Køb af Waves: hvordan kan man investere i Waves?

Waves er en kryptovaluta oprettet af Alexander Ivanov. Under ICO, der fandt sted for at introducere denne kryptovaluta på markedet, blev der indsamlet 30.000 BTC (bitcoin). Interessen og tilliden til projektet var derfor enorm fra starten. På tidspunktet for ICO repræsenterede de hævede 30.000 bitcoin en værdi på cirka 15 millioner dollars. Tror du, at Waves kryptovaluta også vil fungere godt i fremtiden? I så fald kan det være smart at investere i Waves ved at købe mønten.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Waves?

Waves er en kryptovaluta med et stort potentiale. Waves kunne faktisk være en god erstatning for mange typer af derivater. Hvis du har lyst til at handle med bitcoin på platformen, vil du modtage en såkaldt wbitcoin, der følger bitcoin-værdien en på en. Vil du gerne investere i Waves potentiale? Vi vil diskutere, hvordan du bedst kan investere i Waves.

Du kan handle i Waves på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Waves ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Waves.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Waves.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Waves for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Waves blive købt på din konto!

Ikke hvilken som helst kryptovaluta

Faktisk forringer vi værdien af Waves ved blot at mærke det som en kryptovaluta. Faktisk er det primært en decentraliseret platform for udviklere. Tokens og kryptovalutaer kan handles på denne platform. Desuden er Waves også en stor central med en decentral karakter. Sådan adskiller den sig fra andre parter, der er en del af krypto markedet.

For at kunne bruge den decentrale central kaldet ‘Waves DEX Platform’ skal du naturligvis være i besiddelse af WAVES token eller en anden kryptovaluta.

investing in waves

Fordelagtig platform til ICO’er

Waves er kendt for i høj grad at være fokuseret på at skabe et interessant miljø for ICO’er. En ICO eller ‘Initial Coin Offering’ er et vigtigt skridt for enhver blockchain applikation og enhver kryptovaluta. Ved at organisere en ICO kan der skaffes midler til yderligere at udvide udviklingen og støtten af applikationen. Desuden kan disse penge også bruges til markedsføring.

Selvfølgelig er Waves ikke den eneste platform, hvor ICO’er kan oprettes. Den mest kendte platform på dette område er Ethereum. Så hvorfor vil du investere i Waves? Fordi denne platform gør det muligt at oprette ICO’er til meget lavere omkostninger. Det gør denne platform utrolig tilgængelig for enhver udvikler. Mange mennesker, der har et godt koncept til et blockchain projekt eller kryptovaluta, indser det aldrig på grund af de høje omkostninger forbundet med en ICO. Waves platformen ændrer alt det.

The decentralized exchange WavesDex

WavesDex er en af de to komponenter i Waves. Det er den decentrale central, der kører i Waves-wallet. Inden for denne børs er det muligt at handle WAVES og ethvert andet token understøttet af platformen. Disse omfatter:

Ud over de ovennævnte kryptovaluta understøtter platformen også såkaldte fiat-transaktioner. Det betyder, at du kan handle kryptovalutaer med blandt andet den Amerikanske Dollar og det Britiske Pund. Det særlige ved denne decentrale børs er tilstedeværelsen af mere end 12.500.000 markeder. Desuden er der siden lanceringen af platformen allerede blevet tilføjet mere end 5.000 forskellige tokens.

Handel til meget lave transaktionsomkostninger

Hvorfor præcis skal du bruge WavesDex udvekslingen? Ikke kun på grund af det store udvalg af markeder, men også på grund af de lave omkostninger. De fleste børser på markedet opkræver omkring 1 procent transaktionsgebyrer på transaktionsværdien. For WavesDex opkræver det et gebyr på 0,003 WAVES for hver handel. Dette er (afhængigt af valutakursen) virkelig betydeligt mere fordelagtigt og kan spare dig for mange penge.

Waves-NG

Den anden komponent i Waves kaldes Waves-NG. Dette er den såkaldte konsensus algorithm. Det er baseret på Bitcoin-NG forslag fra Emin Gun Sirer. Dette system blev specielt skabt til at øge transaktions hastigheden for Bitcoin.

Begrænsningerne, som Bitcoin står over for, er heller ikke unikke for denne kryptovaluta. Andre store navne på kryptomarkedet som f.eks Litecoin og Ethereum også lider af det samme problem. For Waves giver Bitcoin-NG protokollen mulighed for at behandle betydeligt flere transaktioner.

Implementeringen af Bitcoin-NG metoden kombineret med Waves ‘proof-of-stake-model betyder, at der i teorien kan behandles hundredvis af transaktioner pr. Disse data gør også Waves værd at overveje at købe.

What are the advantages of Waves?

Investering i Waves sikrer, at du kan regne med forskellige fordele. Der arbejdes intensivt på Waves platformen, hvilket betyder, at fordelene kan stige i fremtiden. Nogle fordele, du kan regne med i dag som investor i Waves er:

  • Handler kan udføres utrolig billigt for 0,03 WAVES;
  • Med et valg på 12.500.000 markeder er Waves en utrolig alsidig og potent børs;
  • Konsensus Algoritmen, som Waves bruger, sikrer, at du kan udføre mange transaktioner i sekundet.
  • Waves kryptovaluta er knap: Der er aldrig mere end 100.000.000 mønter til rådighed.

Appellerer disse fordele dig også? Så kan investeringer i Waves også være af interesse for dig.

Hvad er ulemperne ved Waves?

Selvfølgelig er der ikke kun fordele ved Waves. I skrivende stund har projektet stadig brug for en del arbejde. Især synes blok intervallet endnu ikke at være tilstrækkeligt stort. Dette i sig selv bringer imidlertid også det nødvendige potentiale. Hvis det lykkes teamet bag Waves at løse dette problem med henblik på fremtiden, kan dette potentielt føre til yderligere interessant merværdi. Dette kan så være en god grund til at investere i Waves kryptovaluta

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *