Hvilken kryptovalutaer er anonyme?

Kryptovalutaer er i øjeblikket enormt populære blandt investorer. På grund af det høje afkast er det ofte muligt at tjene mange penge med dem på kort tid. Kryptovalutaer findes i alle former og størrelser. En af mulighederne for at vælge er den anonyme digitale valuta. I denne artikel viser vi dig mere om denne unikke form for kryptovaluta

Hvordan og hvor kan du købe/handle kryptovalutaer er anonyme?

En af de mest populære typer kryptokurver er stadig den anonyme kryptovaluta. Som du kan se ud fra navnet, er det digitale mønter, der giver dig mulighed for at foretage bestemte transaktioner anonymt. Da ikke alle kender den anonyme kryptovaluta endnu, besluttede vi at liste de vigtigste oplysninger i denne artikel. Vi viser dig, hvad en anonym kryptovaluta indebærer, og hvilke typer anonyme kryptovaluta der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Du kan handle i kryptovalutaer er anonyme på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle kryptovalutaer er anonyme ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af kryptovalutaer er anonyme.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg kryptovalutaer er anonyme.
  4. Indtast det beløb, du vil købe kryptovalutaer er anonyme for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil kryptovalutaer er anonyme blive købt på din konto!

Den anonyme kryptovaluta – hvad er det?

Inden vi kan gå ind på de mest kendte anonyme kryptovaluta, er det nyttigt at tage et kig på, hvad der menes med anonymitet, når det kommer til digitale valutaer. Til dette skal vi se nærmere på teknikken bag kryptovaluta. Som du måske allerede ved, er en kryptovaluta en digital valuta, der bruges som et byttemiddel. Det ligner reel valuta, men har ingen fysisk udførelsesform og bruger kryptografi. Dette sikrer, at det er næsten umuligt at forfalske eller betale to gange. Det er derfor, den er forskellig fra en normal bankkonto. Når du åbner en normal bankkonto, registrerer banken dine KYC data. Dette er en forkortelse, der står for Know Your Customer.

Disse data er vigtige for at sikre, at banker ikke for eksempel håndterer mennesker, der ønsker at hvidvaske penge. Dette er imidlertid ikke tilfældet med kryptovaluta. På den ene side er kryptovaluta helt anonym. Du kan ikke bare se, hvem der står bag en transaktion. På den anden side er den fuldstændig gennemsigtig og sporbar. Dette er fordi dataene er gemt på blockchain. Denne blockchain er tilgængelig for alle på netværket.

Adresserne til og fra hvilke der sendes penge, dato og klokkeslæt og værdien af hver transaktion registreres alle. Det eneste, der ikke er registreret, er identiteten af personerne bag adresserne.

[anonyme kryptokurver

Er kryptovaluta anonym?

Selvfølgelig gør ovenstående stadig ikke klart, om kryptovaluta er anonym eller ej. Svaret på dette spørgsmål er, at det afhænger af, hvad du mener med anonym. Det er anonymt i den forstand, at du kan eje en krypto -adresse uden at afsløre noget om din identitet i den adresse. En person kan eje flere adresser. I teorien er der ikke noget at linke disse adresser til. At sende og modtage virtuel valuta kan sammenlignes med at skrive under et pseudonym. Hvis en forfatters pseudonym nogensinde er knyttet til hans identitet, vil alt, hvad han nogensinde har skrevet under dette pseudonym, blive knyttet til ham.

Den originale Bitcoin hvidbog rådede brugerne til at bruge en ny adresse til hver transaktion for at undgå at blive knyttet til en fælles ejer. Takket være den måde, algoritmen er opbygget, kan alt, hvad der sker i Bitcoin -verdenen, spores. Dette fører til et niveau af gennemsigtighed, der ikke altid garanterer den bedste anonymitet. Fordi alle transaktioner er permanente og offentlige,Bitcoin tillader ikke ægte anonymitet. Som følge heraf er Bitcoin i sig selv ikke rigtig en anonym kryptovaluta. Selvfølgelig er der mange andre mønter udover Bitcoin. Nogle af dem kan betragtes som anonyme kryptokurver.

Indførelsen af fortrolighedspolitik tokens – anonymitet og privatlivets fred i sagens kerne

For at overvinde Bitcoins privatliv problem er der blevet oprettet særlige kryptovaluta, der bruger teknologi til at garantere en høj grad af anonymitet. Vi kalder disse Privacy Tokens, digitale valutaer, der sætter brugerens privatliv først. Privacy Tokens er kryptokurver, der specialiserer sig i at holde din identitet og transaktioner skjult. Disse mønter fokuserer på at holde transaktioner anonyme og usynlige.

Anonymitet afbryder din identitet fra din tegnebog og specifikke transaktioner, mens usporet evne forhindrer eksterne parter i at kortlægge din blockchain aktivitet.

De mest kendte anonyme kryptovalutaer

Ovenstående burde have givet en bedre ide om anonymiteten af visse typer kryptoprojekter. Nu hvor man ved dette, er det tid til at se på de vigtigste typer anonyme kryptovaluta, der i øjeblikket er tilgængelige. Vi har gjort det lidt lettere ved at liste de mest kendte anonyme kryptovaluta til dig:

Monero

Ringsignaturer forbinder dig med andre underskrivere i en ring for at skjule dig som afsender. Jo flere ekstra parter der er i ringen, jo sværere er det for nogen at forbinde dig med transaktionen. Hvordan dette fungerer er noget, du ikke rigtig behøver at vide. Det vigtigste er, at Monero kan beskytte transaktionerne fuldstændigt. Monero har været et af de større projekter på krypto markedet i lang tid. Den eneste ulempe ved denne mønt er dens komplicerede teknologi. Dette får transaktionerne til at tage lidt længere tid.

Monero

Zcash

Zcash er en anden velkendt mulighed at vælge, hvis du leder efter anonyme kryptovaluta. Det særlige ved Zcash er, at de har en anden tilgang til at give anonymitet, når de foretager transaktioner. Zcash opererer på en SNARK-protokol, også kendt som nul-viden beviser. Denne protokol betyder, at der ikke gemmes data ved betaling. Det betyder, at der faktisk ikke er noget kendt om personen, der foretager transaktionen. Det er som om et spøgelse har foretaget en betaling via denne digitale valuta. Protokollen giver dig mulighed for at bevise, at en transaktion er gyldig uden at dele detaljerne i transaktionen.

Denne mekanisme forbedrer ikke kun privatlivets fred, men kan også hjælpe med skalerbarheden af en blockchain. Zcash har dog endnu ikke implementeret det som standard. De har stadig en åben blockchain, der ligner Bitcoin. For at bruge denne fortroligheds funktion på Zcash har du også brug for mindst 4 gigabyte RAM. Dette er ganske lidt for ældre computere.

PIVX

PIVX er et andet projekt, der har forsøgt at sikre sine brugeres privatliv på den bedst mulige måde. Projektet med PIVX er det første bevis på, at kryptovaluta har implementeret Zercoin protokollen. Dette er en særlig protokol, der ligesom ovenstående projekt sikrer, at data ikke længere skal opbevares til transaktioner. Det er først for nylig blevet implementeret, så det fungerer endnu ikke som det skal. Det sørger det store udviklingsteam dog for. Det faktum, at dette projekt kan give mulighed for superhurtige transaktioner og samtidig sikre privatlivets fred, gør dette til et af de bedre projekter at investere i. Selvfølgelig er spørgsmålet, om teamet vil være i stand til at håndtere alle de udfordringer, de står over for i øjeblikket.

Komodo

Komodo er i øjeblikket den virkelige “hund” i kryptovaluta verdenen. Det er derfor ikke overraskende, hvis du aldrig har hørt om dette projekt. Det interessante er, at dette er en valuta, der virkelig går ud af sin måde at gøre anonyme transaktioner mulige. Komodo bruger også SNARK protokollen fra Zcash. De har faktisk overtaget Zcashs teknologi, kun de har foretaget de nødvendige justeringer af den. Du kan se det som en slags lillebror til Zcash.

Det betyder, at Komodo har lignende ulemper som Zcash med hensyn til private transaktioner. Komodos projekt er ikke kun fokuseret på private transaktioner. De arbejder også på at oprette en decentral central. Dette er en børs, der ikke er under opsyn af en virksomhed eller gruppe af mennesker, men som virkelig eksisterer helt uafhængigt.

NAV Coin

NAV Coin er en af de mest undervurderede anonyme kryptovalutaer i øjeblikket. Dette skyldes hovedsageligt, at dette projekt har nogle store centraliserede problemer, som de endnu ikke skal løse. NAV Coin bruger ikke kryptografi til at garantere anonymitet. I stedet bruger de komplekse teknologier til at oprette en anden slags blockchain. Dette er mulig gjort ved, at NavTech serverne opretter et nyt netværk. Hvordan dette fungerer nøjagtigt er simpelthen for svært at forklare. Det eneste, der er vigtigt at vide, er, at NAV Coin endnu ikke garanterer den nøjagtige anonymitet, den lover. Dette kan dog ændre sig i fremtiden.

ZenCash

ZenCash er et projekt, der også minder meget om Zcash. De bruger igen SNARK protokollen til at aktivere anonymitet. De har brugt den velkendte opsætning af Zcash. Det betyder, at de har nogle minimumskrav til RAM til at sende en beskyttet transaktion. I øjeblikket skal du have mindst 3,2 gigabyte RAM for at foretage transaktionerne. Teamet forsøger at differentiere sig selv ved at fokusere på at understøtte forskellige typer tegnebøger. Dette ville gøre det muligt også at sende andre kryptokurver ved hjælp af ZenCash. Selvom dette ikke fungerer særlig godt i øjeblikket, er der en god chance for, at de vil lykkes i fremtiden.

Verge

Det sidste projekt, du kan investere i, hvis du kan lide at købe anonyme kryptokurver, er Verge. Verge har taget en anden tilgang end andre for at blive privat og anonym. I modsætning til ovenstående mønter er dette et projekt, der faktisk ikke bruger en særlig teknik til at sikre anonymitet for transaktioner. Faktisk bruger de kun Tor til at sikre transaktionerne. Tor bruger en særlig form for routing til at pakke din IP -adresse ind i krypterede lag. Selvom du kan bruge Tor med enhver blockchain, inkluderer nogle det som standard. Både Verge og Monero beskytter transaktioner med Tor eller et alternativ.

Hvis alt går godt, har oplysningerne i denne artikel givet dig en bedre forståelse af, hvad anonyme kryptovaluta er. På grund af det høje sikkerhedsniveau er disse de ideelle mønter at bruge, hvis du kan lide at foretage transaktioner på en helt anonym måde. Vi viste dig også, hvilke kryptovaluta med en høj grad af anonymitet, der i øjeblikket er tilgængelige. Hvis du gerne vil have hjælp, når du investerer i disse anonyme kryptokurver, har du held og lykke. Her på siden kan du finde mange flere artikler, som kan hjælpe dig som en begyndende investor.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *