Hvordan kan man købe United Airlines aktier?

Overvejer du at investere i United Airlines? I denne artikel ser vi på, hvordan og hvor man kan købe aktier i dette velkendte flyselskab. Du kan også finde de seneste United Airlines aktiekurs oplysninger på denne side.

Hvor kan man købe United Airlines aktier?

Før du køber United Airlines-aktier, er det klogt at sammenligne virksomheden med kendte konkurrenter. For eksempel kan du se på US Delta Airlines, men også internationale flyselskaber som f.eks Lufthansa or Air-France KLM. På denne måde kan du bestemme, om United Airlines er det bedste valg for en investering.

Har du lyst til at købe United Airlines aktier? Du kan handle direkte med United Airlilnes-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt investere i United Airlines aktier?

Det kan være lukrativ at aktivt spekulere i kursudviklingen på United Airlines-aktier. Aktiens udførelse er meget afhængig af den økonomiske situation. Når folk flyver mindre, falder aktiekursen med det samme. Du så dette for eksempel under koronapandemien, hvor næsten alle flyvninger blev aflyst. United Airlines-aktiekursen faldt derefter med mere end 60% på kort tid!

Som en aktiv investor kan du reagere på en sådan udvikling. Du gør dette ved at åbne en kort position med en CFD. Med en kort position opnår du et positivt afkast, når prisen falder, mens du mister penge, når prisen stiger. Du kan aktivt handle med United Airlines-aktier med Plus500 ved hjælp af CFD’er. Ved hjælp af knappen nedenfor kan du åbne en gratis demo med Plus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er United Airlines’ aktiekurs?

[A]Har du lyst til at vide, hvordan United Airlines ‘aktiekurs udvikler sig? I nedenstående graf kan du straks se, hvordan CFD aktien har klaret sig i den sidste periodeA]

Om United Airlines

Med mere end 86.000 ansatte og mere end 700 fly er United Airlines et stort amerikansk flyselskab. United adskiller sig fra de fleste andre American Airlines med hensyn til service, sikkerhed og komfort.

I mange amerikanske lufthavne har United Airlines sine egne terminaler, hvor de flyver moderne fly. Dette flyselskabs hyppige flyerprogram er tilgængeligt for alle. Hovedkontoret for dette flyselskab er beliggende i Chicago.

køb af United Airlines aktier

United Airlines ‘historie

United Airlines blev grundlagt i 1928. I det pågældende år drev luftfartsselskaberne Boeing Air Transport, National Air Transport, Varney Airlines og Pacific Air Transport en fartplan for transport af post under navnet United Airlines.

I 1930 var der tilstrækkelig flykapacitet til at begynde at transportere passagerer. Ellen Church blev hyret til at hjælpe passagererne om bord. Hun var den første stewardesse. Dette lagde grunden til luftfartsselskabet United Airlines.

Fly fra United Airlines blev brugt til krigsførelse under Anden Verdenskrig. Efter Anden Verdenskrig havde United Airlines gavn af den teknologi der blev udviklet i krigstid, som for eksempel jetmotorer og trykkabine. Antallet af flyrejser steg kraftigt efter Anden Verdenskrig.

Fusioner med andre lufthavns selskaber

Fusionen med Capital Airlines i juni 1961 skabte en af verdens største luftfartsselskaber. I maj 1981 besluttede Det Forenede Kongeriges og Continental ‘s bestyrelse at fusionere. Denne fusion fandt sted ved ombytning af aktier. Efter fusionen bærer luftfartsselskabet Englands navn og logo på Continental. Flyselskabets hovedkontor forbliver i Chicago. Fusionen forventes at spare 1 mia. USD om året.

United Airlines i de røde tal

Luftfartsselskabet opnåede en betydelig lavere omsætning i tredje kvartal af 2020. Omsætningen i tredje kvartal af 2019 var stadig 11,4 mia. USD. Omsætningen faldt til 2,5 mia. USD i tredje kvartal af 2019. På grund af coronavirus indvirkning gik virksomheden ind i det røde felt. Der måtte træffes smertefulde foranstaltninger: Der blev afskediget 13.000 ansatte. Selskabets administrerende direktør meddelte, at selskabet havde til hensigt at opnå et stærkt opsving.

Prisbevægelser i aktier i United Airlines aktier

Aktiekursen faldt kraftigt i 2020. Diagrammet viser, at andelen er steget i værdi i den seneste måned. Det er usikkert, om denne stigning vil fortsætte, fordi en stigning i lagerprisen i august og september blev efterfulgt af et betydeligt fald.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *