvare disse spørgsmål!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Zilliqa?

Du kan handle i Zilliqa på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Zilliqa ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Zilliqa.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

 1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
 2. Indsæt penge på din konto.
 3. Vælg Zilliqa.
 4. Indtast det beløb, du vil købe Zilliqa for.
 5. Klik på købsknappen.

Så vil Zilliqa blive købt på din konto!

Hvad er Zilliqa?

Zilliqa er en offentlig, tilladelsesfri blockchain-platform, der fokuserer på skalerbarhed og hastighed i blockchain. Krypto mønten har ambitionen om at tilbyde høj kapacitet med evnen til at behandle tusindvis af transaktioner pr. Sekund. Zilliqa har meget bedre skalerbarhed end Ethereum, for eksempel.

Zilliqa har potentialet til at tilbyde den højeste datakapacitet for enhver eksisterende blockchain. Det betyder, at Zilliqa netværket altid vil være hurtigt, pålideligt og billigt, uanset hvor mange mennesker der bruger det. Endnu vigtigere vil dette ikke gå på bekostning af decentralisering. Platformen tilbyder adskillige decentrale applikationer.

Hvordan opstod Zilliqa krypto mønten?

Zilliqa blev født ud fra idéen om sharding. Sharding blev yderligere udviklet, og dette førte til sidst til Zilliqas ICO. Dette rejste 22 millioner USD. Officielt har Zilliqa sin oprindelse i juni 2017. Test netværket gik live et år senere i marts 2018. Et år og et par måneder senere lancerede platformen mainnet i Juni 2019.

Hvad er målene med Zilliqa?

Zilliqa sigter mod at gøre blockchain skalerbar ved hjælp af “sharding”. I sharding udføres arbejdet ikke af alle noder individuelt, men det udføres i grupper. En node er en individuel computer, der deltager i blockchain-netværket. En node kontrollerer pålideligheden af en transaktion. Dette gør det muligt at foretage betalinger for og med kryptovaluta anonym og sikker.

Hvordan fungerer sharding?

Forestil dig et netværk bestående af 600 forskellige noder og fire transaktioner, der foretages på dette netværk. I en traditionel blockchain ville hver node, så 600 i alt, kontrollere alle disse fire transaktioner. I tilfælde af sharding distribueres dette arbejde.

Det kan være, at de første 150 noder kontrollerer den første transaktion, de andre 150 noder kontrollerer den anden transaktion, den tredje gruppe på 150 noder kontrollerer den tredje transaktion, og den sidste gruppe kontrollerer den fjerde transaktion. I dette tilfælde er netværket opdelt i 4 “skår”. Således slutter de fire gange hurtigere.

Hver gang en skår har valideret en transaktion, pakkes den i en blok. Via en protokol tilføjes denne blok til blockchain. Efterhånden som blockchain vokser, tilføjes flere noder og grupper. Når en Zilliqas blockchain vokser, øges transaktionens hastighed. Jo flere grupper, jo større er transaktions kapacitet men.

Sharding er en interessant teknik, der kan gøre Zilliqa til en ekstra interessant investering. Inden du investerer i Zilliqa, skal du undersøge fordele og ulemper ved at investere i denne kryptovaluta.

Hvad er fordelene ved Zilliqa kryptovaluta?

Der er mange fordele ved Zilliqa. Det kan derfor være interessant at investere i Zilliqa-kryptovaluta. Vi har listet de vigtigste fordele for dig nedenfor.

 • Hvad der gør at Zilliqa unik er, at dens Blockchain bruger den nye protokol kaldet “Sharding”.
 • Jo flere noder der bruges på netværket, jo hurtigere bliver transaktionerne.
 • Skalerbarhed kommer ikke på bekostning af fuld decentralisering.
 • I øjeblikket er det den hurtigste og mest skalerbare blockchain.
 • Lineær skalering sikrer konstante og lave energi omkostninger.
 • Zilliqa tilbyder optimal gennemsigtighed, sikkerhed, uforanderlighed og overkommelighed ved den højeste hastighed.

Hvad er ulemperne ved Zilliqa?

 • Styrke som svaghed: Hvis vi ser på styrken af Zilliqa (i øjeblikket den hurtigste og mest skalerbare blockchain), kan det også blive en svaghed. Dette skyldes, at det skaber et betydeligt omdømmetryk. Så snart en bedre mulighed kommer, kan Zilliqas popularitet være over ganske hurtigt.
 • Mangel på gode marketingfolk: det nuværende ledelsesteam består af mennesker med fremragende programmerings kendskab. Der mangler dog stadig gode marketingfolk. Det kan være, at teknologien vil sælge sig selv. Dette var for eksempel også tilfældet med NANO. Ikke desto mindre er det i det nuværende kryptomarked, hvor der er mange innovative og lovende projekter, vigtigt at du bliver hørt regelmæssigt.
 • Den planlagte vedtagelse af sharding-teknologi fra Ethereum: Når dette sker, vil Zilliqa ikke længere være den eneste part, der fokuserer på at løse skalerbarhedsproblemet.

Hvad skal du passe på, når du investerer i Zilliqa?

Efter lanceringen i juni 2018 gik Zilliqa-prisen betydeligt op og ned. Efter at have haft en ret fast pris i et stykke tid steg prisen i værdi med næsten 200% på 30 dage i 2020. Stærke udsving gør det interessant at holde øje med kryptovalutaen. Prisen er stadig ret ustabil.

Hvis du vil investere i Zilliqa, er det bestemt en god mulighed for en langsigtet investering. Hvis du vil investere i Zilliqa på kort sigt og agter at drage fordel af udsvingene i dens pris, er det muligt ved at spekulere i stigning eller fald.

At investere i Zilliqa eller ej?

Det er bestemt interessant at investere i Zilliqa i moderation og dermed diversificere din portefølje. Zilliqas unikke egenskaber kan medføre, at prisen stiger yderligere i fremtiden. Men som med enhver investering medfører investering risici.

Det er klogt at først gøre sig bekendt med prisudviklingen på bitcoin-prisen og lave en god pris analyse. Desuden udarbejde en investeringsstrategi for dig selv, som du ville gøre med en traditionel investering. På denne måde kan du maksimere dine potentielle prisgevinster og reducere din investerings risiko.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *